Orin

2018-11-13

Az átváltozás ideje

 Orin.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Drámai és izgalmas időkbe léptetek. Az energia egy hulláma halad keresztül a galaxisotokon, amelyik megváltoztatja mindazon élet menetét, melyet megérint. Ez a hullám az energia és anyag belső természetére hat, magasabb vibrációs szintre hozza. Mostanában kezd hatni a földi síkra, ti már érezhetitek a fény magasabb vibrációinak hatását. Több hirtelen felismerést tapasztalhattok, gyakoribb médiumi és telepatikus élményeket, és mélyebb szükségét érezhetitek annak, hogy tudjátok életetek célját és be is teljesítsétek. Érezhetitek azt is, hogy kevesebb az időtök és több a tennivaló, mert ez a hullám megváltoztatja az idő természetét.

Itt a nagy átalakulás ideje.

Régi prófétáitok megjövendölték ezt a hullámot, a nagy átváltozás gondolata a ti időtökben érett meg, hogy felkészíthessen benneteket. Sokan úgy látták előre [ a mostani periódust ], mint a Föld nagy felfordulásának idejét. Ilyen zűrzavar nem szükségszerű; ez inkább a belső változások szimbóluma, amelyek bekövetkezhetnek a gondolatokban, érzésekben, abban a hozzáállásban, ahogy a dolgok „alacsonyabb természetét” a magasabbal helyettesítjük.

Meglovagolhatod ezt a fényhullámot, sokkal több örömöt, békét, szeretetet tapasztalhatsz, mint bármikor korábban. Kezdj hozzá spirituális növekedéseddel, azzal hogy kapcsolódsz felsőbb énedhez, hogy dolgozol a fénnyel. Tegyél kis lépéseket, és ahogy megjelenik a hatás, növekedj harmóniában a természettel és a Földdel, így leszel képes befogadni a hullám által hozott magasabb vibrációkat.

Fénytestet fogtok építeni.

Gyorsan kifejlődtök mint a lények egy új faja. A fény új, erős hatása kialakítja a fénytestet az emberi aurában. A fénytest kezdeti fázisban a szív körül, és kicsit a szív fölött a mellkasi területen épül ki. Sokan közületek mellkasi panaszokat, vérbőséget, szívritmuszavarokat kaphatnak, ahogy a fénytest kialakul ezen a területen. A fény új hulláma arra késztet benneteket, hogy megnyissátok a szíveteket, és mind az energiatestbeli, mind a fizikai szívet magasabb vibrációra hangolja.

A fénytest lehetővé teszi számotokra, hogy a fény sugárzó forrásává váljatok. Ahogy a Föld létrehozza saját mágneses mezejét, úgy hozza létre fénytestetek a sugárzó fényt és a spirituális erőt, amelyek segítenek nektek és másoknak tovább fejlődni.

Ahogy sugárzóbbá váltok, fokozottan érzékenyek lehettek a táplálkozásra. Érezhetitek úgy, hogy szeretnétek megváltoztatni az étkezési szokásaitokat, vagy a fizikai fittség új szintjeit elérni. Engedjétek, hogy testetek irányítson a változásokban, hogy minél több fényt tudjatok megtartani és kisugározni.

Ahogy építitek fénytesteteket, intellektusotok egyre erősebb lesz, és egyre több intuíciótok támad. Úgy fogjátok találni, hogy egyre jobban vonzódtok a kreatív dolgokhoz és lényetek mind mélyebb rétegeit akarjátok elérni. Erősödö kapcsolatot és rokonságot éreztek minden életformával. Már láthatóak ezek az események az emberiség ébredő tudatosságában az állatok jogainak és természeti környezet fenntartásának mozgalmaiban.

Az emberiség telepatikus fajjá alakul.

Előkészítitek a telepatikus fajjá válást. Az előkészület része, hogy tudatossá váltok sok egyéb valóságra. Tapasztalhatjátok az új információk folyamatos özönét és új források megnyílását. Ez segít tisztánlátásotokat fejleszteni, hogy eldönthessétek melyek a ti igazságaitok. Amikorra tökéletesen megnyíltok telepatikusan, szeretnétek majd egy képességet, amely megválogatja, hogy mi kerüljön a tudatotokba, hogy képesek legyetek középpontotokban maradni, hogy megérthessétek és elengedhessétek azokat a szempontokat és hiedelmeket, melyek nem harmonizálnak a sajátjaitokkal.

Azért inkarnálódtatok ide, hogy felépítsétek a fénytesteteket és magasabb vibrációs szintre hozzátok az anyagot. Ezt az átalakulást nevezzük spirituális növekedésnek. Ahogy nősz, magasabb éneddé válsz, egy fénylénnyé. Ahogy nősz, elhozod felsőbb éned magasabb, finomabb energiáit az anyagba és átalakítod ezen dimenzió tudatosságának lehetőségeit.

Sokan közületek nagyon érzékenyek az energiára.

Ez az érzékenység lehetővé teszi, hogy érezzétek, irányítsátok, használjátok a most érkező finomabb, magasabb energiákat. Önkéntesek vagytok, hogy ti legyetek az elsők a hullám tetején, ahogy keresztülsöpör a földi síkon. Megtalálhatjátok a lehetőségeket a növekedésre, önmagatok gyógyítására, majd mások segítésére, amikor ők is megérzik a hullám „ütését”. Észreveheted, hogy az utóbbi néhány évben gyorsan fejlődtél, sok átalakuláson mentél keresztül, sok új dolgot tanultál. Ahogy ez a hullám egyre erősebbé válik egyre több és több ember ébred ugyanazokra a tapasztalatokra, melyeket ti már most is éreztek. Ahogy ez bekövetkezik egyre több lehetőségetek lesz tanítóvá, a fény forrásává válni.

Hullám hullám hátán közelít a magasabb tudatosság. Mindegyik hullám létrehoz egy óriási csoportos megnyílást, melyet a hullám csökkenése közben az integrálódási szakasz követ. A magasabb vibráció minden hulláma nagyobb lesz, mint az előző. Hatásuk is egyre észrevehetőbb lesz, mert az emberek növekvő számban észlelik. Egyebek mellett ezek a hullámok növelik vágyatokat, hogy a spirituális fejlődésre és életetek magasabb céljaira figyeljetek. Ezek a hullámok segítenek nektek felfedezni saját magatok magasabb dimenzióit és magasabb tudatállapotokat elérni.

Az új hullámok először kavarodást hoznak; felrázhatják életed dolgait, változásokat hozhatnak létre, hogy magasabbra léphess. Ahogy megtörténnek a változások, könnyebb lesz felfelé haladnod és felsőbb éneddé válnod. Amint azonosulsz felsőbb éneddel, többé nem zavarnak a hullámok, képes leszel erejüket arra használni, hogy egyre magasabbra emelkedj, és céljaidat gyorsan megvalósítsd.

Fontos, hogy kövesd belső hangodat.

Kezdetben sok ember elutasíthatja ezeket a váltásokat. Számukra teljes változás következhet be életszemléletükben és életmódjukban. Néhányan úgy érezhetik, hogy képtelenek kezelni a magasabb energiákat és az alkoholon vagy drogokon keresztül menekülnek előlük. Mások próbálják fenntartani a régi szokásaikat és úgy érzik egyre jobban harcolniuk kell. Többen a az új utak kritizálásával, kétségekkel vagy szkepticizmussal reagálnak. Vannak, akiknek sok küzdelmet és fájdalmat kell megtapasztalniuk, mielőtt megfigyelnék és elfogadnák belső hangjuk üzeneteit. Bármikor dönthettek úgy, hogy elfogadjátok a belülről jövő tanácsokat és akkortól örömteli és gyors lesz növekedésetek.

A magasabb vibrációk elutasítása egyre súlyosabb következményekkel járhat. Ha életed egy területe elakadt, szerencsétlen, nem működik, ez kihat az összes többi területre is. Nem hagyhatod tovább figyelmen kívül életed azon területeit, amelyekkel nem akarsz foglalkozni. Ha nem szereted a munkádat, zavar van egy kapcsolatodban, vagy zavaró környezetben élsz, ez el fogja szívni az életerődet minden egyéb területen is.

Az energiának ez a hulláma össze fog ütközni életed azon területeivel, ahol a legkevesebb a tisztaság és a harmónia. Ez az új hullám kifényesíti az életedet, de csak ott tudod megtartani a fényt, ahol már megvan a tisztaság és a harmónia. Úgy fogod találni, hogy életed nem működő területeinek megoldása válik számodra a legfontosabbá, és ez hozza majd a legnagyobb növekedést is.

A legjobban azzal segítesz az emberiségen, ha békés, nyugodt úton változol.

A fény ezen hullámához való igazodásod segítheti az emberiség és a Föld nyugodt, békés átalakulását. Ahogy elfogadod a változásokat a saját életedben, rátalálsz növekedésedre és könnyen elengeded azokat a dolgokat, melyek már nem szolgálnak téged, ez hatással lesz az emberiség és a Föld átalakulási folyamatára is. A magasabb frekvenciákra való áttérés így több szeretettel meg örömmel és kevesebb fájdalommal meg felfordulással jár.

Bár az új energiák egyre növekednek, hatásuk még nagyon finom. Számodra, aki már behangoltad tudatosságodat channeling, meditáció vagy egyéb tudattágító technikák segítségével, ezek az energiák már jelentősek.

Figyelemmel neveld lényedet.

A magasabb energia hullámában úgy fogod találni, egyre fontosabb nevelned, ápolnod önmagad, és elfogadni a belső késztetéseket, melyek örömteli tevékenységek felé terelnek. Ahogy neveled lényedet, erősödik benned az igény, hogy együttműködj másokkal. Az eljövendő új időkben a réginél sokkal fontosabb szerepe lesz a közösségnek, a családnak, szeretteiddel való kapcsolatodnak. Úgy érezheted, hogy kapcsolódni akarsz azokhoz, akik hasonlóan látják a világot. Sokak számára ideális lesz, hogy együtt dolgozhatnak. Az emberiség sokkal bensőségesebb és csoport-orientáltabb lesz.

Már ti is tanúi lehettetek az emberiség közös munkája kezdeteinek, ahogy telepatikus úton próbáltak változásokat létrehozni világbéke-meditációkkal. Milliók közös erőfeszítése már alapos befolyást gyakorolt sok ember spirituális ébredésére, és meggyorsította az emberiség spirituális átalakulását.

A bolygótokhoz most közeledő magasabb vibráció most sokkal jobban illeszthető a spirituális ösvényen járáshoz, mint korábban bármikor. Ahogy belső sugallataid hatására meghozod a változtatásokat, karriered megindul, terveidet siker koronázza, bármit megkapsz, amely számodra a magasabb jót szolgálja.

Tovább már nem kérdés az általad kívánt dolgok birtoklása, de légy biztos benne, mit kérsz - mert azt fogod kapni. Amit kérsz egyre gyorsabban és gyorsabban megjelenik a magasabb síkokon működő manifesztációs törvények szerint. A felsőbb dimenziókban közvetlenül megtapasztalod gondolataid hatását.


Ezelőtt soha nem volt még ilyen sok ösvény, ilyen sok lehetőség. Most választhatsz, milyen valóságot akarsz megélni. Ezen új energiák legfontosabb aspektusa, hogy az öröm, a növekedés, az életteliség új lehetőségeit kínálják. Segítenek ráébredni, hogy többdimenziós lény vagy, és abban, hogy haszonélvezője légy az emberiség fejlődése nagy tervének és felfedezd, hogy mi a szereped az átalakulás e csodálatos, izgalmas periódusában.


Orin1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.comMi az Isteni Én?

Orin úgy hivatkozik Isteni Énedre, mint az Énre, mely még lelkednél is magasabb szinten létezik. Ez lényed isteni esszenciája, minden fény és élet forrása benned. Lelked közelebb van a személyiségedhez, és [a lelked] közvetítő közötted és Isteni Éned között, mindaddig, míg közvetlenül meg nem tapasztalod, és fel nem ismered Isteni Énedet, mit azt aki [valójában] vagy.

Miért kapcsolódj össze Isteni Éneddel?

Ahogy megnyílsz Isteni Énedre, befogadhatod irányítását, békéjét, harmóniáját és megvilágosító fényét. Miközben magadhoz öleled az Isteni Éned által neked küldött fényt, elérheted magadban a nyugalom állapotát, ahol az elme csendes. Elfordulhatsz a fizikai világ zavaró tényezőitől, és helyreállíthatod magadban ezen örök Én fényét, szeretetét és erejét.

Ezen az Énen keresztül játszhatsz a világ összes lehetőségével és manifesztálhatod legmagasabb ösvényedet. Ez az Én le fogja leplezni az illúziót, a vágyakat, és a ragaszkodásokat, melyek az alacsonyabb vibráció csapdájában tartanak, alacsonyabb ösvényeden. Elnyered annak magasabb képességét, hogy felismerd a korlátozó, diszharmonikus, és leszűkítő energiákat és formákat. Ez [az Én] nemcsak korlátaidat tárja fel; kapcsolatod ezzel az Énnel lehetővé teszi, hogy meglegyen az erőd, bölcsességed és látomásod ahhoz, hogy elengedd ezeket az energiákat.

Isteni Éned mindig megpróbál elérni téged, hogy elküldje neked erejét, fényét, szeretetét és bölcsességét, hogy kitörhess az összes bebörtönző formából, gondolatból, érzésből és helyzetből, és bevonzd az életedbe a magasabb formákat, gondolatokat, érzéseket és helyzeteket.

Isteni Éned mérhetetlenül hatalmas [eredetiben: mindenható - all powerful]. Miközben hozzákapcsolódsz és méginkább igazodsz ehhez az Énhez, még több erőd lesz, és több képességed, hogy elküldd a negatív energiákat, és felismerd, hogy semminek - sem gondolatoknak, hiedelmeknek, energiáknak, embereknek, vagy helyzeteknek az életedben - nincs hatalma feletted, az igazi Éned felett. Isteni Éned bölcs; mindent tud, és mindig megmutatja életed [élésének] könnyebb, jobb, örömtelibb módját.

Isteni Éned képes áttörni személyiséged és fogalmaid korlátait, és megnyitni életed és létezésed új útjait. Az összekapcsolódás ezzel az Énnel elhozza az áramlás érzetét, hogy együtt áradsz az áramlással, és a felfelé haladó spirálon létezel. Szánj rá egy pillanatot, hogy elcsendesedj, és kérd ezt az Ént, hogy küldjön neked egy ideát, áldást, bölcsességet, vagy választ. Minden határozott és szívből jövő hívás mindig arra fogja késztetni ezt az Ént, hogy válaszoljon kérésedre.

Maradj nyitott, hogy befogadd ezt a választ. Ez érkezhet, mint energia, bepillantás, ösvény, vagy ajtó nyílhat meg előtted, új lehetőség érkezhet el hozzád, [esetleg] energiát vonhat el egyik ösvényedről [melyet "nem kellene" követned]; Befogadhatsz új látomást, megértést, béke vagy harmónia érzését; felsorolhatatlanul sok módja van annak, hogy az Isteni Éned hozzád kapcsolódjon. Maradj nyitott a válaszra, bármilyen módon érkezzen is hozzád.

Meditáció az Isteni Énedhez kapcsolódásra

Az első lépés Isteni Éneddel való összekapcsolódásodban, hogy kapcsolatban kerülj a lelkeddel. Ha nem tudsz tudatosan kapcsolatban lépni a lelkeddel, használd előbb az "Elvegyülés a lelkeddel" [című] folyamatot, melynek során lelked fénye feltárja Isteni Éned fényét.

Sok kapu van Isteni Énedhez. Az egyik kapu a szívközpontodon át vezet. Hogy ezt a kaput használd, kezdd el érzékelni a szívközpontodat energiaközpontként a fizikai szíved közelében. Képzeld el a fény ékkövét a szívközpontod közepében, amely [ékkő] átjáró a más típusú energiákba - lényed legmagasabb részébe, az Isteni Énedbe. Megközelítve ezt a ékkövet a szívközpontod közepén, engedd, hogy olyan kicsivé válj, amíg az felmagasodik veled szemben. Érzékeld, mint gyönyörű kék, vagy arany fényt, vagy mint az isteni lángot.

Lépj be ebbe a fénybe. Úgy érezheted, mintha egy membránon keresztülmenve átlépnél egy másik valóságba, a hihetetlen szépség világába. Ez az [a világ], ahol Isteni Éned tartózkodik.

Képzeld el, hogy Isteni Éned ott van, szemben veled. Hadd jelenjen meg Isteni Éned, valami olyan módon, ami feltárja önmagát a számodra. Mindössze a szándékod kell hozzá, hogy létrehozd a kapcsolatot, és az Isteni Éned ki fog nyúlni feléd, és magába von. Érezd a szeretet, elfogadás, és az üdvözlés hullámait, melyeket feléd küld. Tudd, hogy az Isteni Éned Te vagy, teljes dicsőségedben, minden fátyladat felemelve, minden alacsonyabb energiától megtisztítva, mint teljesen felismert, megvalósult Én. Ez az Én meghív téged, hogy megossza veled tudatosságát, hiszen a valóságban nincs elkülönültség.

Tudatosságodnak az Isteni Éneddel való összevegyítéséhez kezdj hozzá a kapcsolat létrehozására irányuló szándékoddal. Kérd meg az Isteni Énedet, hogy vonzzon magához téged. Aztán hadd érje el elméd a teljes nyugalom állapotát. Még ha csak egy pillanatra is, valósuljon meg a gondolat- és érzelemmentesség - csak a belső csend és béke. Ebben a pillanatban az Isteni Éned mind több bölcsességben, erőben és szeretetben tud részesíteni téged, melyet befogadhatsz.

Szánj rá időt minden nap, hogy elcsendesedj, létrehozd a kapcsolódást, és hadd vonjon magába Isteni Éned. Jegyezd meg, milyen új gondolataid támadnak utána. Minél többször teszed meg ezt, annál több erő, szeretet, bölcsesség, [szellemi] vezetés, bőség, látomás és a materiális sík feletti uralom részese lehetsz.

Az Isteni, örök Én néhány minősége és leírása [vagyis körülírása]

Mindenütt jelenvaló (mindenhol egyszerre)
Mindenható
Mindentudó
A létezés végtelen örök tökéletessége
Végtelen létezés, szeretet és bölcsesség.
Korlátlan, végtelen fény.
Az Én, mely minden köteléktől mentes, és túl van minden cselekvésen.
Az Én, mely állandó, változatlan, megsemmisíthetetlen és megváltozhatatlan. Mindig ugyanaz.
Az Én, mely megfigyelője, tanúja tapasztalataidnak.
Az elme tevékenységeinek tanúja, de nem azonosul azokkal.
Minden válasz forrása.
Az Egyetlen Élet tudatosságának középpontja.
Az Élet nagy óceánja tudatosságának középpontja.
Az egyetlen nagy "Én" felszínén lévő tudatosság középpontja.
Az egész tudatossága, mely a Te tudatosságod pontján vagy centrumán keresztül manifesztál.
A tudatosság nyugalomban, gondolat nélkül.

Jegyezd meg, hogy az Isteni Én minden kifejezése vagy leírása tökéletlen; az Én csak önmaga közvetlen megtapasztalásán keresztül ismerhető meg, és nem ismerhető meg a racionális elmén keresztül.

Tudatosságod fokozatosan kiterjed, míg felismeri egységét az Egésszel.

A látható világ minden formája és neve mögött megtalálható az Egyetlen Élet - Egyetlen Erő - Egyetlen Létezés - Egyetlen valóság - Az EGY


 


 


 


Forrás: www.orindaben.com Forrás: espavo.hu
 [kommentárok], fordítás: Szigeti Antal