Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TUDATÉBRESZTŐ FÉNYKÓDOK

2021-11-23

A tobozmirigy szerepe a felemelkedésben

medi Kozmikus tudat másolata másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

TUDATÉBRESZTŐ FÉNYKÓDOK

ISTENI POTENCIÁLOK FELÉBRESZTÉSE A TOBOZMIRIGYBEN

Jelenleg rendkívül erős tudat ébresztő fénykódok érkeznek, amelyek stimulálják a tobozmirigyet.


A Napból és a kozmikus terekből áradó energiák kódolt információs fényrészecskéi az emberiség evolúciós szintemelkedését hivatottak előidézni.  Ezen erős hatású impulzusok, transzformáló, ébresztő és tudatosságot tágító hatóerővel rendelkeznek, amelyek az isteni potenciálok aktiválását idézik elő. Ebben a folyamatban központi szerepet játszik a tobozmirigy, amely képes a fénykódokat befogadni, dekódolni és szabályozni az energetikai integrálását a DNS-be.

 

A tobozmirigy egy fizikai összekötő a multidimenzionális és biológiai rendszerünk között.

 

Kozmikus ′′ antennánk ′′ az univerzummal való közvetlen kommunikáció eszköze.


A fényérzékeny tobozmirigy a kozmikus kódok, impulzusok és frekvenciák fogadója. Általa tudjuk felvenni a kódolt fény információkat, adatokat és új evolúciós mintákat, amely által tudatilag emelkedünk.
Ez teszi lehetővé, hogy tudatosságunk perspektívája kitáguljon, magasabb szellemi szintről láthassunk rá a valóságra, és mélyebben tudjuk megérteni saját magunkat is.

A tobozmirigy magába fogadja a fénysugarakat és a biofoton fényhullámokat, amelyeket az energetikai és a fizikai testbe vezeti. Így válik lehetővé, hogy a szervezet transzmutálódjon az evolúciós fejlődés következő szintjére.

Most az egész biológiai és energetikai rendszerűnk az újrakódolás, áthangolás és felfejlesztés folyamatában van.

 

A DNS- javítása és aktiválása zajlik, amint egyre szélesebb spektrumú multidimenzionálás frekvenciák befogadására válunk képessé.

Ezért most nagyon fontos, hogy tudatosan működjünk közre a tobozmirigy aktiválásában, és ne hátráltassuk ébredésének folyamatait.

 

Érdemes, tobozmirigyet aktiváló frekvenciát hallgatni (936 Hz) és megfelelő gyakorlatokat végezni (célirányzott meditáció, mantrázás, légző gyakorlatok stb.)  
Most ne szűkítsük be a tudatunkat a kollektív szenny áradattal vagy tudattompító szerekkel.
Ha belemerülünk a polaritás drámájába, az alsó asztrális emóciók mételyébe (düh, harag, félelem stb.) akkor lecsökkentjük a rezgésszintünket és leblokkoljuk a magas frekvenciák befogadásának képességét.

A tobozmirigy aktiválása révén a létezés magasabb dimenziói felé nyitjuk meg a tudatunkat. Túllépünk a harmadik dimenziós határokon, és ráébredünk arra, hogy többdimenziós lények vagyunk, a létezés sokrétű kiterjesztésében. Azzal, hogy megnyílunk a multidimenziós valóságra, kiemelkedhetünk a kollektív elkülönülés illúziójából, az ego, a konfliktus és a félelem sok évezredes körforgásából.
   
Ebben az időben új szinteken kapcsolódunk az élethez és felfedezhetjük valódi spirituális identitásunkat!

Emlékezz, két út van a széles, amelyen tömegek vonulnak és a szűk ösvény, amelyet az érett lelkek követnek.

 

Emelkedj felül, lásd magasabb szintről a jelen helyzet rendeltetését és megérted, hogy semmi sem az, aminek látszik :)

Az emberiség most egy felgyorsított evolúciós folyamatban van, mivel lejárt a türelmi idő, és elérkezett a tömeges feleszmélés ideje. Jobb később, mint soha, rázós lesz, de kegyelemmel teljes. Most pontosan az történik ami előmozdítja az evolúciós fejlődést és rendkívül sok segítő isteni támogatás érkezik a Földre.

EZ A FEJLŐDÉS ÉS AZ EMBERI TUDATOSSÁG EVOLÚCIÓJA!


EZ A LEGNAGYOBB KOLLEKTÍV ÉBREDÉS AMI VALAHA VOLT A FÖLDÖN!!!

 

 

Írta: Aysha