Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hét lépés

2021-04-10

Életküldetésed megtalálása a Föld új aranykorában

életút szakadék.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Hét lépés az életküldetésed megtalálásához a Föld új aranykorában

Amikor megkérdezik tőled: Mi az életed küldetése? Van azonnali válaszod? Gyorsan és meggyőzően válaszolsz, vagy nem tudsz mit mondani? Pontosan tudod, mit csinálsz itt ezen a kis kék bolygón? És tudod, ki vagy valójában?

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához hét lépést mutatok neked, melyek gyakorlásával  az élet-küldetésed „előtérbe ugrik”. És nem kétséges, hogy ezt kell tenned a küldetés végrehajtásához és az utad megtalálásához.

 

Mindannyiunknak küldetése van, ez tény.

Most új tudatosság emelkedik ki Gaia-átalakulásának mélységéből. Mindannyiunknak alkalmazkodnunk kell az új világhoz, ha továbbra is itt akarunk maradni és élvezni minden csodát, amelyek ránk várnak. Ebben az új világban azonban nem lesz több hely az "üres élettel", centrista és materialista egóval rendelkező emberek számára. Mindenkit, aki továbbra is a viszálykodás, túlélésért folytatott verseny és a háború rezgésszinten van "meghívót kap a visszavonulásra". És mikor eljön az idő elviszik egy másik harmadik dimenziós világba. Ott tovább folytathatja a fejlődést és a próbák hosszú útját. Mivel Gaia az ötödik dimenzióba emelkedik, csak azok tarthatnak vele a félanyagi létbe, akik a fényt és a szeretetet választják. És ez kedvesem most van, nincs több ideje a késleltetésnek. Tehát meg kell találnod egy célt az életedben, és meg kell értened, ki vagy valójában, és miért vagy itt.

Az emberek túlnyomó többségének fogalma sincs arról, hogy amikor megérkezünk a Föld bolygóra már van egy speciális és meghatározott élettervünk. Ez segít fejlődni és kijavítani emberi hiányosságainkat. Úgy döntöttünk, hogy ide születünk, csak nem emlékszünk erre. A tudatosság fátyla miatt, ami elrejti előlünk az igazságot, elfelejtettük minden korábbi életünket, és úgy gondoljuk, hogy a “sors szele” dobott ide. Az életküldetés, egy meghatározott céllal és feledattal lett megtervezve. Egyfajta térkép, ami mutatja, hogy hova kell menned. Amikor ezt a térképet követjük, megmutatja a helyes irányt, és az életünk értelmet nyer. Mindig van választásunk. Ez az információ a tudatalattinkban rögzítve van, csak mi nem vesszük észre. Az életünk nagy részét olyan dolgokra pazaroljuk, amelyeket nem kedvelünk, csak a túlélésért tesszük. Éljük az életet, csinálunk mindent, itt-ott kísérletezünk. Lehet, hogy egy nap találunk valamit, ami igazán tetszik. És az élet kicsit kevésbé lesz üres.

De ha azt mondanám, hogy le lehet rövidíteni az utat. Hogy nem kell egész életen át keresned. Ez egy egyszerű cselekedet az elméd egy részének eléréséhez és ezen információk letöltéséhez. Mennyi időt takaríthatsz meg? Mennyi pénzt? Hány problémát lehet elkerülni? Az idődet arra öszpontosíthatnád ami igazán fontos. Nem lenne jó?

Természetesen a teljes élet-küldetés teljesítéséhez először meg kell oldanod néhány dolgot az életedben. Azért írom ezt az anyagot, hogy elősegítsem felgyorsítani ezt a folyamatot, ami mélyreható, valódi változást hozhat.

Úgyhogy hajrá. Itt vannak azok a dolgok, amelyeket soha nem mondtál el magadnak, hogy meg kell tenned ezt a 7 lépést, hogy az igazi életedet élhesd a maga teljességével, értelmével és céljával. Ezután biztosan valaki más leszel:

1. lépés - Bocsáss meg:

Nem számít, mennyire bántottak téged, vagy mit csináltak veled, és hogy ki volt az elkövető. Ahhoz, hogy békében, szabadon, boldog és valódi életet élhess, meg kell bocsátani mindenkinek és mindent, beleértve önmagad. Mindegy ki bántott téged, vagy irigyelt, vagy bezárt egy életformába. Kezd azzal, hogy megbocsátasz a szüleidnek. Folytasd a családon, majd a rokonságon. Mindent, amit hátrahagytak, valódi megbocsátással kell meggyógyítani. Kérdezd meg a lelkiismeretedet, van-e valami megbocsátani való, nem számít, hogy a múltban, vagy mostani életben. Ideje elengedni a fájdalmas energiát.

2. lépés - Nincs ítélet:

Ha van valami, amely kimeríti az energiádat és károsítja az életed, akkor az mások spontán megítélése. Most hagyd abba, ne beszélj, ne is gondolj rá. A legkisebb megjegyzés negatív spirálba ránt téged, és azonnal csökkenti a rezgésszámodat. Hagyd, hogy mások olyanok legyenek amilyenek lenni akarnak, te lehetsz másmilyen. Tanítsd őket  jó példával. Soha ne kommentálj és ne összpontosíts a másik hibáira. Minél több energiát rakunk valamibe, annál inkább állandósul. Mindig a jó oldalra összpontosíts, még akkor is, ha valami nyilvánvalóan nagyon rossz, ezzel nagyszerű leckét fogsz tanítani. Gondolj más emberekre mint egy film színészére, sőt, mindannyian színészek vagyunk, korábbi életünk során már különféle szerepeket játszottunk. Mindig légy együttérző. Minden arról szól, hogy kipróbáljuk az érme mindkét oldalát, de soha ne ítélkezzünk. Ez mind egy nagyobb terv része, de a döntés mindig a mi döntésünk.

3. lépés - Gyógyító érzelmek:

Ha félelem, harag, szorongás, gyermekkori trauma vagy korlátozó hit van a tudatalattidban, soha nem leszel 100% boldog. Soha nem fogod magad békében érezni, az életed olyan lesz, mint a hullámvasút tele érzelmi hullámvölgyekkel. Amikor történik valami jó, akkor jól fogod érezni magad, de ha romlik a helyzet, akkor az magával ránt. Ha találsz egy jó terapeutát a problémák megoldására, akkor az életed drámai módon meg fog változni. Mindannyiunknak segítségre van szükségünk bizonyos dolgok legyőzéséhez, amelyeket önmagunkban nem tudunk megtenni. Be kell vallanom, hogy senki sem mindenható és elfogadja a segítséget. Még a legnagyobb mestereknek is, akik valaha átmentek ezen a világon, valamikor segítségre volt szükségük.

4. lépés - Jólét:

Furcsának vagy önzőnek tűnik ezt elolvasni de életed küldetésének alapja az, hogy megtanuld a jólét állapotának tudatos ápolását. Ha kiválasztottad hogy mit tartasz fontosnak, azzal úgy döntesz, hogy semmi másért nem szenvedsz. Ezáltal leszel önmagad ura. Ez irányítja az életed. Az érzelmeink határozzák meg, hogy mit vonzunk és mit sugárzunk. A vonzás törvénye alapján azt is fogjuk visszakapni.

5. lépés - Keresd az álmokat:

Tényleg boldog akarsz lenni? Akkor hagyd abba amit csinálsz és írd le minden álmodat és céljaid és készíts egy tervet, hogy azonnal elindítsd őket. A legfontosabb lépés mindig az első, nem számít, milyen nagy. Ha valódi vágy van benned, akkor benned vannak az eszközök annak végrehajtására. Álmodj vissza, többet érdemelsz, mint csak túlélni. Elérkezett az idő, hogy mindent megéljünk, amit ebben a világban választunk.

6. lépés - Folyamatos fejlődés:

Van egy egyetemes törvény, amely kimondja, hogy semmi sem marad változatlan. Minden mozgásban van, minden folyamatosan fejlődik. Ebben mi sem különbözünk, folyamatosan minden szempontból fejlődni kell. Követnünk kell az állandó energia áramlását a TANULÁSBAN és a TANÍTÁSOKBAN. Ez a kulcsa annak, hogy aktívak, fiatalok, tudatosak maradjunk és érezzük a kapcsolódást az életünk céljához. Ha nincs mit megtanulni, akkor biztosan kevés időd fog maradni.

7. lépés - Segítség az embereknek:

Nincs a világon senki, aki valóban teljes lenne anélkül, hogy valami jót tenne a bolygó vagy az emberek számára. Ez közelebb hoz minket Istenhez. Senki sem lehet nagy önmagában. Azok, akik csak a saját kedvükért dolgoznak, nem lesznek teljes életüek. Az üresség érzése minden este el fogja tölteni. Bizonyára gyakran beteg lesz, és idős arcképet visel. Használj ki minden lehetőséget, hogy segíts és meg fogod látni, hogy a problémáid aprósággá válnak, vagy akár meg is szünnek. Ez maga a tudatos élet.

000121000 ang sorel.png

A fent leírtaknak egyetlen nagy célja van, hogy újra összekapcsolódj a szellemmel, a lelkeddel és a Felsőbb Éneddel. Ha egyszerűen kijelented, hogy szándékodban áll újra kapcsolatba lépni önmagaddal és elfogadni a fényt, akkor az meg fogja mutatni önmagát. Küldetésed szorosan kapcsolódik az intuíciódhoz. Telepatikusan csatlakozhatsz a magasabb síkokhoz bármilyen útmutatás nélkül. Most mi leszünk a mesterek. A saját életünk mesterei. A fizikai testben megtestesült Krisztus-tudat. Mi vagyunk a kiválasztottak, a "Mátrix" film NEO-ja vagyunk. Különlegesebb vagy, mint gondolnád, amikor elfogadod ezt az igazságot.

Ez a legjobb idő a történelemben, és új világ alakul ki előttünk.

 

A Föld bolygó egy magasabb dimenzióba és tudatállapotba emelkedik. És be kell lépnünk az egység egészének új mentális paradigmájába, hogy élvezhessük ezt az új világot, egy igazságosabb világot, anélkül, hogy manipulálnának, aminek régóta áldozatai voltunk. A karantént lebontják és a Mátrix összeomlik.

 

A galaxis központi napjából érkezik tudatos energia, amely megtisztít mindent, ami már nem szolgál minket. Mindent felemel és mindent meggyógyít. Tehát csak fogadd el ezt az intelligens fényt, amely megérinti a szívünket és összeköt bennünket lelkünkkel és elvezet az új Krisztus-tudatossághoz.Győzzön a Fény!
Forrás: https://surfacom.blogspot.com