Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kryon

2021-03-05

A régi energia haldoklik

föld ember átlépés.jpg

 

A régi energia haldoklik

 

A régi energia haldoklik, miközben rúgkapál és kiabál. Lesznek még mentsvárai sokáig.
 
Lesznek még olyanok, akik meg vannak győződve arról, hogy csak úgy érhetik el, amit akarnak, ha drámát, háborút és félelmet teremtenek. Továbbra is fel akarnak majd bukkanni olyan helyeken, amelyekről te már úgy érezted biztonságos és megpróbálnak visszahúzni. Gyűlölik a tényt, hogy a Föld egyre szelídebb és továbbra is csörgetik a kardjukat, fenyegetőznek és híreket kreálnak, hogy ezt elérjék. Nem ők vannak többségben kedves emberi lény, de gyakran ők a leghangosabbak.
 
Amikor teljesen egészséges vagy és nagy ritkán megfájdul a fogad, mire gondolsz ilyenkor? A fájó fogadra! És ilyenkor a médiában is csak a fájós fogakról hallasz állandóan, ez elkeserítő. Tudom, hogy érted a metaforát.
 
A régi energia lassan távozik, de eljön az a nap, amikor már nyoma sem lesz.
 
És ez lassan meghozza a változást ezen a bolygón, persze ez nem lesz lejegyezve. Mert a médiának világszerte, fogalma sincs róla, mit kezdjen ezzel az új energiával és egyáltalán nem is tűnik hírértékűnek számukra. Ők át vannak itatva a régi Emberi természettel, ahol az a hír, ami szétválaszt, és ami egyesít az nem. Mégis ez az egyik legnagyobb energia, amit ez a bolygó tapasztal manapság.
 
 
Én azért vagyok itt, hogy elmondjam, hogy ez valós, de mindez csak úgy a fű alatt történik, mondhatjátok.
 
 
 
Kryon
 
 
Részlet - Egy Út a Szeretetegységbe cimű könyvből