Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Felébredés az 5. Dimenzióba

2020-10-13

Az átmenet időszakát éljük

 

föld újjászületése.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Felébredés az 5. Dimenzióba

 

A Föld és minden lakója egy tudatosságváltást él át, amely egy teljesen új valóságba vezet. A felemelkedés felgyorsult és jelenleg a fizikai színtek átalakulását hozza magával. 

Áttérünk az 5. Dimenziós fényhálózat energiamezejébe.

 

Az 5. Dimenzió olyan, mint egy tündérmese… Az emberiség harmóniában, békében él majd, tiszteletben tartja a Föld minden lakóját, és egységben él mindennel, ami körülveszi. Nincs több éhezés, szegénység vagy bűnözés. Mindenki félelem nélkül él, és elfogadják őt a Galaktikus Nemzetek. Rendkívül nehéznek tűnik, hogy eljussunk ide, de nincs más választásunk: ez meg fog történni, és mindazok, akik ellenállnak ennek a változásnak, nekik lesz a legnehezebb. Ez egy egyetemes körforgás.

 

Mindnyájan gondoltunk arra, milyen lenne egy ilyen világban élni. Mindnyájan álmodtunk egy ilyen világról, egy ilyen létezésről… Ezek olyan emlékek, amelyek sokezer évvel ezelőtti, múltbéli életeinkből származnak.

 

De amikor beleestünk ebbe a 3D-s valóságba, amit a küzdelem, és a Forrástól való leszakadás jellemez, elfelejtettük ezt az egészet. Sokunknak vannak erre vonatkozó intuitív megérzései, világos víziói, és sokan belül látni véljük az emberiség és a földbolygó jövőjét. Olyan érzés, mintha több ezer éve várnánk arra, hogy elkövetkezzen épp az az időpont a történelemben, amibe most belépünk. Úgyhogy alapvetően mindaz az érzés és felismerés, amit most megtapasztalunk, nem más, mint sok ezer évvel ezelőtti világok távoli emléke, melyeknek korábban részesei voltunk.

 

Olyan sokan gondolkodnak most azon, hogyan lehetne megváltoztatni azt a világot, amiben élünk, amiben sok a szenvedés, a betegség, a félelem, a háború, egy olyan helyre, amiben utópia-szerű a béke és az együttérzés. Egy ponton majd a „100. majom hatás” életbe lép, és akkor olyan ébredésen esik át az emberi faj, ami megállíthatatlan. De nem mindenki dönt az 5D-be való átmenet mellett – tudatosan, vagy tudat alatt – azok közül, akik e bolygón élnek.

 

Minden léleknek megvan a lehetősége, hogy belépjen az 5D-be, ha elegendő fényt fogadtak be ahhoz, hogy befogadják azokat az energiákat, amelyek ezen a magasabb rezgésszinten léteznek. Úgy vélem, sokan úgy döntenek majd, hogy elhagyják a Földet a következő évtized során, hogy áttérjenek más háromdimenziós létformákba a Világegyetem más bolygóin. Ez azt jelenti, hogy nem tanulták meg azt, amit a 3D-s valóságnak kellett volna megtanítani nekik. Azaz, minden egyéni, mindig tőlünk függ minden, és senki sem kap ingyenjegyet.

 

Azok, akik itt maradnak abból a célból, hogy áttérjenek ebbe a magasabb rendű valóságba, erőteljes változásokat fognak megtapasztalni, amint a testük és az elméjük megpróbál alkalmazkodni az áttéréshez szükséges radikális átalakuláshoz. De emlékezz rá: az 5. Dimenzió nem a végső, mivel minden dimenzió magasabb szinten rezeg, mint az alatta lévő.

 

Emlékezz arra, hogy a dimenziók nem helyek, hanem a tudatosság szintjei, és minden magasabb dimenzióban szélesebb a valóság, a tudatosság, a tudás és a megismerés spektruma. Nagyobb szabadságot, erőt, és több lehetőséget kapunk arra, hogy megteremtsük a valóságot.

 

Ahhoz, hogy egy magasabb dimenzió rendelkezésére állhassunk, azzal egy rezgésszinten kell vibráljunk. Logikus, ugye?

 

Először is, a 3. Dimenzió nem azon dolgokból áll, amiket látsz… az asztalt, a fát, a Földet. Ezek mind alakot öltött formák, és ilyen, formát öltött dolgok léteznek 4D-ben és valamelyest az 5D-ben is, csak éppen több bennük a fény, nem olyan sűrűek.

 

A 3. Dimenzió egy olyan tudatállapot, ami nagyon korlátozott és gátolt. Mivel olyan sokan éltünk a 3. Dimenzióban oly sok életen keresztül, azt feltételezzük, hogy ez minden, ami van. Nagyon korlátozott valóságban létezünk. A 3D-s valóság egy nagyon merev szabályrendszeren és korlátozott hiedelmeken alapul. A 3D-ben azt hisszük, hogy a testek szilárdak, és nem egyesülhetnek egymással, vagy hogy nem sétálhatunk falakon keresztül, és hogy minden ki van téve a gravitációnak. A fizikai tárgyak nem tűnhetnek el, és nem olvashatunk mások gondolataiban. Szilárdan hiszünk a dualitásban és az ítélkezésben, a félelem pedig mindenben ott van.

 

A 4. Dimenzió…

 

Ez a híd, amelyen most sokan vannak és még lesznek is, viszonylag rövid ideig. A 4D-n való áthaladás készít fel bennünket az 5. Dimenzióra. A 4D érzései: ébredési pillanatok, körülöttünk és bennünk minden könnyebbnek tűnik, a dolgok kevésbé merevek, és feloldódik a félelem. Az idő nem lineáris többé a 4. Dimenzióban, és tapasztalatom szerint ez problémákkal jár. Időt veszítünk?

 

A manifesztáció is gyorsabb a 4. Dimenzióban. Amikor szeretetet, örömöt és hálát érzünk, akkor a 4D-tudatosságot éljük át.

 

Ahhoz, hogy a tudatosság 5. Dmenziójában éljünk és ott is maradjunk, minden mentális és érzelmi csomagot le kell tegyünk az ajtónál. Nem létezik itt semmilyen félelem, ellenségeskedés vagy bűntudat. Kézben fogod tartani a gondolataidat, a manifesztáció pedig azonnali. Az emberek telepátiával fognak kommunikálni, ami azt jelenti, hogy képessé válunk olvasni mások gondolataiban és érzéseiben. Az idő-érzékelés radikálisan megváltozik; van, aki úgy éli meg, hogy minden egyszerre történik. Nincs különbség-tétel a múlt, a jelen és a jövő között.

 

Az átmenet időszakát éljük, ami azt jelenti, hogy megéljük a 3D-s valóság halálát. Ezt látjuk a mai aktuális valóságunkban, amint a régi 3D-s struktúra leomlik.

 

Az ellenőrzés e merev, félelem-alapú struktúra nem létezhet a magasabb rezgésű valóságban, mivel egy új, magasabb szintű valóság érkezik a magasabb frekvenciákon, amelyek átalakítják a világunkat. Ezek radiális idők lesznek, mivel mindaz, ami nem szolgál bennünket a magasabb valóságban, eltűnik körülöttünk.

 

Szerencsére az átmenet során segítenek bennünket a magasabb dimenziók emelkedett lényei, akik egyre inkább megjelennek a jelenünkben, és itt vannak, hogy támogassanak.

 

Kérd a segítségüket! Sokszor mondtam már: most történik meg először az, hogy egy ilyen sűrű fizikai test áthalad a felemelkedés folyamatán. Azt mondom: azok a lelkek, amelyek ezekbe a fizikai testekbe inkarnálódtak, magukkal vihetik az emberi egyenruhájukat a magasabb dimenzióba, ha úgy döntünk. Erre úgy tekintünk, mint az emberiség fejlődésének következő lépése. Úgyhogy gondoskodjatok a fizikai testetekről!

 

Megtehetitek, hogy ellenálltok ezen változásoknak, vagy aktívan részt vehettek bennük.

 

Nincs egyetlen helyes módja annak, hogy megtegyétek ezt az utat; ez egy teljesen egyénfüggő megtapasztalás, és Tőled függ, hogy milyen gyorsan járod végig azt.

 

föld 5 d átmenet.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com 

 

Teri Wade