Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Duálpárok

A duálpárok az ikerlélek pár régebbi kifejezése

2018-11-02

A duálok azonos forrásból származó, a polaritás rendje szerint szétvált energetikai tudatok

 Duálpárok.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Ezen évetek sokatok számára tartogat sorsfordulatot párkapcsolati téren. Akik nem élnek párkapcsolatban, ők egy váratlan fordulattal meglelhetik saját energetikai rendszerük kiegészítő felét.
Akik párkapcsolatban élnek, és nincs bennük késztetés ennek megváltoztatására, ők pedig oly érzéseket, vonzásokat fedezhetnek fel társukban, mely kapcsolatukat egy magasabb szintre emeli.
A változások, amik bennetek zajlanak, képessé tesznek benneteket arra, hogy meglássátok társatokban Istent, és az Istennőt. Ennek előfeltétele, hogy bennetek kifinomodjon a női és a férfi jelleg. Vizsgáljátok felül az anyai és az apai mintát, gyermekkorotok rögzült gondolatmintáit, a társadalom elvárásaiból jövő hibás programokat.

Mennyire vagytok jelen önmagatokban?

Mennyire vagytok képesek áthatolni a sok életen keresztül rátok rakott álruhákon, melyek beszürkítik lelketek?
Vonzásotok pontosan ennyire lesz erős. Egy elszürkült testmező , hasonló rezgésszintű párt tud bevonzani.
Ahogy magatokat alakítjátok át, gyógyítjátok lelketek, úgy kerültök egyre közelebb a szívetekben vágyott párkapcsolathoz. Ezen év sok változást hoz bennetek, a lelketek nemesedik, ezért nagyon megnő az esélye, hogy az általatok duálpárként emlegetett társ belépjen a vonzáskörzetetekbe.
S ez nem jelenti azt, hogy azonnal felismeritek egymást, és onnantól csak boldogság lesz részetek.


Duálpár csak egy van. Hozzá hasonló viszont több is.


A duálok azonos forrásból származó, a polaritás rendje szerint szétvált energetikai tudatok. A forrásuk, az alap mintázatuk ugyanaz, ezért örök vonzásban vannak, s keresik egymást a végtelenben. Az egyik a szellem síkjáról közelit, a másik pedig az anyag rendjéből. Nagyon sokáig nem találkozhatnak egymással, mert hiába nagy a vonzás, a taszítás is igen nagy. Ha találkoznak, és energiáik nem letisztultak, és elsősorban a szívcsakra nem elég nyitott, akkor akár ellenségek is lehetnek. Ezért nem volt megengedett számukra eddig a találkozás.
Természetesen vannak olyan párok, akik már előbb találkoztak, mert ők képesek voltak már előző életeikben a taszítást kirendezni maguk közül. S vannak olyanok is, akik még vakok egymásra, mert a félelem falat épített közéjük.


A duálpárok szerelmetes szerelemben való egyesülése hatalmas eget és földet tisztító energia örvényt indít el.


Minden felismerésben , mely a lelketek mélyéről támad, egy tiszta fényoszlop támad, amely a Föld és a Naprendszer hálórendszerének a tartóoszlopává válik, s felér egészen az Úr asztalához, ahol megzendül a győzedelmi ének.

Egy Forrás egyesült, és hazatért.

Ahhoz , hogy létrejöjjön az energetikai egyesülés , teljes és bizonyos felismerés kell. Hiába élnek egymás mellett, ha nincs egymásra szemük és szívük.

Ismerjétek meg önmagatok. Gyógyítsátok lelketek. Ha így tesztek, akkor felismeritek másik feletek, mert önmagatokat látjátok meg benne. Önmagatok hiányzó részét.

Duálpárok1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


Kosztich Évi