Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KVANTUM ÁTALAKULÁS

2024-05-31

FELEMELKEDÉSI TÜNETEK AZ ÁTMENET SORÁN

felemelkedés 011.jpg

 

KVANTUM ÁTALAKULÁS

 

A felemelkedés kapuja és az átalakulás alagútja 2024-ben

 

Az Új Földi Valósághoz való hozzáférés a helyreállító energia kozmikus hullámain keresztül.

 

Fedezd fel a váratlan felemelkedési tüneteket.

 

-------------------------

 

Mostanában úgy érzed, hogy valami nem stimmel?

 

Nem a világi dolgokról beszélek. Mindannyiunknak megvan a maga véleménye a világ állapotáról és arról, hogyan jutottunk ide.

 

Valami nincs teljesen rendben, vagy másképp érzed, még akkor is, ha az életed látszólag ugyanolyan?

 

Az új év kezdete óta ez az én belső párbeszédem és folyamatos beszélgetésem másokkal, akik spirituális úton járnak.

 

2024 jelzi a felemelkedés kapuját, az átalakulás alagútjának és az Új Földi Valóságnak a megtapasztalását.

 

Miért nevezem 2024-et a Felemelkedés Kapujának és az Átalakulás Alagútjának? Mert a Földi Valóság a helyreállító energia kozmikus szökőárhullámába lépett, a végtelen lehetőségek és potenciálok kapujába. Mint minden szökőárhullámnál, itt is lesz némi zavar, mielőtt a dolgok visszatérnek a normális kerékvágásba.

 

Gondolj egy vonatra, amely elvesztette az irányítást a sebessége felett. A robbanásszerű gyorsulás a sínek mérsékelt bukkanóit és kanyarulatait alattomos és fenyegető tereppé változtatja.

Ahogy kinézel az ablakon, látod, hogy a vonat irányíthatatlanul száguld, miközben a táj ismeretlen területté változik a szemed előtt.

Körülnézel, és észreveszed, hogy az emberek szórakozottan kortyolgatják a kávéjukat vagy görgetik a közösségi médiát, és nem vesznek tudomást a zűrzavarról és a terepváltozásokról.

Mások eszeveszetten rohangálnak ide-oda, karjukat csapkodva és sikoltozva a zuhanásról és a közelgő végzetről. Te és még néhányan nyugodtan, mégis tanácstalan szemmel figyeljük ezt a kettősséget, ahogy a különböző valóságok ugyanazt a teret foglalják el.

 

Amikor a valóságok összeütköznek

 

Mindannyian azon a feltételezett száguldó vonaton vagyunk. Gondoljatok azonban erre a vonatra úgy, mint egy helyre, amit Földnek nevezünk. Néhányan közülünk felismerik, hogy epikus méretű kozmikus váltáson megyünk keresztül, amit gyakran felemelkedésnek neveznek. Mások őrjöngnek a félelemtől, vagy a fejüket a figyelemelterelésbe és a tagadásba temetik.

 

Az elmúlt néhány év viharos utazása mély sebeket ejtett kollektív pszichénkben. Még nem hevertük ki az összes pusztító hatását. Mégis ragaszkodunk a reményhez, hogy az emberiség egyesülni és gyógyulni fog.

 

Sokan közülünk tudatosan vagy tudat alatt ráhangolták gondolatainkat és energiánkat az Isteni Univerzum nagyzenekarára, hogy felkészüljünk a kollektív Nagy Ébredésre és az Új Földi Valóságba való felemelkedésre.

 

Ahogy a kondicionált tudatosság programjain túlra tekintünk, észrevesszük, hogy nem minden az, aminek látszik vagy amit valaha hittünk. Egyszerre érezhetjük a régi paradigmánk végzetének érzését, miközben megújult reményt táplálunk az emberiség iránt, mivel magasabb tudatosságunk vezeti belső látásunkat és külső cselekedeteinket.

 

Az átalakulás alagútja

 

Az Átalakulás Alagútja először akkor tudatosult bennem, amikor egy álomüzenetből ébredtem.

 

A rövid magyarázat az, hogy az Alagút egy portál, amelyet azért építettek, hogy megkönnyítse az egyik valóságból a másikba való átmenetünket. Ez a magasabb dimenziós energia és bölcsesség élő csatornája, amely segít nekünk eligazodni a felemelkedési folyamatunkban, és megtanulni elfogadni és alkalmazkodni a valóság átalakuló természetéhez. Ez az Alagút pufferként és biztonságos átjáróként működik a paradigmák között.

 

Ahogy egyre többen emlékezünk arra az igazságra, hogy kik vagyunk, mint tudatos teremtők és az Örök Élet és a Végtelen Teremtés lényei, úgy emelkedünk fel a Valóság következő szintjére.

 

Végtelen sok lehetőség van arra, hogy felemelkedjünk vagy leereszkedjünk a tudatosságban, vagy maradhatunk a számunkra legkényelmesebb valósághoz hangolódva. Hogy még bonyolultabbá tegyük a dolgokat, minden valósághoz hozzáférünk, mégis csak egynek vagyunk tudatában ebben a tér-idő szekvenciában.

 

Az emberiség nagy része, akár ébredezik, akár még mindig a feledés álmában alszik, a félelem és az illúzió kaotikus frekvenciáit tapasztalja, amelyek pusztítást végeznek energetikai mikrobiomjainkban. E frekvenciák miatt depressziósnak érezhetjük magunkat, vagy elszakadhatunk magasabb tudatosságunktól, és megkérdőjelezhetjük saját spirituális utazásunkat vagy csillagmag küldetésünket.

 

Megváltozott valóságunk diszharmonikus frekvenciái mindent megtesznek azért, hogy eltávolítsanak bennünket valódi természetünkkel való rezonanciánkból, mint tudatos teremtőket, akik összhangban vannak a Forrásenergiával.

 

Ahogy 2024-ben belépünk az Átalakulás Alagútjába, egyesek olyan érzékelési pillanatokat tapasztalnak, amelyek úgy tűnik, hogy emlékek és álomszerű állapotok kaleidoszkópjává olvadnak össze, mielőtt újra alkalmazkodnának a fizikai valóság jelenlegi érzékeléséhez. Ez megdöbbentő és ijesztő lehet, különösen, ha kedvezőtlen fizikai vagy pszichológiai tüneteket tapasztalnak, vagy ha nincs számukra érzelmi vagy spirituális támogató rendszer.

 

Félelem, közelgő végzet vagy félelem érzése lehet, amikor úgy érzik a dolgok kicsúsznak az irányításuk alól, és a valóság tájképe megváltozik. Kérjük, ha szükséges, fordulj szakemberhez. Mindannyian tudjuk, milyen erős tud lenni az elménk, és nem szégyen segítséget kérni, ha szükség van rá. Egy magasabb szintű megjegyzés: tartsátok erősen a frekvenciátokat, kedvesem, és tudjátok, hogy nem vagytok őrültek, és hogy nem vagytok egyedül.

 

alagút 1.jpg

 

Felemelkedés tünetei

 

Talán hallottátok már a felemelkedési tünetek kifejezést. Valahányszor elszakadunk a természetes létállapotunktól, nem szokatlan, hogy fizikai, érzelmi, mentális és spirituális tüneteket tapasztalunk, amelyek miatt stresszesnek, zavarodottnak, fáradtnak, dühösnek, kellemetlennek, félelemmel telinek, aggódónak, reménytelennek és így tovább érezzük magunkat. Az ilyen tünetek valódi mentális és fizikai fájdalom, szenvedés, diszharmónia és betegség megtapasztalásához vezethetnek.

 

Miközben részt veszünk a tudatosságunk Nagy Felszabadításáért folytatott spirituális háborúban egy Új Földi valóságba, fizikai testünk kvantumos tudatossági frissítésen megy keresztül. Ezzel párhuzamosan méregtelenítjük magunkat azoktól az energetikai rosszindulatú betegségektől, amelyek évezredek óta sújtják paradigmánkat.

 

A felemelkedés tünetei olyan módon is megnyilvánulhatnak, amire talán nem is számítunk.

 

Ezek olyan jelzések vagy üzenetek az Univerzumtól, amelyekre érdemes odafigyelni, és felfedezni magasabb jelentésüket. Az alábbi példák néhány felemelkedési tünetet mutatnak be, amelyeket az ember a magasabb tudatosságba történő kvantum-átalakulás során tapasztalhat. Biztos vagyok benne, hogy nektek is lesz sajátotok, amit hozzátehetnétek.

 

Nemrégiben megtört vagy összeomlott néhány közeli kapcsolatotok, minden figyelmeztetés nélkül?

 

Az álmaidban úgy érzed, mintha egy csatát vívnál ?

 

Előfordul, hogy egy „ah ha”-val ébredsz, és azonnal elfelejted, amit tudtál?

 

Hirtelen, szélsőséges hőmérsékletváltozásokat tapasztaltál a testedben minden látható ok nélkül?

 

Fáradtabb, érzelmesebb, nyugtalanabb vagy ingerlékenyebb vagy, mint máskor?

 

Van-e késztetésed arra, hogy eltávolítsd a tárgyi zűrzavart és egyszerűsítsd a személyes teredet?

 

Érzed, hogy változás vagy elmozdulás közeleg, de nem tudod megmondani, mi az?

 

Ne feledd, hogy a valóságok állandóan összeütköznek.

 

A lehetőségek és potenciálok útja gyorsabban változik, minthogy te meggondolnád magad.

Ahogy belépünk az Átalakulás Alagútjába, egyesek közülünk jobban tudatában vannak a változó valóságoknak, mint mások.

A fontos dolog, amit itt tudnunk kell, hogy mindannyian eljutunk a létezés eme vad és őrült vonatútjára.

 

Az ütközés, amire egyesek számítanak, vagy amit nem is vesznek észre, a Valóság folyamatosan fejlődő Rendjének egyik lehetősége.

 

Az élet folytatása az idő és a tér ismert szabályain túli végtelen létezőkbe ágazik.

 

Mi a felemelkedés?

 

A felemelkedés az ébredés arra az igazságra, hogy kik vagytok, ahogy megszabadultok a sötétségtől és visszatértek a Fénybe.

 

 alagút 2.jpg

 

Shannon MacDonald

https://shannonmacdonald-net