Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A IKERLÁNG SZERELEM

2020-07-19

A duálpár szerelem jellemzői és a duál lelkek találkozásának lépcsőfokai

 

szer iker.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A IKERLÁNG SZERELEM

 

Az ikerláng szerelem jellemzői és az ikerláng találkozás lépcsőfokai

Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Ő a lelkünk másik fele. Energiamintázatunk megegyezik. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. Addig nem is hoz össze titeket a sors - vagy ha igen, akkor el is választ - , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt. Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szereted?

Ha fejlődsz, akkor őt is emeled, ha rossz kedved van és negatív vagy, akkor őt is lehúzod.

 Ha ezeket érezted, ezeket tapasztalod, akkor nagy eséllyel, valóban az ikerlángodra találtál rá :

-olyan energiát éreztek, amit azelőtt soha. Mintha egy másik dimenzióba lépnétek át és megállna körülöttetek az idő. Ragyogsz és rengeteg erőre teszel szert, hiszen energiáitok egybeolvadnak.

-nem érted miért, de szereted. Nem ismered, nem tudsz róla még semmit, mégis minden sejteddel vágysz rá. Attól tökéletes számodra, hogy létezik.

-érzitek egymást, tudjátok mi történik egymással. Egymásra vagytok hangolódva, energetikailag elválaszthatatlanok vagytok. Még akkor is, ha fizikailag nem vagytok egy helyen.

-felgyorsul lelki fejlődésetek, végtelen szeretet és erő lép félelmeitek helyébe. Erősnek érzitek magatokat.

-ha együtt vagytok, legyőzhetetlenek vagytok, sikeresek.

-testi érintés nélkül is egybeforr az energiátok, ami egy csodálatos, semmihez nem hasonlítható érzés.

Nézzük meg tehát, hogy milyen szakaszai vannak az Ikerláng találkozásoknak. 7 szakaszt/ lépcsőt tudunk megkülönböztetni:

1. FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS
2. PRÓBA
3. KRÍZIS
4. ELTÁVOLODÁS
5. MEGADÁS/ÁTADÁS
6. ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS
7. HARMONIZÁCIÓ


1. lépcső: FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Mind a két fél egymásra ismer lélekszinten és úgy érzik, mintha már találkoztak volna ezelőtt is. Szinkron események övezik az újra- találkozást.

A szívcsakrák megnyílnak, és mindkét lélek gyorsan egybeolvad, összeforr egy harmadik egyesített energiává. Mindkét fél a spirituális megértések felgyorsulását tapasztalja meg.

A FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS célja:
Mindkét fél emlékezetében beaktivizálja az életküldetésüket, és segítse mindkét fél tudatosságának egy magasabb szintre való felébredését.

2. lépcső: A PRÓBA

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kezdeti, de átmeneti spirituális felébredés elhalványul, kezd csökkenni. Az egó elkezd újra felbukkanni.

Az egyik, vagy mindkét fél megpróbálja ezt a kapcsolatot belepasszírozni az általános szerelem/párkapcsolati mintába, ami az egójuk vágyához és a múltbeli tapasztalatok alapján jön elő.

Belső konfliktusok jönnek felszínre. Mindkét fél sokáig azon gondolkodik/töpreng, hogy mit is tanultak eddig, hogy a másik félnek milyennek kellene lennie, és hogy ennek a kapcsolatnak hogyan kellene működnie és szolgálnia őket.

Mindkét fél párhuzamosan azt érzi, hogy vagy nagyon inspirált állapotba kerül, vagy nagyon kibillen az egyensúlyából.

Kétségek kúsznak be közéjük, és ez egyik vagy mindkét felet elbizonytalanítja, és elkezdi a másikat kritikusan és gyanúsan szemlélni.

A PRÓBA fázis célja:
Hogy előidézze azokat a már lejárt párkapcsolati mintákról alkotott mentális koncepciókat, amelyeket a felszínre kell hozni és megtisztítani.

 

1b61c425e1f833ff6a696473fd6c61cb másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 


3. lépcső: A KRÍZIS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a szakaszban a felek felismerik, hogy vagy elutasítják az egójuk párkapcsolatról alkotott mintáit, vagy egymást utasítják el.

A Szeretet magas rezgésű kifejeződése, ami elárasztja és átöleli az egót és a hitrendszereket, és vágyakat, ez elvezethet oda, hogy a felek megijednek és feszültek, idegesek és ellenállóvá válnak.

A félelem átveheti a helyet, és mély érzelmi kitöréseket, dühöt, agressziót, fájdalmat, szomorúságot eredményezhet. Ezzel a fázissal csak a jelenben történő maradással lehet megbirkózni, hogy átengeded magadon a feljövő érzéseket, és csak megfigyelő maradsz és elengeded/átengeded magadon őket.

A felmerülő félelmek, konfliktusok ellenére is ebben a fázisban is a felek találkoznak, összejönnek egy-egy rövidebb időre, hogy együtt lehessenek, vagy vallomást tegyenek egymásnak, vagy szeretkezzenek, vagy megbocsássanak egymásnak.
Ezek a rövid idejű találkozások viszont mindkét félnél erősíti a tudatosságot, ami belepumpálódik mindkét fél energia mezejébe.

A KRÍZIS szakasz célja:
Hogy lehetőséget biztosítson a mentális és érzelmi test gyógyulására és megérésére.

4. lépcső: AZ ELTÁVOLODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az emberi egó természetes félelme a megsemmisülés, amivel szembenéz az isteni egyesített tudatosságban, ami az Ikerlángi egyesülésbe van kódolva.

A fájdalomtest megjelenik, és a régi egó túlélési mechanizmusok beindulnak, mentális és érzelmi szinteken is. Ami megjelenik: dac, ellenszegülés, ellenállás, manipuláció, harag, büntetés, ítélkezés formájában.

Az egyik vagy mindkét fél túlcsordul érzelmileg és mentálisan is a túl sok lélekszintű fájdalommal, amik előjönnek és amelyek végül lemondásra, elhagyásra ösztönzik a feleket.
Ez az elviselhetetlen lélekszintű fájdalom az egyik vagy mindkét felet arra viszi, hogy visszavonuljon fizikailag is a másiktól és a félelem és az értelmetlenség leblokkolja a kommunikációt közöttük.

Az egyik vagy mindkét fél, ebben a fázisban eredménytelenül próbálja a kezdeti találkozásnál fellépő harmónia érzését visszaállítani.

Az ELTÁVOLODÁS fázis célja:
Előrehajtja mindkét fél egyéni (isteni) gyógyulását és a spirituális test megérését.

MEGJEGYZÉS:
Az egó harcokban benne maradásra való kísértés, vagy a visszavonulás nagyon csábító lehet, és nagyon is nehéz ellenállni ennek, de ez az a fázis, ami a legtöbb Ikerlángot megakadályozza a céljuk elérésében és nem képesek elérni a többi lépcsőt.

Emlékezz arra, hogy az ikerlángi kapcsolatokban nincsen helye az ítélkezésnek, és egó harcoknak. Van amikor a két fél csak két külön saját úton tanulhatja ezt meg, a saját akaratukból. A nem-szeretet alapú gondolatokat is megérzik a felek egymástól távol és ez távol tartja őket tudat alatt.

5. lépcső: A MEGADÁS/ÁTADÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kapcsolat iránya és eredménye megadásra kerül Isten felé (a Teremtő felé), teljes hitben és bizalomban, hogy ez az egyesülés isteni védelem alatt áll.

Teljes mértékben elfogadásra kerül, hogy az történik, ami a legjobb és ami a végcél, hogy a fizikai harmonizálás megtörténhessen a megfelelő időben. (De ehhez mindkét félnek el kell érni a teljes megtisztulás és felébredés állapotát, hogy a fizikai harmonizálás is megtörténhessen.)

De megvan a választás lehetősége, hogy valamelyik fél a saját terét és szabadságát válassza, hogy a saját útján fejlődjön.

Ebben a fázisban az együttérzés energiája visszatér és fenntartja önmagát.

A felek „szívteret” tartanak egymásnak, amíg teljesen megtapasztalják az életükben azt, (felfedezzék az életet) amire szükségük van, hogy „felébredt” emberré váljanak.

Ez az időszak a feltételnélküli szeretet művészetekbe, írásba, tanításba, zenébe, vagy más kreatív tevékenységbe való csatornázása.

A MEGADÁS/FELADÁS szakasz célja:
Hogy mindkét felet abban segítse, hogy elengedjék az egót, hogy fejlesszék a közvetítői csatornájukat/kommunikációjukat Isten felé, és hogy bebizonyítsák a teljes bizalmat Istenben, hogy minden akkor történik, amikor annak meg kell történnie. (minden a megfelelő időben és helyen történik).


6. lépcső: AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az egó meghal és az Isteni energia elárasztja a fizikai testet is.

Ez a teljes spirituális felébredéshez vezet, a teljesen felébredt isteni rész felemelkedik.

Ez a ragyogás, az Isteni Szeretet áramlásának szakasza, ami sokkal többet jelent egy romantikus párkapcsolatnál.

Ebben a fázisban a felek érzelmi, mentális és spirituális testei elérkeznek a teljes megéréshez. Új kreativitás és gyógyító képességek élednek fel, amelyekkel már másokat szolgálhatnak.

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS célja:
Az Isteni Szeretet folyamatos áramlásának megalapozása/létesítése a testükön és a munkájukon keresztül, ami olyan magas szinten vibrál, ami segíti az emberek felébredését/felemelését.

7. lépcső: A HARMONIZÁCIÓ

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a fázisban már mindkét fél felébredt. Összejönnek a fizikai világban is, hogy összeadják /egybeolvasszák az újonnan elért energiáikat, és hogy ezt áramoltassák az újonnan egyesült potenciáljuk dinamikájába.

Mindkét fél teljesen beintegrálódik egy harmadik energiába, ami a Feltételnélküli szeretet energiája, olyan módon, ami hatással van mások felé is, hogy megnyílhasson a szívük.

A HARMONIZÁCIÓ célja:
Hogy beteljesítsék a felek a az Ikerlángi küldetésüket.

Az Ikerlángi kapcsolat azért jön az életedbe, hogy segítse az átformálódásodat arra, hogy befogadhasd és megtestesíthesd a Feltételnélküli Szeretet vibrációját.

Ha már Te is tapasztaltál hasonlókat az életedben, akkor remélem segít ez a kis összeállítás tisztábban látni és megérteni a történéseket.

 

ikerláng12.jpg