Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A rezgésemelkedés hatása a Földön

2019-05-30

Az emberiség egyre inkább két csoportra oszlik

 föld béke Light-16 másolata másolata.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Van egy átmenet. A Föld időpályája egy kör, ami a végtelen szimbóluma, másrészről megvan a spirál lehetősége is.

Ez azt jelenti, hogy egy vonal kivezet a körből, felfelé emelkedik és egy újabb körbe vezet, amely magasabban van ás egy másik tapasztalati dimenzióhoz tartozik. Az első esetben, a zárt körnél, valóban van átmenet a modern korból a Föld őskorába, ahol pólushasadás történhet, és kontinensek süllyedhettek a tengerbe. Ilyen történt már, a mítoszok beszámolnak erről.

A második variációban a Föld lehagyja a háromdimenziós pályáját, az előre megtervezett úton kilép a körből, elkezd spirál alakban emelkedni, ami egy új, párhuzamos pályára vezet. Amikor a Föld elhagyja az alsó kört, s ezzel a három dimenziót, változások történnek. A rezgések oly mértékben növekednek meg, ahogyan azt még soha nem tapasztaltátok! Növekszik a feszültség és a zaklatottság is! Az az érzésetek, hogy az idő gyorsan telik, és az események egymást sűrűn követik. Mindezt most élitek meg! Azért élitek meg, mert a Föld, a ti realitásotok síkja, amin most léteztek, kiemelkedett a három dimenzióból. Ez már jó ideje elkezdődött, már a negyedik dimenzióban vagytok, úton az ötödik felé!

Ezzel alapvető változások járnak együtt:

A 3. dimenzión alapuló tudományos világképetek a jövőben már tarthatatlanná válik! Meg fogjátok állapítani, hogy egyre gyorsabban következnek be azok a dolgok, amire gondoltok, és amit vártok! Ez minden emberrel így történik, akkor is, ha semmit sem tud erről. A tudatlanság nem véd meg. Ezért elkerülhetetlenné válik, hogy szembesüljetek gondolataitokkal, meggyőződéseitekkel és érzéseitekkel - hogy megtanuljatok okosan és alkotóan választani! Pontosan azért, mert egyre gyorsabban materializálódnak! A 3. dimenzióban a lassúság megvédett benneteket, hiszen sokáig tartott, amíg gondolataitok a külső eseményekben visszatükröződtek.

Valójában nem az idő változott meg, hanem a rezgések. Ahogyan a Föld kiemelkedik a régi pályájáról, egyre jobban emelkednek a rezgések, s ez változásokat idéz elő az emberekben.

A legelső változás az, hogy az emberek azt érzik, egyre kevesebb az idejük. A stressz növekszik, és néhányan nem tudnak megbirkózni életükkel. Reménytelenül üldözik azt, amit fontosnak tartanak, és amit szerintük el kell intézniük.

Olyan korszak ez, amikor határozott prioritásokat kell felállítani mindenkinek. Prioritásokat, hogy mi az, ami valójában szívetekből jön és mi az, amit csak mímeltek. A jövőben mindenki fog magán dolgozni.

Pillanatnyilag csak egy bizonyos százalék teszi fel magának a kérdést: Milyen volt a múltam? Milyen meggyőződések származnak ebből? Mit tehetek, hogy hiányaimból és félelemeimből bőséget és szeretetet teremtsek? Hogyan tudom a gondolataimmal és érzéseimmel alakítani a jövőmet? Ez a tudati munka egyre több emberre fog kiterjedni! Az eltérő, hogy ki mennyire indul el ebbe az irányba. Ezt részben a szenvedés és a tapasztalat indítja el, ami fájdalmas.

A fájdalom kíméletlenül felébreszti az embereket, akik ennek hatására kérdéseket tesznek fel maguknak az élet értelméről és működéséről.

A rezgésemelkedés hatására ketté oszlik a lakosság: egy rész már egy ideje dolgozik magán, és vannak olyanok is, akik jelenleg éppen szenvednek, katasztrófát élnek meg - úgy is mondhatjuk, hogy éppen az "ébredés" fázisában vannak. Ők olyanok segítségét keresik, akik már sikeresen megbirkóztak ezzel a szakasszal. Mások, akik pillanatnyilag nem akarnak ebbe az irányba haladni, egyre inkább függőivé válnak bizonyos anyagoknak. Ez lehet drog, alkohol vagy gyógyszer. Arra használják a szereket, hogy éjjel tudjanak aludni, vagy azért, hogy alkohollal elkábítsák magukat. Úgy gondolják, hogy így átmenetileg elfelejtik életük értelmetlenségét, de természetesen számításuk nem jön be. Azok közül, akik egyre inkább a drogokhoz, betegségekhez és gyógyszerekhez, vagy alkoholhoz kötik magukat, néhányan ki fognak törni az áldozati mentalitásból és kezükbe veszik a sorsukat.

Egy másik csoportban a gyűlölet növekszik. Ők azok, akik kivetítik saját elégedetlenségüket, mivel ellenségképet teremtenek, aminek azt mondják: "Te vagy a hibás!" A bennük felgyűlt agresszió szelepet keres, amin levezetődhet. Ezek az emberek tudattalanul egy olyan hatalmat keresnek, amely erősebb, mint a dühük! Nem mindenki fogja végigcsinálni ezt a transzformációt, aki pillanatnyilag a ti idősíkotokon tartózkodik. Az eljövendő változások összességében pozitívak és szeretetteljesek! Mindenkitől elvárják azonban, hogy elfogadja teljes teremtő hatalmát! A jelenleg zajló mester években az ember meg fogja ismerni teljes teremtő erejét, és tudatosan fogja használni! Ez azt jelenti, hogy elemzitek gondolataitokat és érzéseiteket, és megállapítjátok, hogy gondolataitokkal és érzéseitekkel teremtitek meg a magatok valóságát, és mindent, ami kívül van. Ezután a következő lépés, hogy tisztázzátok gondolataitokat és érzéseiteket, majd tudatosan úgy válasszátok meg őket, hogy jobbá tegyék életeteket. Ebbe a folyamatba egészen egyértelműen beletartozik a szeretet! Azok, akik rendszeresen meditálnak, gyakran találkozhatnak a felsőbb énjükkel vagy egy angyallal, és megtapasztalják a feltétel nélküli szeretetet és az áldás erejét. Ez a fajta szeretet áramlik most a Földre és az emberekre. Ti pedig magatokban teremtitek meg ezt a szeretetet, azzal, hogy olyannak fogadjátok el magatokat, amilyenek vagytok! Ez rendkívüli módon megemelné az emberek és bolygótok rezgéseit. Ha ez létrejön, akkor olyan lesz, mint egy hólabda, ami magával visz másokat.

Az emberiség egyre inkább két csoportra oszlik: vannak, akik megnyílnak, és azt nézik, hogy mi köti össze másokkal, és vannak akik ellenségképet alkotnak.

Az egyik csoportot a szeretetet erősíti, a másik a harcot! Naponta döntötök arról, hogy melyik irányba mentek! Tegyétek ezt tudatosan! Azonban nem arról van szó, hogy a negatívat leteszitek és nyugodtan üldögéltek a bennetek megmaradt energiában. Mindenkinek lehetősége van feloldani a múltbeli karmáját, hogy belsőleg kiegyensúlyozott legyen és szeretni tudja önmagát.

"Olyan vagyok, amilyen, és szeretettel elfogadom magam!"

De van szabad akaratotok, aminek hatására el is utasíthatjátok ezt a fejlődési lépcsőfokot.

Változások korunkban1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

 


Forrás: Ute Kretzschmar: 2012 - A Föld felemelkedése az ötödik dimenzióba című könyve alapján, Konfucius és Kuthumi közvetítésekből vett részletek.