Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael arkangyal tanítása II.

2021-03-27

micha.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Michael arkangyal tanítása II.

 

Veletek vagyok, és segítem azokat a lelkeket, akik világosságot hoznak e világban. Akik jelzőtűzként megvilágosítóvá válnak , akik segítik majd kikövezni az utat az új világ felé, azáltal, hogy tudatos példáját mutatják a tudatra ébredt önvalónak, amit krisztusi tudatnak hívunk.

 

Krisztus tiszta szeretet és fény, ő az Egység megtestesülése.

 

Azért jöttem, hogy megtanítsam nektek, hogyan formáljátok át a félelmet, de ahhoz, hogy erre képesek legyetek, tudnotok kell, hogy működik és hogyan lehet a sötétséget felismerni. Csak akkor tudjátok semlegesíteni a negatívitást, a sötétséget, ha tudatában vagytok annak, ami a világban végbemegy.

 

Ami eddig rejtve maradt megmutatkozik.

 

Most fellebben a függöny, feltárul az igazság és sokrétű hazugság gépezete válik láthatóvá. Egyre több ember ébred rá a kegyetlen valóságra és valódi forradalmak kezdenek kibontakozni világszerte.  Már nem lehet elrejteni az igazságot.

 

Sok ember van, akik nem hajlandóak kinyitni a szemüket, ez nagyon sok bosszúságot okoz, sokatok számára. Ne ítéljétek el őket, nagy árat fognak fizetni mindazért, amit most tesznek. Tudnotok kell, hogy nagyon sokan, csak abban kívánnak hinni, ami kényelmes számukra, ami beilleszthető eddigi világnézetükbe. Mások a hatalom megszállottjai, akik akaratukat feladták, és már nagyon rég a rossz szolgálatába állnak. Nemsokára sok minden meg fog változni, mivel egyértelmű bizonyítékok tárulnak fel, melyek megmutatják az igazságot.

 

Nem azért vagytok itt, hogy ítélkezzetek felettük, hanem azért, hogy különbséget tudjatok tenni, és válasszatok.

 

Ne tápláljátok a félelmet, dühöt, haragot, mert az nem támogatja azt, hogy egyensúlyt teremtsetek. Eljött a tudatossági szint váltásának az ideje, ahelyett, hogy kettősséget érzékelő szemetekkel néztek, amely félelemben tart és egy illuzórikus világhoz láncol benneteket, isteni szemetekkel próbáljatok látni mindazt ami történik. Akkor meglátjátok az igazságot, ráébredtek, hogy kik vagytok, és megértitek, miért jöttetek el ide, a változás ezen időszakában.

 

Ne feledjétek, hogy lelki lények vagytok fizikai formában, akik képesek vagytok rejtőzködő adottságaitokat felszínre hozni, és valódi változást előidézni.

 

Igen lelketek különféle próbatételeket támaszt elétek, hogy lelki tudatosság magasabb szintjére léphessetek. Ezek a próbatételek segítenek abban, hogy megértsétek saját világotokat, hogy olyan elvekért állhassatok ki, amelyek előmozdítják a békét, és eközben annyi embernek tudjatok segíteni, amennyinek csak lehet.

 

Addig, amíg le nem győzitek a sötétséget és fel nem emelkedtek, meg kell tanulnotok egyszerre két világban élni, egyszerre lelki önvalótok világában és ebben a fizikai világban.

 

Jelenleg a Földön nagy a sötétség, az uralkodó negatívság miatt, amely elöntötte az emberek tudatát. Ez nem azokra vonatkozik, akik igazából ébredeznek, akik jó szívvel és akarattal szolgálják az emberiséget. Hanem azok, akik dermedt lelketlenségben léteznek, akik tudatosság nélkül szolgálják a gonosz erőket, azok akik visszaélnek a hatalommal és lelkiismeret nélkül kegyetlen tettekre képesek. Akik mohóság miatt, eladták lelküket, és csak a pénz istenét szolgálják. Akik Isten nevében ölik egymást, vagy éppen úgy nézik a híradóban mások szenvedését, mintha csak egy film volna, és hipnotizált tudatuk vak és érzéketlen a valóságra. Akiknek megkeményedett a szívük és egyszerűen nem hajlandóak Istenhez visszafordulni, ki lesznek mozdítva művi világukból. Számukra az előttetek álló idők, nagy változást hoznak majd. Saját lelkük fogja előidézni a próbatételeket, hogy fejlődhessenek és megjavuljanak, még akkor is ha ez csak egy pici előmozdítást jelent a rezgésszintjük tekintetében.

 

Nagy próbatételek várnak rájuk , hogy ismét lelki lényekké váljanak.

 

Azoknak, akik tudatukra ébrednek, nem lesz szükségük ezekre a komoly és nehéz megpróbáltatásokra, ők vezettetést és védelmet kapnak majd.

 

Ez alatt a kihívásokkal teli időszak alatt Isten Kegyelme veletek lesz és saját isteni célotoknak megfelelő támogatást fogtok kapni.