Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A DUÁL SZELLEMEK FELEMELKEDÉSE

2021-11-28

144.000 megvilágosodott duálszellem inkarnálódott a Föld bolygón

ikerláng szerelem.jpg
 
Az duálpárok felemelkedésének útja
 
144.000 megvilágosodott duálpár inkarnálódott a Föld bolygón, hogy segítsék az emberiséget a globális felemelkedés során. Azért hívják őket megvilágosodott vagy avatár lélekpároknak, mert ezek a lények sokkal magasabb fényfrekvenciát tudnak megtartani, mint bármely más lény egy sűrű emberi testben.
 
Foton és Gamma fénysugarak jönnek a földre, áthatolva minden élő organizmus sejtjeit.
 
Azok a lények, akik először képesek integrálni ezt a fényt azt segítik, hogy mások számára könnyebb legyen hozzáférni ehhez a fényenergiához.
 
144.000 az a szám, amit a szövetség engedélyezett, biztosítva, hogy az emberiség szabad akaratát ne sértsék meg. Vannak más fénylények is, és mostanra még több ikerláng inkarnálódott a Földre.
 
A 144.000 csak egy volt a sok leszületési hullám közül, akik nagyon magas fejlettségi szinten léteznek és akiket azért küldtek a Földre, hogy teljesítsék a számtalan különleges feladat egyikét.
 
Az elmúlt években sok duálpár kapcsolódott össze. Ritka, leírhatatlan, példátlan mélységű szerelem szövődött, amely legyőzte az ember alsó énjét, mert találkozott az ikerlángjával. Egy másik személlyel való eggyé válás beteljesüléseként jelenik meg - még akkor is, ha nem tudtad, hogy van ilyen kívánságod, mielőtt találkoztál az ikerlángoddal.
 
A Föld ötödik dimenziós frekvenciára való felemelkedésének befejezésével egy foton-öv kerül a bolygó köré. Ez az öv meg fogja védeni a bolygó tér-idő valóságát attól, hogy bármilyen más faj újra megtámadhassa.
Más bolygóknak is van hasonló védelmi fényövük. Ezért van az, hogy amikor az emberek leszállnak egy bolygóra, nem találnak ott semmit... Megfelelő koordinátákkal kell rendelkezned ahhoz, hogy beléphess a téridő portálon, ha meg akarsz látogatni és látni egy másik földönkívüli civilizációt.
 
Ez a fotonöv több ezer éves békét hoz a Gaia-ra, ahol a Föld fajai 5. dimenzióban élhetnek és boldogulhatnak a földi mennyországban.
 
A duálszellemek beleegyeztek abba, hogy a drasztikus változások idején ebbe a birodalomba jönnek, és átmennek a hatalmas fájdalomon, drámán és legfőképpen amnézia folyamatán, hogy találkozzanak és újra egyesüljenek isteni másik felükkel.
 
Az a szeretet, amit ezek a lények egymás iránt érzenek, az ami segíti újraépíteni a Föld védelmi fotonövét.
 
Az emberiség megtanulja, hogy az a tudatlan életmód, ahogy eddig élték az életet, nem szolgálta jól őket. Az emberiség felébred az igazságra, hogy az eddigi útjuk többé nem fenntartható és hogy az általuk felépített rendszerek a szemük előtt dőlnek össze.
 
Mivel a bolygó egy hatalmas tömeges ébredési fázison megy keresztül, a föld népei megértik, hogy milyen szerepet játszott a szexualitás és legfőképpen annak torzulása a rabszolgasorba taszító játékban.
 
Ahogy egyre többen ismerik meg a sötét mágia szertartásait, amelyben a szexualitás torz formája játszott fő szerepet, kezdik megkérdőjelezni saját szexualitásukat, és apránként megváltozik az, ahogy a szexualitásra tekintenek vagy gyakorolják.
 
A szexualitás a spiritualitás legszentebb és legerősebb cselekedete.
 
Ez az, ami összeköt téged az istenivel, aktiválja a Kundalini energiádat, amely végigfut a 12-csakra rendszereden, és végül felébreszti Krisztus-tudatodat. 
 
Amikor a szent szexualitást a duálok végzik, teljesen szívközpontúak és tudatosak. Két ősi szerető, akik istenként imádják egymást, erőteljes energiasugarakat bocsátanak ki a földi térbe.
A szeretet, amit a kapcsolatukban teremtenek, más lények számára is elérhetővé teszi ezt a szerelmi frekvenciát. Megemeli a föld rezgésszintjét és az egész érző életet.
 
Gyakran az ikerlángok különböző módon támadások alá kerültek azok által a sötét erők által, amelyek semmi mást nem kívánnak jobban, mint hogy megállítsák az emberi fajt a felemelkedésben. Ezért lehetnek érzelmi traumák, függőségek, kapcsolati károk, anyagi problémák, fizikai távolság és sok más probléma, amit le lehet és le kell küzdeni, hogy teljesüljön az isteni terv.
 
Ez az életük célja, a lelkük küldetése, a Dharmájuk.
 
Ha mindig is vágytál valakire, akiben bízhatsz és annyira szerethetsz, hogy elveszíthesd magad benne, akkor van egy duálpárod.
A duálpárod találkozása közeleg.
 
Az egyesülésük az isteni terv része.
 
 
 
Sophie Bashford