Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HOGYAN TUDUNK FELKÉSZÜLNI 5 D-re?

2022-04-20

5 D-ben a fő energiák a szeretet, a harmónia és az együttérzés

felemelkedés 6.jpg
 
 
HOGYAN TUDUNK FELKÉSZÜLNI 5 D-re?
 
Sok fénymunkás kérdi magától, hogyan készülhet fel a 5 D-re.
 
A szív megnyitása előfeltétele, valamint az egységtudatból való gondolkodás és viselkedés megtanulása. Minden dualisztikus (pozitív kontra negatív) polaritást és elválasztó gondolkodást magunk mögött kell hagynunk.

5 D-ben a fő energiák a szeretet, a harmónia és az együttérzés.
 
Az egónak van helye magasabb dimenziókban, de mindig a lélek irányával van összhangba, nem pedig fordítva. Ez azzal jár, hogy minden egyes gondolatot megnézünk, ami megjelenik az elménkben. Ha ez nem olyasmi, amit tovább akarsz megnyilvánulni vagy táplálni, akkor hagyd figyelmen kívül és engedd el. Ha valóban olyan dolog, amit meg akarsz nyilvánítani, mert magasabb lelkiismerettel rendelkezik, akkor tápláld.
Mindent alaposan és a legnagyobb őszinteséggel kell megnézni. Mindig fejezd ki a legmagasabb verziódat, és próbálj mindenkori legmagasabb értékeidhez igazodni.
 
Létfontosságú, hogy a saját viselkedésedre koncentrálj, ne másokéra.
 
Folyamatos figyelemmel arra, amit mások rosszul csinálnak, nem jutunk sehova, mivel a végén úgy ítéljük meg, hogy mi nem tartozik ránk.
Minden, ami velünk történik, minden helyzet és minden találkozás lehetőség a növekedésre. A mindennapi élet ingereivel, konfliktusaival, idegeivel és bosszankodásával mind lehetőség arra, hogy megtanulj másként kezelni ezeket az eseményeket.

Most mélyen magába kell tekintenünk, és készen kell állnunk arra, hogy feladjunk minden olyan hitet, amely talán nem igaz a Szellemmel való összhangban van, vagy nem a Fény valódi tükröződései, és nem is a feltétel nélküli szeretet valódi mércéi. Ez az időszak önvizsgálatra használható fel a végső tisztítás elvégzéséhez, amely kvantumugrás lesz a felemelkedéshez.
 
Tartsuk észben, hogy nem engedhetjük, hogy az egónk irányítsa az életünket.
 
Nem kell olyan módon reagálni, ami ártalmas önmagunkra és másokra.
Ne essünk bele abba a csapdába, hogy másokat támadunk. Nem kell az ego hisztijét és szeszélyeit bátorítani. Választhatunk jobb válaszokat, kedvesebbet és szeretetteljesebbet. Tudatában kell lennünk annak, ami az elménkben felmerül ítélet nélkül, de anélkül, hogy cselekednünk kellene.
 
Ahogy interdimenzionális lényekké válunk, egyre többször kell hozzáférnünk és használnunk az intuíciót. Ha túl sok időt töltünk értelmiségi hajszában, mint például az interneten szörfözés és a közösségi médiában túl sokáig tartózkodunk, elsorvadhatja a képességeinket, hogy belső tudásunkhoz és belső békénkhöz csapoljunk.
 
Van még mit tanulnunk. Ezért tanácsos alázatos hozzáállást tartani, és emlékeztetni magunkat arra, hogy fő célunk az igazság, a béke és a feltétel nélküli szeretet megtestesítése.
 
 
 
Luce Light