Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TUDATOS FELKÉSZÜLÉS A FELEMELKEDÉSRE

2022-05-03

Készítsétek fel testeteket, elméteket és lelketeket a felemelkedés folyamatára

fény 2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
Az emberiség nagy felemelkedése közeleg
 
 
Kedveseink,
 
Nem szabad elfelejtenetek, hogy az emberiség nagy felemelkedése közeleg, és el kell kezdenetek felkészíteni testeteket, elméteket és lelketeket erre a folyamatra.
 
Ha követitek a híreket és a világ eseményeit, akkor tájékoztatjátok magatokat, és üdvözöljük a hajlandóságotokat, hogy megnézzétek a sötétséget és megismerjétek a világunkban létező gonoszságot.
 
A tudás hatalom.
 
De arra is szeretnénk emlékeztetni benneteket, hogy e harmadik dimenziós információk folyamatos áradása csökkenteni fogja a rezgésszinteteket. Fel fogja ébreszteni a haragotokat, a szomorúságot, és a legrosszabb esetben, a köztetek lévő rendkívül érzékeny empaták számára, még erőtlenség érzését is keltheti bennetek.
 
Egyensúlyba kell hoznotok az információkat, amelyeket megnéztek.
 
Amit megnézel, az az, ahová az energiádat küldöd, és amire energiát küldesz, abból többet teremtesz.
 
Miközben a Gaia területéért folytatott harc folytatódik, szeretnénk hangsúlyozni a pihenés, a földelés és egyszerűen csak a figyelemelterelés fontosságát azzal, ami felemeli a lelketek.
Kapcsolódjatok ki a médiából és az elektronikus eszközökből minden nap néhány órára. Sétáljatok, töltsetek időt a természetben, játsszatok a gyerekeitekkel és a háziállataitokkal.
 
Hallgassanak zenét, mozgassák meg a testüket, és lazítsák el az elméjüket.
 
A Föld frekvenciája emelkedik, és fizikai testetek meg fog tanulni alkalmazkodni ehhez az új rezgésszinthez, de nektek elszántnak kell lennetek, hogy szorgalmasan támogassátok ezt a szent utazást.
 
Igyatok sok friss vizet, egyetek nyers gyümölcsöket és zöldségeket, és kerüljétek a feldolgozott élelmiszereket, a cukrot és az alkoholt, amennyire csak tudjátok.
 
Világotokban azt tanították nektek, hogy csak egy testetek van. A fizikai test. Míg az igazságban 5 szent testetek van. A fizikai, mentális, érzelmi, spirituális és asztrális testek a harmadik, negyedik és ötödik dimenziós valóságon belüli kvantum-létetek valósága.
 
Ezek a testek közvetlen kapcsolatban állnak egymással. Ezért a mentális test közvetlen kapcsolatban áll a fizikai testeddel. Ha az elméd túl sok negativitásra összpontosít, a tested fáradtság, fájdalmak, allergia és egyéb tünetekkel fog megjelenni. A stresszes elme nem segít a felemelkedő fizikai testnek.
 
Ez az első alkalom az univerzum történetében, hogy ti, mint faj, a fizikai testetekkel együtt emelkedtek fel...
 
Meditáljatok, lazítsatok, engedjétek el magatokat, és hagyjátok, hogy a szeretet áramoljon.
 
Hallottátok az emberi mondást: "Aminek ellenállsz, az megmarad, amit elengedsz, az áramlik."?
 
Erre szeretnénk ma emlékeztetni titeket.
 
Képzelj el egy boldog végkifejletet, és hangolódj olyan dolgokra, amelyek lelkessé és boldoggá tesznek. Végül is ez minden megnyilvánulás és bőség nagy titka.