Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÚJ TUDATOSSÁG

2024-06-01

INTELLEKTUÁLIS ELMÉBŐL A HOLISZTIKUS SZEMLÉLETBE

 harmadik szem fénye.jpg

 

A HIT ÁLTAL LÁTUNK

 

TUDATVÁLTÁS

 

INTELLEKTUÁLIS ELMÉBŐL A HOLISZTIKUS SZEMLÉLETBE

 

A mai masszív, folyamatban lévő Tudatváltás az intellektuális tudatosságról a holisztikus tudatosságra való áttérés.

 

Az intellektuális tudatosság a Solar plexus csakra függvénye, ahol a mentális képességek lineáris irányban fejlődnek. A lineáris gondolkodás példái közé tartozik a számtan elvégzése és a gépek működtetése. Ebben a tudatossági módban az emberek megtanulták a „”látva hiszünk„” merev fegyelmét kialakítani annak érdekében, hogy felfedezzék, mi működik és mi nem.

 

A holisztikus tudatossággal a Szívcsakra fejlődik, lehetővé téve az elkülönüléssel kapcsolatos kérdések megoldását és integrálását. A holisztikus tudatosság azt jelenti, hogy az elmét, a testet és a szellemet az emberi lény egymással szorosan összefüggő aspektusainak tekintjük. Ez a Szívközpontú tudatosság az integráció vagy a teljesség nézőpontja, amely meggyógyítja a Napfonat-tudatossággal járó félelmeket és diszharmóniákat.

 

A lineáris értelemtől a Szív-központú tudatosság felé való elmozdulásnak van egy paradoxonja. Míg a tudatosság intellektuális fázisa azt mondhatja, hogy „ látva hiszünk”, addig a holisztikus fázis ennek éppen az ellenkezőjét követeli meg.

 

A holisztikus tudatosságban az ellentétek gyakran mindketten igazak, mivel ugyanannak az érmének ellentétes oldalaként vagy ugyanannak a kérdésnek a poláris ellentéteként tekintünk rájuk.

 

Az intellektusra korlátozódó tudatosság az elkülönülés problémáinak van kitéve; a mi kontra ők, a szűkösnek érzékelt erőforrásokért való küzdelem, ahelyett, hogy a szűkösségük problémáját oldanánk meg.

 

A holisztikus tudatosság magában foglalja azt az elképzelést, hogy a tudatosság teremt valóságokat, hogy valamit létre kell hozni a tudatosságban - „hinni” kell benne - mielőtt valósággá válhat.

 

Így a holisztikus tudatosságban a „Hinni azt jelenti, hogy látunk” az igazság állítássá válik, még akkor is, ha ez a „Látni azt jelenti, hogy hiszünk” ellentéte. Ehelyett hozzáteszi azt a megértést, hogy a valóságot a tudat hozza létre. Nem pusztán megfigyelői vagyunk annak, ami van. Mi teremtjük azt, ami van.

 

Az emberek a holisztikus, Szívközpontú tudatosság birodalmába lépnek, amikor kilépnek ebből az életből. A túlvilágon az a feladatuk, hogy meggyógyítsák a fizikai életük félelmeit és gyűlöleteit, szeretetté és megbocsátássá alakítsák át őket, így integrálódva másokkal, ahelyett, hogy elkülönülve éreznék magukat tőlük.

 

Napjainkban, a váltásnak köszönhetően egyre több ember fogadja el a holisztikus, Szív-központú tudatosságot, miközben még fizikai testben él. Mivel a szív egyben a spirituális tudatosság kapuja is, ez a globális mozgalom forradalmat idéz elő a spirituális kibontakozásban.

 

A spirituális tudatosság virágzik az emberiség globális tudatosságában, ahogy az eltolódás előrehalad. A tudatosság mai úttörői olyan emberek, mint ti. Ők a feltétel nélküli szeretet új területét fedezik fel, és megtapasztalják a saját belső, spirituális kapcsolataikkal való újraegyesülést.

 

A Szív-központú tudatosság magasabb aspektusa teljes mértékben kapcsolódik a belső lényetekhez vagy lelketekhez. Belső lényetek teljes mértékben kapcsolódik az Univerzum tudatosságához és ahhoz, ami az Univerzumot teremtette.

 

Az a napi összpontosítás, amit az öt érzékszervünkre és azok külvilággal való kapcsolatára alkalmazunk, olyan, mintha egy színdarabban játszanánk egy szerepet. Eljátsszuk azt a szerepet, hogy mi magunk vagyunk, azon általános téma mentén, hogy milyen típusú eseményeket terveztünk erre az életre. Végiglovagolunk ezen az életúton, és olyan típusú tapasztalatokat szerzünk, amilyeneket terveztünk.

 

Amikor megnyitjátok a szíveteket, és ezen keresztül túlmutattok és újra kapcsolódtok saját spirituális forrásotokhoz, akkor az emberiség jövőjének részévé váltatok.

 

Annak ellenére, hogy egyesek megpróbálják lelassítani ezt az Istentől elrendelt változást, gyorsan haladunk egy olyan világ felé, ahol a feltétel nélküli szeretet és elfogadás a normális, ahol a viszályok a távoli múltba szorulnak, és ahol az emberi lények valódi potenciálja kifejeződhet abban a mindennapi örömben, hogy mindazok vagytok, akik vagytok.

 

A magasabb tudatosság felé történő elmozdulás a végső szakaszába lépett.

 

A gyorsan közelgő befejezés megváltoztatja mindennek a frekvenciáját, még a talajt is a lábatok alatt!

 

 

 

Forrás:

 

Owen Waters

https://goldenageofgaia.com/