Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

RÖVIDEN ÉS TÖMÖREN!

2022-06-26

GYAKORLATI INFORMÁCIÓK A FELEMELKEDÉS FIZIKAI HATÁSAIRÓL

medi teremtő tudat 3 másolata.jpg

 

RÖVIDEN ÉS TÖMÖREN!

 

GYAKORLATI INFORMÁCIÓK A LELKI FELEMELKEDÉS FIZIKAI HATÁSAIRÓL

 

Azok, akik a felemelkedési folyamaton mennek keresztül, egyre nagyobb energiaáramlást fognak érezni a testükön keresztül. A test egyre nagyobb feszültséget és nyomást fog tapasztalni, mivel egy alkímiai folyamaton megy keresztül, amely megtisztítja a régi energiáktól és kioldja az energetikai blokkokat. A tűz a mellkas közepén, a forróság érzése a gerincben, annak a jele, hogy az energetikai rendszer magas feszültségű energiát fogad be.

 

Sokan érzik azt, hogy az energetikai átalakulás szinte elviselhetetlenné válik a számukra.

 

Aki ezt tapasztalja és nehezen viseli a magas feszültségű energia letöltéseket, azoknak azt javasoljuk, hogy törődjenek jobban a testükkel. Töltsenek több időt a természetben, mozogjanak rendszeresen, végezzenek légző gyakorlatokat, ússzanak természetes vizekben, fogyasszanak könnyű ételeket és végezzenek méregtelenítést. A testet meg kell szabadítani a felhalmozott nehézfémektől, amelyek alacsony frekvenciájú mesterséges sugárzást nyelnek el és blokkolják az energiarendszert. A nehézfémeket a táplálékkal és a levegőben szétszórt részecskékkel juttatják el az élő szervezetbe, azzal a szándékkal, hogy könnyebben lehessen manipulálni és alacsony tudatszinten tartani az embereket. A koriander kivonat és chlorella alga kiváló segítség lehet a nehézfémek testből való kivezetésre.

 

A testnek támogatásra van szüksége.

 

A sejttér vízkristály szerkezete tele van pszichológiai és mérgező programokkal. Akik nehezen viselik az energiahullámokat, azok kezdjék el tudatosan tisztítani az energetikai rendszerüket, mert ez az erős energia behatás fokozódni fog az elkövetkező években. Meg kell szabadítani az elmét a mérgező gondolatoktól, az érzelmi testet a negatív érzésektől, az energetikai rendszert az alacsony rezgésű energiáktól, a fizikai testet a méreganyagoktól.

 

Tudatosan kell átállni a szeretet és az éberség tudatállapotára, a szívben való lét fenntartására.

 

El kell távolodni mindazon hatásoktól, emberektől és helyzetektől, amelyek lecsökkentik a rezgés szintet és elszívják az energiát. A félelem, az irigység, a gőg, a féltékenység, a kapzsiság, a gyűlölet és mindenféle alacsony rezgésű energiát végleg el kell hagyni, és nem szabad helyet adni számukra a belső világban. Meg kell tisztítani a lélek fénytereit a régi energiáktól és sűrű rezgésektől. Az intenzív energiák feladata az, hogy elválasszák a salakot az aranytól, minél nagyobb az ellenállás, annál nehezebb a folyamat.

 

Legyél a szívedben a szívközpontban, ez a tű foka, amelyen keresztül át kell kelned, hogy a mennyországba juss.

 

Csak a szívtudatosság által fejezheted be a polaritás drámajátékát és szabadulhatsz ki a harmadik dimenziós léttudatosságból.

 

Csak a szeretettudatban való létezés teszi lehetővé, hogy felszabadítsd magad a harmadik dimenziós programoktól és korlátoktól. Így válhatsz a feltétel nélküli szeretet hordozójává, aki az ötödik dimenziós Új Föld várományosa.

 

Szeress mindent és mindenkit a világban!

 

Írta: Aysha