Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael arkangyal tanítása I.

2021-03-28

Michael archangel 123.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Michael arkangyal tanítása I.

 

Ökológiai, társadalmi, politikai, gazdasági változások egész sorozata fog végbemenni az előttetek álló időkben. Ezen átalakulások sok ember életében káoszt és traumát fognak okozni. A változások hatására az emberiség tudata nemcsak felébred, de megváltozik.

 

Mindig amikor elérkezik az Új Kor, a Föld minden lakójának meg kell tapasztalnia ezeket a változásokat, hogy az új életforma létrejöhessen. Számotokra ez egy rendkívüli időszak, amelyben sokan közületek felemelkednek a Kozmikus Krisztusi tudat szintjére. Kiemelkedő lehetőség ez az ébredező lelkek számára, ahhoz, hogy bizonyosságot adjanak önuralmukról és önfegyelmekről.

 

Bár az emberiség tudatát nagyban lekorlátozták, vannak köztetek, akik tudatuk segítségével újra magasabb rezgési mintát hozzanak létre a testükben. Ha ezt elérik, akkor rezgésük felgyorsul, és túllépnek a földi test korlátain, vagyis amikor eljön az ideje fizikai-éteri testet öltenek.

 

A változások, amelyek mostanában mennek végbe, és amelyek még előttetek állnak, abból a célból történnek, hogy segítsenek benneteket kiegyensúlyozni a pozitív és negatív két pólusa között, és kilépni a polaritások tudatosságából.

 

Mivel lelketek szabad akaratot és választási lehetőséget kapott, ki kell választanotok azt az irányt, amerre haladni kívántok. Mivel a bolygón megnő a negativitás, ez meghatározó lesz a jövőtök szempontjából.

 

Mindazon káosz, amit most tapasztaltok, azoktól származik, akik ellenőrizni, manipulálni akarnak benneteket, félelemkeltő technikákat és tudatprogramozó stratégiákat alkalmaznak. A nagy Egy, szabad választást adott az emberiségnek és lelki szempontból senki sem vonhat ellenőrzése alá benneteket. Azonban a világ meghatározó vezetői mostanában nem követik ezt az egyetemes törvényt. Ezek a negatív jellegű vezetők sok nemzet esetében önös érdekekből manipulálnak, és ellenőrzésük alá vonják a lakosságot.

 

Most jött el az ideje annak, hogy mindenki meghozza a lelki elhatározását.

 

A Föld minden lakója átmegy, és át is fog menni, politikai, gazdasági, társadalmi és ökológiai változásokon, lelki fejlődési folyamatuk részeként. Ezek a változások azért vannak, hogy felszínre hozzák a lélek valódi céljait, és az emberiséget visszavezessék Istenhez. Minden ember megtapasztalja a tudat felgyorsulását, és annak szükségességét, hogy hozzáállásukon változtassanak.

 

Az emberiségnek vissza kell fordulnia Teremtőjéhez.

 

Ha megzavarodik egy város vagy egy ország lakossága, legyen az egyéni vagy csoportos szinten, a válság hatására, sok lélek ébred tudatára és elkezdi keresni Istent. A szükség nehéz időszakaiban az emberek alázatossá válnak, mert ráébrednek, hogy sok minden felett nincs hatalmuk. Ez alkalmat ad arra, hogy eldobják előítéleteiket és önzésüket, és egymást egyre inkább szeretetegységben lássák.

 

A Föld megtisztulásának elkövetkező ideje rengeteg próbára ad majd alkalmat, hogy a harácsolás, hatalom és negatívság felszámolódjon a Bolygón.