Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A BELSŐ ERŐFORRÁS

2023-03-08

Belső lényed, mint a legnagyobb erőforrásod

medi 12 1 másolata.jpg

 

 

A BELSŐ ERŐFORRÁS

 

Belső lényed, mint a legnagyobb erőforrásod

 

A Belső lényed – lelked vagy felsőbb éned – nem valami olyan, amivel rendelkezel. Ez az, ami te vagy.

 

A teljes tudatod a belső lényed. Elméd összes úgynevezett része – a tudatos, a tudatalatti és a tudatfeletti részek – az egyetlen, teljes tudatod, belső lényed oldalai.

 

Tudatos elméd annak az eredménye, hogy belső lényed a fizikai agyad és érzékeid révén a külső világra irányítja a figyelmét. Ha ehelyett figyelmedet a külső világról a belső világra fordítod, hozzáférsz belső lényed erőforrásaihoz.

 

Belső lényed rendelkezik mindazzal a bölcsességgel, megértéssel és erővel, amire valaha is szükséged lesz. Ez az Te végső, személyes erőforrásod. Belső lényed egyben a kapcsolatod az univerzummal és a minden élet mögötti tudattal, a Végtelen Forrással.

 

Ha úgy viselkedsz és úgy éled az életed mint egy előadó a színpadon, akkor a belső lényed olyan lesz, mint a kulisszák mögötti technikus, aki arról gondoskodik, hogy előadása megkaphassa a szükséges támogatást ahhoz, hogy minden a kívánt módon történjen.

 

A benned rendelkezésre álló tudás és bölcsesség mennyisége korlátlan. Ahhoz, hogy hozzáférhess csak akarnod kell belülre menni, hogy megtaláld.

 

Tudatalatti elméd az összes biológiai rendszeredet működteti anélkül, hogy tudatos erőfeszítést tennél. Valójában, ha jobban belegondolunk, egy hangya tudatalattija többet tud a biokémiáról, mint a mai vezető tudósok.

 

Belső lényed még többet tud; valójában mindent arról amit bármikor is tudni akartál. A trükk az, hogy tedd fel a kérdést, majd hallgattasd el a tudatos elmédet, hogy meghalld a választ.

 

Amikor tudatosul benned a belső lényed valódi természete, valamint a bölcsessége, megértése és az erejének forrása, elkezded feloldani a tudati fejlődésed és növekedésed korábbi korlátait.

 

Emberi potenciálod kifejezésének kulcsa az, hogy tudd, hogy minden potenciál benned rejlik, és csak egy külső csatornát kell megnyitnod ahhoz, hogy megengedhesd, hogy ez a korlátlan potenciál kiáradjon a világba.

 

Az erő belül van. 

 

Ahhoz, hogy megerősödj, nem kell valami újdonsággá válnod. Csak rá kell jönnöd, hogy ez az erő már megvan benned, majd engedd, hogy ez a végtelen belső potenciál beáramoljon az életedbe.

 

A belső lényeddel való tudatos kapcsolat fejlesztése érdekében alakíts ki  partnerséget az Élet projektjében. Legyél hajlandó megkérdezni belső lényét, hogy visszajelzést adjon a mindennapi döntésekről. Tágabb rálátása van az élet energiáira, mint a fizikai elmédnek, tehát ez egy olyan partnerség, amely óriási előnyökkel jár a boldog, biztonságos és produktív élmények felé.

 

 

 

 

Írta: Owen Waters

https://www.infinitebeing.com/

Fordította: Aysha