Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MI A VALÓDI CÉLJA A PRÓBÁKNAK?

2023-10-25

Az élet megpróbáltatásainak valódi célja

isten vihar kéz.jpg

 

MI A VALÓDI CÉLJA A PRÓBÁKNAK?

 

A tesztelés célja

 

Adama:

 

Szeretném elmagyarázni a tesztelés valódi célját.

 

Először is értsd meg, hogy Isten nem tesz próbára csak azért, hogy büntessen vagy egyszerűen megleckéztessen. A próbatételek olyan lehetőséget hordoznak, amely által megtisztíthatod és kiegyensúlyozhatod a múltban létrehozott negatív karmádat. Spirituális fejlődésed felgyorsítása érdekében kérted a próbákat, hogy a gyógyulás megtörténhessen.

 

Amikor a teljes bizalom állapotába helyezed magad, az univerzum reagál és azonnal elkezd támogatni.

 

Isten nem igazán akar próbára tenni téged. Isten a szeretet és az ő szeretete feltétel nélküli. Amikor megnyitod magad a megadás felé, amiről beszélünk, az univerzum megadja az összes olyan helyzetet és lehetőséget, ami ahhoz szükséges, hogy egyensúlyba hozd minden problémádat és örökre meggyógyítsd őket. Így nagy ámulattal hamarosan felfedezheted, milyen gyorsan reagál az univerzum a kéréseidre, amikor összhangba kerülsz az Isteni akarattal.

 

Abban a percben, amikor igazán és következetesen elkötelezed magad Isten jelenléte mellett, hogy teljes mértékben átadd magad a változás és az átalakulás folyamatának, jelenléted a lehető leggyorsabban és legsimább módon vezet el vágyaid tárgyának megszerzéséhez, megnyitva előtted a "Mindenség ajtaját. "

 

Isten akarata az az erő, amely hazavisz téged a Kegyelem által.

 

A lelkeknek ezen a bolygón rá kell jönniük arra, hogy mielőtt konkrét mesterekhez vezetnék őket beavatásra és előrelépésre, először át kell menniük El Morya tesztjein, amelyek az isteni akaratnak való megadás próbái.

 

Amikor úgy döntesz, hogy valóban elkötelezed magad a felemelkedésed és a spirituális utad mellett, ha nem vagy hajlandó átmenni a megadás leckéin, hogyan tudnál átmenni a többi próbán? Lehet, hogy más mesterek nem tudnak veled dolgozni, amíg meg nem érted a kék sugár különböző aspektusait.

 

Jelenleg erre van a legnagyobb szükség. A kulcs túllépni a félelmen.

 

Ahogy egyre többen engedik el a félelmüket, mások számára is könnyebb lesz. Ha tudni akarod, hogyan segíthetsz a bolygónak, a legfontosabb, hogy elengedd a saját félelmeidet, add át magad szeretettel annak, ami van és engedd el az összes ítéletet. Minél többet gyakorlod ezt, sikeresen teljesíted és másokat is erre bátorítasz, annál nagyobb lesz az út, amit magadnak és az emberiség többi részének teremtesz.

 

Úgy szolgálhatod legjobban a bolygódat, ha először magadat tisztázod.

 

sons of god.jpg

 

Aureliának van egy kis könyve, az Isten fiai, Christine Mercertől. Ez egy olyan nőről szól, aki úgy döntött, hogy bízik Istenben, bármi is történik vele. Bizalmát a legextrémebb próbáknak vetették alá. Tesztelésének nehézségei révén határozott és szívből jövő döntést hozott, hogy soha többé nem panaszkodik semmi miatt. Továbbra is bízott, bármennyire is fájdalmas volt. Annak ellenére, hogy ezt a mély elkötelezettséget vállalta a "megadásban", a legsúlyosabb próbák elé állt. Ennek az igaz történetnek az a boldog befejezése, hogy nagyon rövid idő alatt olyan hatalmas mennyiségű karmát egyensúlyozott ki, hogy a csodák csodái elkezdtek bőségesen áradni az életébe. Minden, amit elvesztett, százszorosan megtérült és helyreállt az élete.

 

A próbák időszaka alatt hálát adott Istennek minden nehézségért, amit átélt, tudván, hogy ez valami sokkal nagyobb és sokkal jobb dologhoz vezeti majd, és bizony így is lett! Christine néhány évvel később képes volt fizikai szinten felemelkedni, egy olyan időben, amikor senki más a bolygón. Ezt akkor érte el, amikor a bolygón lévő energiák még nem támogattak ilyen célú tevékenységet, mint most.

 

Ez a kis könyv nagy benyomást tett Aureliára, amikor ő maga is nehéz időszakon ment keresztül. Késő éjszakába olvasott, elejétől a végéig azt a könyvet, amit 2 dollárért vett egy használt könyvesboltban néhány évvel ezelőtt. Aurelia reakciója az volt, hogy "Hmmm.... , azt hiszem, az én helyzetem, ami egyáltalán nem olyan súlyos, mint az övé, talán javítható az ő által átadott elvek alkalmazásával. "A szívében érezte, hogy élethelyzetéhez való hozzáállása messze nem olyan kecses és hálás, mint Christine-é, és rájött, hogy neheztel.

 

Kétszer is elolvasta a könyvet, majd úgy döntött, hogy a legjobb tudása szerint alkalmazza az alapelveket. Aurelia helyzete szinte azonnal javult, és néhány hónap alatt újra boldog lett, mint régen. A szíve szabad volt, anyagi helyzete helyreállt.

 

 

Idézet Aurelia Louise Jones - The Seven Sacred Flames (A Hét Szent Láng) c. könyvéből.

Fordította és szerkesztte: Aysha