Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FELEMELKEDÉS

2022-09-13

3D-ből az 5D-be való tudat váltás jelei

medi 2.jpg

 

Az integráció folyama

 

3D-ből az 5D-be

 

Mit jelent átváltani a magasabb tudatosságra?

 

Nem titok, hogy izgalmas és dinamikus időkben élünk. Áttérünk a 3D-ből az 5D-be. Az emberiség nagyon sok gyökeres változáson megy keresztül minden szinten; fizikailag, lelkileg és szellemileg. Bár ezek a változások időnként nagyon viharosnak és nyugtalanítónak tűnhetnek, sokunk érzi azt a szíve mélyén, hogy bármi is történik kollektív és egyéni szinten, az isteni rend szerint van.

 

Azek az események, amelyek történnek katalizátorai a növekedésnek és az átalakulásnak, szélesítik a tudatosságunkat a szokásos robotpilóta üzemmódból, kimozdítanak a hétköznapi fókuszunkból és a nagyobb jelenlétbe hoznak bennünket.

 

Ahogy a 3D-ből az 5D-re váltunk, fejlesztjük azon képességet, hogy felismerjük és megtestesítsük az igazságot, és hogy tudatosan és közösen teremtsük a jövőnket.

 

A dimenziók ismerete és a 3D-ből az 5D-be való átállás egy perspektíva, amely által megérthetjük, hogyan változunk kollektíve és egyénileg.

 

Ebben a cikkben a spirituális dimenziókon belül a magasabb tudatosság felé való elmozdulásunk megértésében fogunk elmélyülni.

 

Többet fogunk megtudni arról, hogy ez mit jelent, hogyan navigáljunk ezen az elmozduláson a 3. dimenziós tudatosságból az 5. dimenziós tudatosság felé. A jelekről, amelyek jelzik, hogy ez az eltolódás megtörténik.

 

3D-ből 5D-be: Mit jelent

 

Tehát, hogy világosan megértsük tudnunk kell, hogy a dimenziók, amiről beszélünk, nem egy másik fizikai helyek.

Valójában minden dimenzió a tudat más-más fokozatát jelzi és az egyes dimenziók rezgései a valósággal kapcsolatos különböző megtapasztalásokkal függnek össze.

Ez természetesen azzal a hatással is járhat, hogy megváltoztatja a fizikai valóságunkat, de egy új dimenzió megtapasztalásában a mentális és a spirituális integráció az első.

Ahhoz, hogy megértsük a 3D-ből az 5D-be való elmozdulást, meg kell ismernünk a 4. dimenziót is, amely e tudatállapotok között létezik.

Az alábbiakban felsorolunk néhány kulcsfontosságú pontot, a dimenziókkal kapcsolatban.

 

3D :

 

  • Ez az a tudatállapot, amelyben a legtöbb ember és társadalmunk már nagyon régóta működik.
  • 3 A dimenziós tudat a kettősség, a polaritás, az egyéniség és az elkülönülés perspektíváit hordozza magában.
  • Ez egy sűrű anyagi tudat. Ebben a tudatállapotban általában a túlélésre és az anyagi biztonság felhalmozására összpontosítunk.
  • A 3D a hétköznapi tudatállapot, amelyből a legtöbb ember dolgozik, és amelyből most sokan elmozdulnak.

 

4D :

 

  • Ezt a tudatállapotot gyakran a 3D és az 5D közötti átmeneti fázisnak tekintik.
  • A dimenziók közötti tudatosság váltás integrációjának és a megváltozott észlelések közötti átalakulás szakasznak tekinthető. Ez a dimenzió a zavartság megtapasztalásával járhat együtt, miközben átváltjuk a régi hiedelmeinket az új realitásokra és megváltoztatjuk a felfogásunkat.
  • A 4D a leleplezés fázisa. Amint képessé válunk az egón túlra látni, magasabb perspektívát nyerve a dualitás fogalmáról, bepillantást nyerhetünk abba, hogy nem csak fizikai valóság létezik. Amint levetjük azt, ami már nem igazodik hozzánk, veszítünk az anyag sűrűségéből, ami az 5D-re való felkészülés része.
  • A 4D-s tudatosság megtapasztalásának másik mutatója lehet, hogy több angyalszámot látsz, vagy jelet és olyan szinkronicitást tapasztalsz, amely tovább fokozza a tudatosságot.

 

5D :

 

  • Az 5. dimenzió a tudatosság egy szintje, amely a megtestesült egység és az abszolút szeretet. Ez a dimenzió lehetővé teszi számunkra, hogy megtapasztaljunk egy olyan életet, amely kevésbé sűrű, túlmutat a dualitáson és az egón.
  • Az 5D spirituális dimenziója az igazságról, az integritásról és az energetikai tapasztalatokról szól. Az örömteli létről, az egységtudatosságról és a szeretetről.

 

Összefoglalva tehát ez a 3D-ről az 5D-re való átváltás folyamata, amely az integrációról, az átalakulásról, a transzformációról, a paradigmaváltásról szól. Egy holisztikusabb, mindenre kiterjedő és továbbfejlesztett perspektíva felé, amelyet 5D-s tudatosságnak nevezünk.

 

Ez az eltolódás személyes szinten megy végbe, és végighullámzik a kollektív tudat mezőiben, így kihat másokra is. Amint egyre több egyén ébred és emelkedik fel, hogy megtestesítse a könnyedséget, a lelkiséget, a szeretetet és az egységet az 5D-s élmények által, úgy változik az emberiség tudatossági szintje és a földi lét.

 

5 jele annak, hogy 3D-ből 5D-be lépünk

 

Íme néhány olyan jel, amely arra utalhat, hogy a 3D-s tudatosságról az 5D-s tudatosság felé való elmozduláson mész keresztül:

 

Kiábrándulás a fizikai valóságból

 

A 3D-ből az 5D-be való tudatosság váltás során megtapasztalható egyik első jel a fizikai világtól való kezdeti elszakadás és kiábrándulás.

Ez lehet egy szakasza is annak az újraértékelésének és megkérdőjelezésének, amit a világról alkotunk. Átértékeljük és más szemszögből kezdjük látni a valóságot; a materializmust, az anyagi birtoklást és a fizikai biztonságra való törekvést, amely a 3D-s tudatosság fő szempontja.

 

Amint áttérünk a 4D integrációs fázisába, hogy teljes mértékben érzékelhessük az 5D-t, különféle módokon ébredünk rá arra, hogy az élet sokkal többről szól, mint a lét fizikai aspektusa. Elkezdjük tudatosítani azt az energiát, amely mindent megalapoz és éltet.

Ebben a fázisban újraértékeljük, hogy minek adunk hitelt és mit értékelünk valójában, hogy végül egy mélyebb perspektívát integrálhassunk a tapasztalatainkba.

 

Problémák a kapcsolatokban

 

A 3D-ből az 5D-be való váltás során meglehetősen gyakori az, hogy bizonyos fokú elszigeteltséget fogsz tapasztalni, miközben nagy tudatváltáson mész keresztül. Lehet, hogy a körülötted lévők még nem fogják fel ezt a folyamatot és az új meglátásokat, amelyeket integrálsz. Egyes emberek, akik nagyon megrögzültek a régi hiedelmekben, akár aktívan is ellenállhatnak azoknak a változtatásoknak, amelyeket végrehajtasz, miközben megtestesíted a továbbfejlesztett 5D-s perspektívákat.

 

Különösen akkor, amikor a 3D-ről az 5D-re való átállás integrációján mész keresztül, úgy érezheted, hogy félreértenek téged, és időre van szükséged ahhoz, hogy átértékeld a körülményeidet és a kapcsolataidat.

 

A jó hír az, hogy miután átmentél az integráció folyamatán, minden kapcsolatod magasabb szintű megértést kap.

 

Az 5D-ből könnyebben fogod tudni kezelni a kapcsolataidat, mivel jobban meg fogod érteni a többiekkel való eredendő összekapcsolódásodat.

 

Felismerni, hogy életmódbeli változtatásokat kell végrehajtani

 

Amikor a 3D-ről az 5D-re való átállás folyamatában vagy, természetes, hogy folyamatosan bizonyos életmódbeli változásokat kell végrehajtanod, amint integrálod a továbbfejlesztett perspektívát.

 

Ez egy nagyszerű utazás.

 

Élvezd, azért vagy itt, hogy megtapasztald.

 

 

 

Fordítás: Aysha