Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZÉTVÁLASZTÁS ÉS FELEMELKEDÉS

2021-03-28

Kérdések és válaszok

ang art 26.jpg

Kép: LARISA MILINA

 

Mit jelent a gonosz és a jó pecsétje, amiről a régi közlésekben van szó?

 

Ezt a jelet magán viseli mindenki, aki valaha belépett a földi létbe. Vagy ilyet, vagy olyat. Ez a jel egy finomabb síkokról látható. Az illető a szellemi beállítottságával rajzol ki egy jelet az aurájában. Ez a jel finoman leképeződve ott van a homlokán.

A fényes lelkeknek fénylő körgyűrű övezi a homlokát, szemei fényesek, ragyogóak, szépségesek. A jel a homlok csakra és a korona csakra működése által jön létre. Ha tisztán és magas rezgéssel működik, az kirajzol a homlokra egy jelet. Ezt a jelet mindenki látja  a szellemvilágból. Ti is látjátok, csak nem veszitek észre. A nem fényes lelkek homlokán önző gondolataik és beszűkölt tudatuk van kiírva. Ez egy jóval kisebb, lefelé irányuló jel. A szellemvilágból ez pontosan látható.

A fizikai testen csak hosszas szemlélődéssel látható e jel. De a világban körbenjáró erő pontosan tudja, hogy kit vihet magával. Akinek fényes jel van a homlokán, még annak is kell tennie lépéseket, mert Jézus azt várja, hogy még fényesebb legyenek. Akkor tudnak egyesülni, ez vonzza a lelkeket.

 

Hogyan fog végbemenni a síkok szétválasztása? Hol és hogyan fognak élni ezután az alsó és a felső asztrális sík lakói?

 

A síkok szétválasztása és eltávolodása fontos folyamat, ami javában zajlik, és az utolsó résznél tart. Látványos akkor lesz, amikor véglegesen szétválnak egymástól. A ti világotokban zipzárhoz tudjuk hasonlítani ezt. Amikor teljesen szétválik a zipzár két része, akkor lesz nagy és látványos változás.

 

Hogyan fognak élni a két világ lakói?

 

Akik az alsó asztrális szintet választották és az alattit, úgy fognak élni, mint a régi korok börtöneinek lakói. Sötét kocka alakú, kicsiny helyen bezsúfolva, egy pici ablak van csak a sötétben.

 

A zipzár másik oldalán más a helyzet. Ott két alaptörvény van: az öröm és a szeretet. Mindent meg tudnak valósítani e két elv alapján.

 

Lesznek, akik a felső asztrális síkon maradnak. Lesznek, akik a bőséges pihenést választják, lesznek, akik élvezni fogják a teremtést. És lesznek, akik Istent és az örömöt látják minden falevélben, nem felejtik el hová indultak, - övék lesz a mennyek országa.

 

Szétválasztási folyamat befejeződése után testileg hol fognak élni a két sík lakói? Fogják –e látni, érzékelni egymást?

 

Egy darabig igen. A szétválasztás után jó darabig olyan lesz, mintha a távolból látnák egymást, olyan mintha egy másik országba utaznának el.

 

Azok, akik az alsó dimenziót választják, a sűrű anyagban fognak élni, a Földnek olyan állapotában, ahol sűrű az anyag, mint ahogy most ismeritek. Mivel ők rezonanciában lesznek a Földnek azon állapotával.

 

A magasabb síkon rezgő lények fizikai testének sűrűsége csökkenni fog, fél-anyagi lesz. A testüknek és a lelküknek megfelelő világban fognak élni, ahová rezgésük szerint kerülnek.

 

A Földnek különböző sűrűségi formái vannak: sűrű rezgésű-sűrű forma, finomabb rezgésű – finomabb forma és még finomabb rezgésű forma, egészen a tiszta magas rezgésig. Úgy képzeljétek el, mint egy Martioska babát (vagy az aura rétegeit). A magasabb rezgésű áthatja az alacsonyabb síkokat, tud az alacsonyabb síkokról, de nem zavarja. Az alacsonyabb síkon lévők abban a tudatban vannak, hogy csak az ő világuk létezik és nem látják a többi síkot. A magasabb szinten lévők akaratuk szerint csökkenteni tudják a rezgésszintjüket, amennyiben kommunikálni akarnak az alacsonyabb szinten lévőkkel. Ám nem lesz sok találkozás, mivel nem lesz rá igény. Egymás mellett fognak élni, párhuzamosan, két külön dimenzióban.

 

A régebbi üzenetekben arról volt szó, hogy már az is jó ha valaki meg tud kapaszkodni a negyedik dimenzióba. Ezt hogy értik a mesterek, és mire számíthatnak azok, akik csak a negyedik dimenzióig tudnak felkapaszkodni?

 

Aki a negyedik dimenzióig fel tud kapaszkodni, annak már sikerült kiemelkednie a sűrű anyagból, de még nem bontakoztatta ki magában a tiszta szeretetet, így még egy fejlődési stádiumon kell keresztülmennie. Ami azt jelenti, hogy nem marad azokkal, akik a sötét dimenzióban folytatják az útjukat, hanem egy előzetes fejlődés után tud csatlakozni azokhoz, akik már most át tudják élni az ötödik dimenzió szeretetteljes létállapotát. Nekik olyan lesz mint amikor egy nagyon elmaradt diák bekerülne a haladók közé. Az ő lelkük nyitott és fogékony arra, hogy meg tudjanak maradni a magasabb világokban, de még azért van néhány sűrű folt a lelki testeiken. Ezeknek a sötét foltoknak kell kitisztulniuk a fejlődés ezen stációjában. Amikor ez sikerül, akkor tudnak igazán csatlakozni az ötödik dimenzióhoz. 

 

A negyedik dimenzió tehát egy választóvíz, ahol olyan erős átalakulási folyamatok zajlanak, hogy bármi megtörténhet. Itt még visszaeshet az egyén a harmadik dimenzióba, de fel is emelkedhet a magasabb létsíkba. A félelem vagy a szeretet rezgéséhez való tudatos hozzákapcsolódás adja az alapot.

 

Azok számára, akik a bezárt harmadik világban maradnak, ez a negyedik dimenzió nem lesz hozzáférhető. Számukra egy jó időre bezárul az átalakulás lehetősége, egy hosszú fejlődési folyamat végéig.

 

Mit jelent, hogy megnyílnak a szférák/dimenziók kapui?

 

Átrendeződés lesz egy pillanat alatt. Egy röpke pillanatra nyílik meg az ég, a dimenziók, a szférák, hogy mindenki a saját magában kidolgozott rezgések alapján az őt megillető helyre kerüljön. Ha a fejlődésben olyan állapotot értek el, hogy ez a dimenzió már nem tud tovább így fennmaradni számotokra, akkor megnyílik és a kiáramlás megkezdődik. A lélek rezgése dönti el, hogy ki melyik szférához tud kapcsolódni. Ez olyan mint amikor megnyílik az ég és a rezgés ami fenntart egy dimenziót, egy pillanatra eltűnik, hogy aki nem odavaló, az át tudjon kapcsolódni a saját rezgésének megfelelő dimenzióba. Ezután rend lesz, kívül-belül.

 

Honnan fogjuk tudni mikor jön el az ideje?

 

A pontos időt senki sem tudja, csak Isten. Készen kell állni, és a szívetek által érzékelt isteni vezettetésre kell figyelnetek. Érezni fogjátok.

 

Milyen jelenségek lesznek a dimenzióváltáskor?

 

A Föld felszíne átalakul, szinte egy pillanat alatt, amikor a Föld lehorgonyozódik a krisztusi energiákban. A krisztusi energia a szétválasztás után erőteljesen áthatja a Földet és megrázza. Aki erősen összefonódik Krisztus jelenlétével, az itt marad, a többi másút folytatja.

 

Krisztus ereje megtölt benneteket élettel és a lelketeket végtelen ünnepléssel. Nem halállal jön el, hanem életet hoz! Életet hoz a Földre, a szférákba, szívetek legmélyebb részébe. Életet hoz, nem halált ebben higgyetek!

 

Készüljetek, hogy Krisztus állandó jelenlétében éltek majd, hogy a nap minden percében az ő jelenlétében gondolkodtok és cselekedtek.

 

Mit jelent az Élő Láng fénye?

 

Krisztus szeretetének átizzó fénye, amely átégeti minden lélek szívét. A kérdés: össze tudsz –e kapcsolódni Teremtőd fényével, megváltód szeretetével, vagy sem.

 

Ha átjár a Teremtő fénye, Jézus Krisztus szeretete átlényegít.

 

 poláris kapu végitélet.jpg

 

Részletek Szabó Judit A felemelkedés útja c. könyvéből