Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÚTON HAZAFELÉ

2023-10-25

ISTEN IRÁNTI BIZALOM VISSZASZERZÉSE

 

forrás erő 3.jpg

 

ÚTON HAZAFELÉ

 

ISTEN IRÁNTI BIZALOM VISSZASZERZÉSE

 

Az emberek többsége nem bízik a Teremtőben és félelemben él. 

 

A bukás fokozatosan történt, amikor néhány megtestesült lélek elkezdte megkérdőjelezni, hogy Isten mindig gondoskodni fog -e róluk.

Több millió év után, hogy a Teremtőd mindig - mindenkinek - mindent megadott, sokan engedték, hogy a kétségek beszűrődjenek a tudatukba. Azon kezdtek gondolkodni, mi történne, ha hirtelen megszűnne a gondviselés. Hagyták magukat abba a tudatba esni, hogy ha Isten abbahagyná a gondoskodást, akkor el kellene kezdeniük gondoskodni saját magukról. Ezt az eltorzult eszmét először csak kevesen követték, végül pedig már tömegek is elfogadták. A félelmek, amelyeket ez a bizalomhiány szült, egyre inkább felerősödtek, mígnem az egész emberi faj teljesen feladta isteni születési jogát. A többi már történelem.

 

Amikor úgy döntöttél, hogy "nem bízol", Isten megengedte neked ezt a tapasztalatot és a következményét, ami ezzel a választással jár, hogy tanulj belőle bölcsességet.

 

Amint lehámozod a múltból származó fájdalom és traumák sok rétegét, rájössz, hogy nem igazán bízol Istenben és a Lelkedben. Hogy számodra az isteni akaratnak való "önmegadás" egy félelmetes vállalkozás.

 

Úgy érzed elárultak és elhagytak ebben és más életekben és a rettegés állapotába kerülsz. Ez egy alapvető probléma, amely része volt a tapasztalatoknak. Az elválás az Isteni Forrásodtól fájdalmat okozott. Az elszakadás fájdalma teremtette azt a világot, amiben most élsz.

 

Az elválás lehetővé tette az egyéniség minden szintű megnyilvánulását, ami szükséges volt ahhoz, hogy megteremtsd a bolygón szerzett tapasztalataidat.

 

Hogyan ismerheted meg igazán Istent és önmagadat anélkül, hogy megtapasztalnád azt az érzést, hogy valójában nem ismered? Ami először egy kis félelemnek és kételynek indult, végül Istenbe és magadba vetett bizalom hiányává vált.

 

A próbád most az, hogy megengeded –e magadnak, hogy újra bízz az Isteniben és visszafordítsd a tudatod, ami oly sokáig elvált Istentől.

 

Az univerzum szerető és jóindulatú hely és mindent megad számodra, ha bízol benne.

 

Amikor elkötelezed magad a Magasabb Éned iránt, hogy haza tudj térni és felemelkedni, ahhoz az kell, hogy tisztázd az emberi teremtéseid minden problémáját. A folyamat során a felsőbb Éned beviszi a tapasztalataidba az összes árnyékanyagot, amit az évek (életeid) során létrehoztál. Ezeket a problémákat meg kell vizsgálnod ahhoz, hogy lehetőséget adjunk arra, hogy új döntéseket hozz, szeretetben és bizalomban, ne félelemben.

 

Isten akaratának való önátadás megmutatja a léleknek az utat, megadja a beavatásokat és a lehetőségeket, hogy helyreállítsa ezt az isteni születési jogot.

 

Ezt kell most gyógyítanod, a bizalom hiányát. Ehhez bátorság és elkötelezettség kell. Hagyd, hogy a szíved meghallgassa lelked hívását és tudni fogod, milyen döntést kell hoznod. Meg fogod tudni, mi a valódi célod itt a Földön, a gyors átalakulás és evolúciós váltás idején.

 

Minden olyan probléma vagy bármilyen megmaradt karma, amelyet meg kell érteni, tisztázni szükséges és kiegyensúlyozni, tapasztalatokhoz vezetnek. Átmenetileg kihívást jelenthet mindezzel szembenézni. Azt gondolhatod: "Elköteleztem magam, hogy elkezdek bízni Istenben és az életem egyre nagyobb kihívást jelent”. Aztán újra úgy döntesz, hogy visszatérsz a bizalmatlanság körébe. Az út itt az, hogy megengedd, amit megmutatnak neked és tudatosan végig mész rajta, még ha nehéz is lesz egy ideig.

 

Nem számít, milyen tapasztalatok vannak, még ha átmenetileg nehezebb is lesz az életed, bízz benne, hogy új úton jársz és az energia végre megváltozik. Ahhoz a több millió éves bizalmatlansághoz képest, amit a Teremtőddel szemben tanúsítottál, a hazatérés meglehetősen gyorsan megy végbe.

 

Engedd meg magadnak, hogy átéld ezt a sötét éjszakát. Végre nézz szembe mindazzal, amit oly sokáig rejtegettél az árnyékban. Ítélkezés és ragaszkodás nélkül tedd, mert ezekben az árnyékokban fogod visszaszerezni minden ajándékodat. Vissza fogsz emlékezni isteni származásod születési előjogaira, minden potenciálodra és teljes hozzáférésed lesz az isteni energiáidhoz. Újra bízni fogsz a Teremtődben, mivel a szeretetben való önmegadásod a megmentőd lesz és elhagyod a kétséget.

 

Alapvetően az egész emberiség ugyanazt az evolúciós utat tapasztalja. Nincs szükség szégyenre vagy megbánásra, mert valójában mindannyiótoknak ugyanazok a problémái. Lehet, hogy látszólag másképp néz ki, ám mindenki végig megy ezen. A bizalom hiányát a Forrásodtól való elszakadás hozta létre, ez okozta a hosszú szenvedést. Nem Isten hozta létre a szenvedést, hogy megbüntessen.

 

Most támaszd fel magad teljesen a szeretet és a bizalom által.

 

Amikor végre azt mondhatod, hogy "Elengedem a tévhiteimet és a félelmeimet, bízom a folyamatban, bármilyen fájdalmas is legyen", megtetted az első, legnehezebb lépést.

Amikor végre szembenézel a szívfájdalmaddal és a haragoddal, lehet hogy nem is lesz olyan fájdalmas, mint amire számítottál.

A folyamat, ha megengeded, haza vezet és végre megtapasztalod a szenvedés és hiány végét. Új életérzéssel és lágysággal fogod megérteni az univerzumot és az életedet; elmúlik a küzdelem, mely uralta az életedet.

 

 

Idézet Aurelia Louise Jones - The Seven Sacred Flames (A Hét Szent Láng) c. könyvéből.

Fordította és szerkesztte: Aysha