Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NE FÉLJ!

2022-05-17

Engedj el mindent, ami már nem szolgálja a felemelkedésedet

ang art medi 17.jpg

 

NE FÉLJ!

 

Ne félj a jövőtől, az ismeretlentől, a változástól, az átalakulástól, ami szükségszerűen eljön a Földre. Ne félj, hogy nem fog sikerülni, hogy elbuksz, hogy eltévedsz, hogy elveszíted azt, ami fontos.

 

Engedj el mindent, ami már nem szolgálja a felemelkedésedet.

 

Ne engedj a kényszernek, ne hagyd, hogy megfélemlítsenek és főleg ne dönts félelemből, mert többet veszíthetsz, mint amennyit fel kell adnod, ahhoz, hogy fel tudj emelkedni. Ha ragaszkodsz a régi élethez, a világi dolgok haszontalanságaihoz és nem a lelked hanem az egód szerint élsz, akkor a süllyedő hajó magával fog rántani a mélységbe. A lelked felkészült erre az életre, hosszú inkarnációk sorozatában, helyt tudsz állni és képes vagy arra, hogy kiszabadulj a sűrű anyagi lét kötelékéből. A fényed és az isteni erőd hatalmasabb, mint bármely külső hatás, amely próbál eltéríteni. Lépj a fénybe, légy a Forrás energiájának hatókörébe és ne csüggedj el a próbák és a nehézségek közepette. Ez a beavatásod aktusa, a megpróbáltatásod ideje, hogy megmutatkozzék valóban megérettél -e, hogy átemelkedhess az Új Földre.

 

Ez a folyamat nem lesz rövid, és sok akadály lesz az utadon, amelyeket le kell győznöd, de képes vagy rá, ezért születtél le és végig fogod csinálni.

 

Igen sokan lesznek, akik a félelem miatt letérnek az útról és nem fogod tudni megmenteni őket. Sokan vannak, akik a tudatlanság homályában tévelyegnek, és nem látják a fényt. Sokuk, akikről nem is feltételezted volna egyszer csak elfordulnak tőled, és az istentelen lét szívtelen valóságát fogják választani. Sokan fogják elhagyni a bolygót.

 

De te ne add fel, ne rémülj meg és tarts ki hitben, még a legnehezebb pillanatokban is. A nagy tisztulás még csak most kezdődött el, és rétegről-rétegre fogja lehántani az árnyékokat erről a Földről és az emberiségről. A sötétség sok mindent elrejt, de a fény felfedi a gonoszság tervét, megmutatkozik a valódi szándék. Akinek van szeme látja, de aki vak a fényre, süket az igazságra és érzéketlen a szeretetre, azt a mélység magával rántja és felemészti.

 

Nagyon sok fényes lélek van a földön, akik tartják a fényt, akik segítik ezt a folyamatot, nem vagy egyedül.

 

Ne foglalkozz azokkal, akiket a sötétség rabságba ejt, ne ítélkezz felettük. Emelkedj ki a tudattalan massza kollektív sötétségéből és kövesd a fényt. Csak a társaidra figyelj, akik veled haladnak az úton és erőt adnak egymásnak. Még ha láthatatlanok is, mert csak a szívmező fénytereiben érzékelheted őket, nem vagy egyedül, veled vannak, melletted haladnak.

 

A fénybe emelkedő lelkeknek van egy kollektív tudati mezeje, amely fényben ragyog. Emeld ki tekinteted az alsó világból, és tekints fölfelé. Ott megláthatod a felemelkedők egységének ragyogó fényét, megérezheted a közös teremtés csodáját. Gyülekezünk, erősödőnk, emelkedünk, mert miénk a jövő és az Új Föld mireánk vár.

 

Az angyalok vigyáznak ránk

 

Michael arkangyal velünk van

 

Jézus Krisztus védelmez és vezet bennünket

 

Nincs mitől félned, ha Isten veled van, a sötét erőinek nincs hatalma feletted

 

Tarts ki!

 

Egyszer vége lesz, és akkor ráébredsz arra, hogy mindazon áldozat és nehézség, amin végigmentél eltörpül a mellett amit elnyersz.

 

Isten Fénye és Ereje vezessen az úton

 

Áldással

 

AYsha