Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

LÉLEK ÉBREDÉS

2024-05-17

Egy monumentális váltás zajlik 

föld 0111.jpg

 

LÉLEK ÉBREDÉS

 

Isteni szintről vezérelt spirituális evolúció

 

Amint beléptünk a felemelkedés új idővonalába az átalakulási folyamatok felgyorsulása is megnövekedett.

 

Egy monumentális váltás zajlik, az emberiség egy új korszakba lép.

 

Ebben a váltásban az emberiségnek és a Földnek túl kell lépnie a jelenlegi harmaddimenziós mátrixon, és fel kell ébrednie a Lélek valóságára.

 

Ahogy korábban már említettük, a Nap is átesik ezen a változáson, ez viszont hatással van a bolygóra, és mindenre, ami rajta van.

 

A Naptevékenység rendkívül magas frekvenciájú Fény átvitelét hozza a Nagy Központi Napunkból, az Alcyone-ból, a Központi Napunkból, a Szíriuszból, a mi Napunkon keresztül, az Új Föld fényesszenciákkal és információkkal kódolva.

 

Az intenzív Napkitörések nagy mennyiségű erősen mágnesezett plazmafényt bocsátanak ki a Napszélbe, ami többszörös geomágneses viharokat eredményez. Az intergalaktikus plazmahullámok folyamatos átvitelével molekuláris szinten átalakulunk - átstrukturálódunk, átkódoljuk és újrakalibráljuk DNS rendszerünket.

 

A Nap továbbra is koronális tömegkilövelléseket és napkitöréseket fog kibocsátani magából, olyan fotonikus fénykódokat és energiákat, amelyek aktiválják az emberi lényben szunnyadó DNS -t, visszatérítve az eredeti emberi tervrajzhoz, ahogyan azt az Isteni Tudat eredendően eltervezte.

 

Az atomok rezgése növekszik, a sejtek regenerálódásához, segítve a test átalakulását, szén alapúból kristályossá, a tudatosság kiterjesztésével.

 

A Föld magnetoszférája, vagyis az a pajzs, amely megvédi a bolygót a napsugaraktól, az elmúlt évszázadban több mint 10%-kal gyengült. Ez szándékos, hogy az emberiség több energiát kapjon a Napból sugárzó energiákból, hogy felkészüljön a tudatossági paradigma váltásra.

 

Az energia nagyon magas frekvenciájú, és sokan közületek talán túlterheltnek fogják érezni magukat, vagy a fizikai testük küzdhet emiatt, de a végeredmény az lesz, hogy magasabbra emelkedünk a tudatosság magasabb szintjeire, és ilyen lehetőségünk már jó ideje nem volt. A naptevékenység, ami most zajlik, a legnagyobb lehetőség a tudatosság, a rezgés magasabb szintjeire való felemelkedésre, ami az elmúlt 20 évben volt. És mivel az emberiség most magasabb rezgésszinten van, ez a felgyorsulás még erősebb lesz. Élvezzétek az utazást. Emelkedjetek magasabbra.

 

A bolygóra belépő magasabb fény hatására lényetek minden része érintett. Fizikailag, mentálisan, spirituálisan.

 

Ezen Magas Frekvenciák integrálásával és megtestesítésével képesek vagyunk megváltoztatni testünk atomi szerkezetét a szén alapúról a kevésbé sűrű 5D Kristályos Fénysejtekre, felépítve a Plazma Fénytestünket, amely a Magasabb Dimenziókba vezető Kristályos Hídunk lesz.

 

Ez a felemelkedő emberi test csodálatos alkímiai folyamata.

 

A Felemelkedési Tünetek fokozódása nagyon valószínű ebben az időszakban, mind érzelmi, mind fizikai szinten, mivel nagyon sok Plazmát kapunk.

 

Néhány tünet, amit az emberek tapasztalhatnak: kimerültség, szívdobogás, alvási nehézség, intenzív álmok, ízületi fájdalmak és zavartság. fáradtság; izomfeszültségek és fájdalmak; hát- és nyakfájás, fejfájás és migrén, fejnyomás, szívdobogás, emésztési zavarok; hőhullámok; fájdalom a szem mögött, bizsergés a karokban, kezekben és lábakban, szorongás, szomorúság, fokozott érzékenység, ingerlékenység, túlterheltség érzése, élénk álmok, stb. 

 

Az ember érzelmi hullámvasútra kerülhet, ahogy a régi újra felszínre tör a tisztulás érdekében. A valóságotok újraindítása, ahol a Lélek az energiáitok egyensúlyára törekszik, hatással lehet a kapcsolatokra, a karrierre és a fókuszotok újbóli beállítására a felemelkedés útja felé.

 

Kérjük, továbbra is maradjatok jól hidratáltak, és legyetek gyengédek és együttérzőek önmagatokkal,

 

Az elfogadás a kulcsa annak, hogy most át tudjatok haladni ezeken az energiákon.

 

Mit tehettek, hogy jobban felkészüljetek ezekre a változásokra?

 

1. Maradjatok a szeretet és az öröm állapotában.

 

2. Ne engedjetek a félelemnek.

 

3. Ne hagyjátok, hogy bármi is lehúzzon benneteket, érzelmi reakciók nélkül figyeljétek a világot.

 

4. Táplálkozzatok könnyedén és egészségesen, maradjatok távol a mérgező ételektől és gyógyszerektől.

 

5. Igyatok sok tisztított vizet.

 

6. Meditáljatok, töltsetek időt a természetben és pihenjetek.

 

Két nagy fényhullám várható a Napból, egy ebben az évben, 2024-ben, és egy 2025-ben. A nagyobb hullámok között még sok más lesz, mostantól 2025 végéig. Ettől nem kell félni. Ez az Isteni elrendeltetés.

 

Élő Fényt ajánlunk nektek, hogy felébredhessetek isteniségetekre.

 

Felébredtek a Lelki valóságotokra és igazságotokra.

 

Legyetek készen és hajlandóak elengedni azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálják az emberiséget.

 

Legyetek nyitottak annak megértésére, hogy ami jelenleg a Földön kibontakozik, az túlmutat a politikán.

 

Ez isteni szintről vezérelt spirituális evolúció.