Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÉBREDJ FEL A MÁTRIXBÓL

2022-06-23

Amint felébredsz a Mátrixból, hozzáférhetsz a magasabb dimenziós tudatossághoz

135859840_788333141894799_857265384968257176_n.jpg

Kép forrása: Pinterest 

 

Ébredj fel a Mátrixból

 

Nehéz lehet felébredni a Mátrixból egy társadalmi összeomlás közepette. Tanúi vagyunk annak, ahogy a világ kilép egy régi energiarendszerből, és áttér az új földi operációs rendszerre. Miközben a régi rendszer felbomlik, a berendezkedés megkeményedik és megmerevedik, míg végül megroppan. 

 

A régi mátrixot úgy tervezték, hogy a legfelső szintű elit számára biztosítsa a hatalom, a pénz és az erőforrások megteremtését… de nyilvánvalóan ez már fenntarthatatlan.

 

Ahogy felébredsz a Mátrix erőrendszerből, elkezdesz megtapasztalni egy elmozdulást az elmédben, egy új perspektíva felé. Olyan ez, mintha új lencsén keresztül néznél. A Mátrix torzító szűrői elkezdenek szétesni és feloldódni. Az elméd elkezdi felszabadítani a régi Mátrix programozást.

 

Egyre több diszharmonikus, kaotikus energia kerül felszínre benned, hogy megtisztuljon. Az elméd zűrzavart fog tapasztalni, és jobban tudatában lesz a lélek igazságának, tudásának, belső mentális blokkjainak vagy akadályainak. Az elválasztás Mátrix membránjai (fátylai) frusztrálóak lesznek. Tudatosan fogod észlelni, hogy rosszindulatú beavatkozás történt az elmédben és az életedben. Az elméd többé nem fog vonzódni az irányító Mátrix narratívához.

 

Az érzelmek felkavarodnak és intenzíven beindulnak, amint ráébredsz, hogy irányítottak és manipulálnak téged. Megtapasztalhatod amint az üldözés emlékei felébrednek benned. Az emberi ego másokat akar majd hibáztatni. 

 

Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy ellenállj ennek, hiszen egy kontrollmátrixba születtél. Az ego az „áldozat” programot akarja futtatni. Ez visszalépés. Ez még mindig a Mátrix szimuláció, amely egy olyan világnézetet örökít át, amelyet az elit hatalmi erői irányítanak, hogy ártsanak neked.

 

Az ébredés ezen szakaszában sokan az összeesküvés elméletekbe és realitásokba sodrodnak. 

 

Bármilyen összeesküvés a sötét kalaposok és lefelé irányuló hierarchiájáról, a mély államokról, a hüllővezérekről, akik biofegyvereket használnak, megmérgeznek, megadóztatják a vagyonodat stb. –( még ha igaz is) a Mátrix programozás részei. Ne feledd, hogy a rendszert a legfelsőbb elit irányítja, így minden narratíva, amely ezt a világnézetet futtatja, továbbra is a Mátrix programozás része. 

 

A legtöbb új kor követő, még mindig ebben a csapdában van.

 

Meg kell értened, hogy addig amíg bármi ellen küzdesz, annak energiát adsz, teret az életedben és hatalmat magad fölött.

 

Amint kivonod az energiádat, az egódat, az elmédet, az energiameződet a Mátrixból, egy új lencsén keresztül fogod látni a világot. Egy új tudaton, egy új valóságon, egy új operációs rendszeren keresztül, amely az egységtudatban van. Az új földi rendszerben senkinek nincs korlátlan hatalma. Ez a béke, a harmónia és az együttélés körkörös rendszere. Nem táplál és nem tart fenn összeesküvés elméleteket az, aki fölé tudott emelkedni a régi mátrixon, egyszerűen azért mert nem hajlandó energiával táplálni azt. Az új operációs rendszerben, amely az Új Föld hálója, eléred az áramlást, a támogatást, a végtelen lehetőségek magasabb dimenziós élményeit és a kvantumtudatba való visszatérést.

 

Ahogy felébredsz a Mátrixból, hozzáférhetsz a magasabb dimenziós tudatossághoz és tapasztalatokhoz. 

 

Nem hagyod el a 3D-t vagy a 4D-t, hanem további magasabb dimenziós hozzáférésekbe terjedsz ki. Az új földi operációs rendszer a létezés több dimenzióját öleli fel. Lehet, hogy átfedő valóságokat tapasztalsz. Például: ahogy elkezded kialakítani és fenntartani az öngondoskodást és az egészséges személyes határokat, előfordulhat, hogy begyógyítod a legmélyebb mag-sebeket vagy feloldod a sűrű traumákat a bio meződből. Addig fogsz előre-hátra váltani a két rendszer között, amíg teljesen be nem fejezed  és ki nem lépsz a régi mátrixból.

 

Az  ébredés  szakaszaiban elkezdesz olyan dolgokat tenni, ami növeli az energiarezgésedet, mindenben, gondolatodban, érzésedben és cselekedeteidben. Tudatosan elkezded az öngondoskodás és önszeretet spirituális gyakorlatait végezni, rendszeres földeléssel, meditációval, jógával, „élő” étellel, imákkal, mély pránikus légzéssel, természetben eltöltött idővel. Spontán észreveszed a belső egyensúlyhiányokat, torzulásokat, gyengítő hiedelmeket és viselkedéseket, amelyek figyelmes gyógyító átalakulást igényelnek tőled.

 

Ahogy felébredsz a Mátrixból, az összes mesterséges programozás törlésére és eltávolítására fogsz koncentrálni. 

 

Ez a valódi felébredés.

 

 

 2022.06.23.

Meg - Fordította: Aysha