Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TÁNC A RÉGI ÉS AZ ÚJ ÉNED KÖZÖTT

2023-07-09

Ingadozások a 3.-ik és 5.-ik dimenziós valóságok között

medi tudat lélek.jpg

 

Tánc a régi és az új éned között

 

Az élet manapság bizony zavaros lehet. Kiszámíthatatlanok a napok, egyik pillanatról a másikra minden megváltozik. Sokszor nem tudhatod előre, hogy mi fog történni a nap folyamán, vagy mit fogsz csinálni holnap.

 

Egy barátom nemrég így jellemezte az életét: „Reggel úgy ébredek fel, hogy tudom, hogy aznap az A, B, C, D és E pontokat tervezem teljesíteni. Később éppen befejezem az A-t és a B-t – és hirtelen K lép be az ajtón. És ennyi a nap hátralevő részéről.”

 

A helyzetet ráadásul az is rontja, hogy nem tudhatjuk, hogy egy adott napon melyik részünk  fog  megjelenni. Néha úgy ébredsz reggel, hogy tiszta, optimista, nyugodt, békés és szívközpontú vagy, és meg vagy győződve arról, hogy végre egy új irányba halad az életed, ami fantasztikus érzés.

 

A tested jobban érzi magát, mint régen, tele van energiával. Úgy érzed, hogy végre áttértél önmagad magasabb szintű verziójára. Minden gyógyító munka, amit önmagadért végeztél, végre kifizetődött. Most határozottan megteremtheted azt az életet, amelyre mindig is vágytál.

 

Talán kreatív ötletek áramlanak át az elméden, csodálatos szinkronicitást tapasztalsz, az öröm és a nevetés könnyen áramlik át lényeden. Szíved nyitott és tele van szeretettel mindazok iránt, akik körülvesznek. Annyira jó érzés, hogy már nem éled át a belső konfliktusokat, az önbizalomhiányt, a depressziót, a haragot, amit olyan nagyon sokáig éreztél.

 

De aztán, hirtelen, minden ok nélkül, talán épp másnap, ingerülten és nyűgösen ébredsz fel. Rájössz, hogy újra a régi problémákkal nézel szembe önmagadban.

 

Egy megoldatlan kapcsolati konfliktus jön újra szembe veled, újra az önbizalomhiány kerít hatalmába, fáj a tested, ismét traumatikus emlékek gyötörnek. A világ állapota és az emberiség szenvedései pedig ismét zsigerbe vágnak, ami a szorongás és a negativitás régi érzéseit hozza vissza.

 

Csodálkozol, vajon  miért történik újra ez az egész? Talán azt mondod magadban: „Azt hittem, ezen már túl vagyok, és ezek a dolgok mind meggyógyultak és felszabadultak bennem. Mi történt az új optimista érzéseimmel, hogy egy teljesen új identitásba, egy fényes új jövőbe váltok?

 

Őrültség

 

Időnként, azon túl, hogy nem tudhatod, melyik részed fog megjelenni egy adott napon, előfordul az is, hogy két nagyon eltérő élményben van részed szinte egyidejűleg. Mélyen átitatva érzed magad egy bizonyos belső élménnyel, és hirtelen az utolsó pillanatban valami történik.

 

Például előfordulhat, hogy egy fájdalmas helyzet miatt extrém gyászban találod magad – majd hirtelen rájössz, hogy mélységes szeretetet tapasztalsz valaki iránt, ami fellángolja érzelmeidet. Vagy – lehet, hogy megtapasztalod az örömteli szabadság érzését, nyugodt és békés állapotban; aztán hirtelen egy fájdalmas emlék jut eszedbe, és könnyek szöknek a szemedbe. Őrültség.

 

Szóval mi ez, ami történik? Természetesen a múltban voltak „jó” és „rossz” napjai. De ami most történik, az olyan szélsőséges és kiszámíthatatlan. Elgondolkozol:  illúziók voltak azok az idők, amikor a fejlettebb én volt jelen? Valójában nem is működik a gyógyítás, amit évek óta végeztem? Miért nem tudom megtartani ezt az új identitást, amikor megjelenik?

 

A Negyedik Dimenzió

 

Üdvözlünk a magasabb negyedik dimenzióban!  

 

Üdvözlünk a halál és az újjászületés világában, amely egyszerre játszódik le benned. A 3D-s éned a haldoklás folyamatában van, az 5D-s éned pedig csak most kezd megjelenni, és bemutatót tart.

 

Néha az egyik éned egy ideig kiemelkedőbb, mint a másik. Máskor a kettő összeütközik.

 

Amikor az alacsony frekvenciájú 3D-s minták megjelennek benned, úgy érezheted, mintha visszafejlődtél volna és kudarcot vallottál; de ne feledd, ez nem igaz. Ezek a minták ezen a ponton egyszerűen előjönnek, hogy meglásd, felismerd és elenged őket. Ezekben az időszakokban az élet nagyon 3D-snek tűnhet a számodra – korlátozott, gátolt, nehéz és nyomasztó. Ám amikor ezek a minták vagy részeid végre feloldódnak, hirtelen felszabadul benned az űr, amelybe az új 5D-s Éned mélyebben lehorgonyozhat – és ez fantasztikus, energetizáló és békés érzés.

 

A Két én tánca

 

Ami ezekben az időkben játszódik le, az egy tánc, miközben a Negyedik Dimenzión át utazunk, és egyre közelebb kerülünk az Ötödikhez. Nagyon zavaró lehet. De az ilyen furcsa tapasztalatok egyszerűen a Felemelkedés ezen szakaszában elő szoktak fordulni.

 

A 3D-s önazonosulásod feloldódik; mégis igényt tarthat rád, különösen bizonyos helyzetekben. Ugyanakkor az 5D-s tudatosságba való becsúszás valahogy egyre könnyebbé és egyszerűbbé válik.

 

Tehát ez az oda-vissza, fel-le folyamat. Kezded látni, hogy egy olyan folyamatban vagy, amelyben egy régóta fennálló azonosulásod kezd megszűnni– az amelyiktől  korlátozott testi/lelki lénynek érzed magad. Kell egy kis idő, hogy teljesen megtörd ezt a minőséget.

 

Felkiálthatsz, hogy ez nagyon sokáig tart, és azon töprengsz, mennyi ideig kell még átmenned ezen az elkeserítő élményen, mielőtt ténylegesen megszabadulhatnál minden olyan harmadik dimenziós energiától, amely korlátozz és lecsökkent téged.

 

Természetesen a válasz az, hogy addig tart, ameddig kell. Ez attól függ, hogy milyen személyes karmikus terheket cipelsz magaddal, mennyi ős- és kollektív karma íródott beléd, amelyeket önként vállaltál, hogy átváltoztasd. Milyen különleges képességeid és fogyatékosságaid vannak, és persze milyen erős a vágyakozásod és az elhatározásod, hogy szabad legyél.

 

Igen, a Felemelkedés folyamata nehéz és megterhelő lehet, ám az idő múlásával egyre gyakrabban jelennek meg azok a napok, amikor úgy tűnik, hogy az 5D-s éned a fedélzeten van.

 

Nézd meg és tudatosítsd, hogy mit tanultál a benned végbemenő átalakulás egész időszaka alatt. Nézd meg, milyen erőssé váltál, mennyivel tudatosabb és nyitottabb vagy a benned végbemenő varázslatra.

 

Ne feledd: egy teljesen új TE születik. Bármennyire is fájdalmas ez néha, ez az egyik legcsodálatosabb esemény, ami ezen a bolygón megtörténhet. Ez nem csak egy hétköznapi szülés, hanem egy teljesen új dimenziós valóságba való belépés.

 

 

 

Írta: Vidya Frazier

Fordította: Aysha