Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÉGI MENTŐAKCIÓ

2021-12-06

Az aratás után a világ meg fog változni

ang art 26.jpg
 
Az Igazakért "égi mentőakció fog érkezni"
 
Ez a hamis világ most arra kér Téged, hogy vagy légy teljesen hamis, vagy akkor semmi közöd ne legyen ő hozzá.
 
Ez azért van így, mert az időnk lejárt, és aki eddig még nem tudott dönteni valamilyen irányba, az már nem halogathatja tovább. Végérvényesen el kell köteleződni vagy erre vagy arra, amiről mindenkinek számot is kell adnia, méghozzá fizikai formában: Megcselekedted vagy nem cselekedted meg?
 
Valójában mindez a lelkek ideje, kiknek választani kell, akár felkészültek erre akár nem.
 
Ahogy a búzát is lekaszálják aratás idején, hiába maradt benne egy-két pár éretlen szál. Minden léleknek el kell most dönteni, hogy a hamissággal alkuszik meg, és ideológiákat gyárt a maga megnyugtatása érdekében, vagy pedig a saját belső világát felismerve inkább önmagára hagyatkozik, és a belső megérzésre figyel.
Tehát vagy eljut lénye önmagához, és lelkében az egységet és az empátiát felismerve, mások szolgálatába áll, vagy pedig az elkülönült világ elhitetése győzi meg: a fizikai kényelem, a bőség luxusa és a versenyszellem izgalma, ami az önszolgálat és az egoizmus irányába billentheti őt.
 
Az aratás után a világ meg fog változni, és vagy emezeknek vagy amazoknak nem lesz már tovább itt maradásuk.
 
Ezért értük égi mentőakció fog érkezni, mint arról a Jelenések könyve is beszámol a Bibliában. Ugyanakkor a világ már erre is felkészült, hiszen már gondoskodott arról, hogy ijesztőnek és rémségesnek állítsa be mindazokat a számunkra, akik az égből érkezhetnek hozzánk.
 
De szerencsére a belső lelki kapcsolat nem enged e világnak hozzáférést. Bármennyire is szeretné a világ a befolyást, nem jut hozzá. Így a valódi mindig látni fogja a valódit, ahogy felismeri az igaz az igazat egymásban, mindegy milyen hamisság ölt odakint testet. Ugyanis a hamis és az igaz, bárhogyan is hívjuk őket, csak látszólag különbözőek, mert ők közös ügyet szolgálnak, amelyről már jó előre meg is állapodtak egymással, és „kettőjük” szövetségről vaskos forgatókönyv is készült.
 
A Bibliában előre leírták az elképzelésüket, de azt hiába is próbálta feltörni a kor embere a legkülönfélébb értelmezések szerint (Korán, Talmud) örökre megőrizte titkát. És csak annak engedett, kiben a világi hamisság (vallás, tudomány) elvész és átadja a helyét az alázatnak és az intuiciónak.
 
Így szemléld hát az elkövetkező heteket, és tudd, hogy egy napon vagy így vagy úgy, de minden beérik és a legjobb helyére kerül.
 
 
Az egység az egységbe az elkülönült az elkülönültségbe, ahol már soha többé nem fog tudni senki megülni két lovat egyszerre, és e világ hamissága is végleg feleslegessé válik.
 
 
 
 
Ré az Egység törvénye