Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MENNYEI PRÓFÉCIA

2022-04-10

A KILENC FELISMERÉS

égi kapu éteri szentély.jpg
Kép forrása: pinterest.com
 
 
A KILENC FELISMERÉS
 
A MENNYEI PRÓFÉCIA
CÍMŰ KÖNYV ÖSSZEFOGLALÁSA
 
 
ELSŐ FELISMERÉS
 
A véletlenek azt a gondolatot ébresztik bennünk, hogy van egy nagyobb erő, (Sors, Isten,Univerzum) mely munkál minden cselekedetünkben. Rájövünk, hogy nincsenek véletlenek.
 
MÁSODIK FELISMERÉS
 
Tudatosabbak leszünk, ráébredünk, hogy túlságosan elfoglalt bennünket az anyagi világ, a túlélés, a pénzért és hatalomért folytatott küzdelem..
 
HARMADIK FELISMERÉS
 
A világ és benne minden ember energia. Megtanuljuk, hogy a kapcsolatainkat, a környezetünket befolyásolhatjuk gondolatainkkal, akaratunkkal.
 
NEGYEDIK FELISMERÉS
 
Az emberek távol kerültek a természettől és elfelejtették, hogyan nyerjenek energiát a belőle, ezért hatalomvágyból egymástól veszik el azt. Minden konfliktus oka az energiaszerzés, de a másoktól elvett energia hatása nem tart sokáig.
 
ÖTÖDIK FELISMERÉS
 
Felismerjük, hogy az Univerzum mindannyiunkat képes ellátni energiával, ha megnyitjuk magunkat a forrás számára. A félelem, a gonoszság energiavesztéssel jár, míg a szeretet, a szépségre való rácsodálkozás, energiával tölt fel.
 
HATODIK FELISMERÉS
 
Nem szabad hatalmi drámákba bocsátkoznunk, elvennünk mások energiáját. Személyes drámánkat felszínre kell emelnünk a tudatunkban, hiszen amíg nem nézünk szembe a problémánkkal, addig nem tudunk továbblépni. Fel kell derítenünk, hogy kik vagyunk, és megtalálhatjuk életünk magasabb rendű értelmét.
 
HETEDIK FELISMERÉS
 
Tudatos önfejlesztés. Ha gondolatainkat megváltoztatjuk, változik a környezetünk is. Figyelnünk kell a a véletlenekre, minden üzenetre, amit felülről kapunk. Az intuitív információszerzés fejleszthető például az álmok tudatos megfigyelésével. A negatív képeket, gondolatokat azonnal törölni kell, nehogy valósággá váljanak.
 
NYOLCADIK FELISMERÉS
 
Ha elvakultan ragaszkodunk valakihez vagy valamihez, az megtorpanáshoz vezet. A párkapcsolati hatalmi harcok energiát vonnak el. Meg kell tanulnunk függetlenedni a másiktól. Az, hogy milyen hamar kapunk válaszokat a kérdéseinkre attól függ, hogy hogyan viszonyulunk másokhoz. Ha segítőkészek és elfogadók vagyunk, hamarabb észrevesszük és megfejtjük az üzeneteket. A düh dühöt, a harag haragot, az agresszió agressziót szül. Azok az emberek, akik ellenségesek velünk, könnyen leszerelhetők, ha szeretetenergiát küldünk feléjük.
 
KILENCEDIK FELISMERÉS
 
Az egész emberi történelem a tudat evolúciójára készített fel bennünket. Mielőtt feljebb emelkednénk, le kell győznünk a félelmet és tudatosan kell kiemelkednünk a régi világból.
 
Miközben a világban egyre nagyobb lesz a káosz és a harc, lesznek olyanok akik képessé válnak arra, hogy megőrizve a lelki békét, a félelem fölé emelkednek. Már nem fogja tudni lehúzni őket a düh, a harag és a félelem. Ekkor döbbenetes dolog fog végbe menni. Teljes embercsoportok, akik elértek egy bizonyos rezgési frekvenciát hirtelen láthatatlanná válnak, azok számára akik alacsony tudati szinten maradtak. A negativításba ragadt embereknek számára ez olyan lesz, mintha egyszerűen eltűnnének. Azok, akik átemelkednek egy fényesebb és tisztább világba lépnek át, és találkoznak másokkal is akik hamarabb értek ide, akár a halál kapuján át. A test fényesebbé és könnyebbé válik, mivel egy másik frekvenciára áll rá, ami megnyitja a magasabb dimenzió kapuját. Akik elérik ezt, ennek a földnek a tisztább, emelkedettebb valóságába lépnek át, egy párhuzamos világba.
 
Amikor az emberek rezgése eléri azt, átléphetnek a határon, amely az életet elválasztja a másik világtól. Onnan ahonnan jöttünk és ahová tartunk a halálunk után. A határ tudatos átlépése Krisztus példája mutatja. Ő tökéletesen megnyitotta magát az isteni energia számára és képes volt legyőzni a halált. Ő volt az első, aki átlépet a fizikai világból a spirituális világba. Megnyitotta a kapukat és lehozta a földre a mennyeket. Az ő élete bemutatta miképpen valósítható ez meg. Ha összekapcsolódunk ugyanazzal a forrással, fokról-fokra mi is eljutunk ugyanoda. A történelem folyamán nagyon sok ilyen csoportos átmenet történt és egész közösséget tűntek el nyomtalanul. Egyszer mindnyájan elérjük majd ezt a magasabb rezgésállapotot, és a mai alakunkban képesek leszünk átlépni a mennyországba. A harmadik évezredben nagyon sok ember eléri ezt, csoportok és egyének fognak felemelkedni.