Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FELEMELKEDÉS A 3D-BŐL AZ 5D-BE

2019-02-26

Az 5D-ben nem fogjuk elveszíteni a 3D-ben ismerős fizikai formánkat.

Föld küldöttek másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

FELEMELKEDÉS A 3D-BŐL AZ 5D-BE

A 3D és 5D közötti alapvető különbséget az emberi lények számára az ego jelenti. A 3D mélyen át van itatva ego-val.

Ezt nem negatív értelemben kell értenünk, hanem egyszerűen csak különálló lényekként tekintünk magunkra és másokra. Ezzel szemben az 5D sokkal kiterjedtebb. 5D-ben az ego olyan, mintha csak az egyik érzékszervünk lenne a sok közül, nem pedig egy kizárólagos nézőpont, amiből a világra és önmagunkra tekintünk. A 3D-ben MINDENT az ego szemüvegén keresztül szemlélünk. Nagyon sok ember teljes mértékben az egojával azonosítja magát, és ez bizony nagyon jellemző és gyakori a 3D-s valóságunkban.

Az 5D-ben nem fogjuk elveszíteni a 3D-ben ismerős fizikai formánkat.
 
Az egész folyamat arról fog szólni, hogy sokkal több 5D-s energiát tudunk majd integrálni a fizikai formánkba. Képesek leszünk áthatolni más valóságokon, miközben megtartjuk fizikai formánkat. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a fizikai test nem csak börtön, hanem valójában egy ajándék és megtiszteltetés, ugyanis segíthet nekünk belemerülni a szépségbe és az istenség térbeli és szilárd aspektusaiba. Segíthet minket ezek megtapasztalásában.
 
Az 5D-ben olyan lényekké válunk majd, akik szilárdan a Földön állnak, de ezzel egy időben képesek leszünk más denzitásokból származó energiákat is közvetíteni.
 
Szemben a jelenlegi 3D-s létezés nagyon kemény alaptónusával, az 5D-ben képesek leszünk „kilépni” a testből, és egy 5D-s nézőpontból szemlélni a dolgokat és kiterjedtebb észleléssel rendelkezünk majd. Az 5D sokkal gazdagabb érzékelést tesz majd lehetővé számunkra, több 5D-s frekvenciát ad hozzá a valóságunkhoz, ami így jelentősen kiterjed majd és ez mindenre hatással lesz az életünkben.
 
A kozmikus tudatosság meg fogja változtatni az embereket.
 
Amikor elkezdenek kapcsolódni magasabb frekvenciájú energiákhoz, nagyobb multidimenziós tudatosságra tesznek szert, ez pedig megváltoztatja majd azt, ahogyan a világra tekintenek.

Az 5D-ben kevésbé fogunk különállóként tekinteni a másikra.
 
Jelenleg rengeteg rossz kapcsolat van, amelyekben az emberek egymásra vetítik ki saját problémáikat és mindazt az elfojtást, amin keresztülmennek. Több 5D-s energiával a testünkben azonban TUDNI fogjuk, hogy nem vagyunk különállók egymástól, az 5D ugyanis mély megértéseket hoz magával. Sőt, nem csak egyszerűen belülről fogjuk tudni és ismerni a dolgokat, hanem a tetteink is ezen a megértésen alapulnak majd. Ez fog minket előrehajtani és ez VALÓBAN meg fogja változtatni az életünket. Sokkal megbocsátóbbak leszünk, jobban elfogadjuk majd a másikat, mert tudni fogjuk, hogy egyek vagyunk velük. Felismerjük, hogy az isteni energia rejtett áramlata az, ami mindent irányít. Altruistává fogunk válni, talán ez az a szó, ami leginkább kifejezi az átmenetet a 3D-s elmebeállítódásból az 5D-sbe.

Felismerjük, hogy mindenben igazság van, mindennek célja van és okkal létezik, a szemléletünk holisztikussá válik majd.

A megértés nem egyszerre, hanem hullámokban fog érkezni, egyre nagyobb és nagyobb megértéssel bírunk majd. Még azon dolgoknak is, amiket nem értünk, vagy amik fájdalmat okoznak (a tragédiáknak és a pusztításnak is), valamilyen célja van – ez a felismerés az 5D-s elme egyik legfőbb jellemzője.
 
Olyan nézőpont válik majd elérhetővé a számunkra, amire a 3D-s elme nem képes, hiszen igazából nem is arra készült, hogy megértse ezeket az aspektusokat. El kell tehát jutnunk ebbe a nézőpontba, az 5D-s szemléletbe.
 
A folyamat nagyon sok integrációval jár majd, magasabb 5D-s frekvenciáknak 3D-s valóságba és testbe integrálásával.
 
A 3D és 5D között a 4D helyezkedik el, ami természeténél fogva összeköti a kettőt. A 4D és 5D közötti legfőbb különbség az, hogy míg a 4D-ben még sok dualitással találkozhatunk (bár kevesebbel, mint a 3D-ben), addig az 5D-re nagyon megalapozott és erős nondualitás jellemző. A 4D csak egy kicsivel van „feljebb” tőlünk, ezért ha igazán meg akarjuk érteni a nondualitást, akkor nem a 4D-hez, hanem az 5D-s tudatossághoz kell fordulnunk.
 
Ott lehet megtalálni azokat mintázatokat és kódokat, amikkel integrálni lehet a nondualitást.
  

Gigi Young