Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A BELSŐ IRÁNYTŰ

A változások sodrásában

2024-03-17

Navigáció az élet tengerén

iránytű 1.jpg

Kép: pinterest 

 

A BELSŐ IRÁNYTŰ 

A változások sodrásában

 

Az egyik állandó, amire az életben számíthatsz, a változás.

A változás azért létezik, mert az élet mozgásban van, és a mozgás az egész Teremtés alapjául szolgáló tudatosság három aspektusának egyike. A Világegyetemben minden a tudatosság két egymást kiegészítő aspektusából - a gondolatból és az érzésből - ered, amelyek mozgásba lendülnek.

A mozgás mint a Teremtés egyik alapvető összetevője garantálja, hogy a változás folyamatos legyen. Az élet lényege az, hogy megtapasztaljuk az egyetlen mögöttes tényező, a Végtelen Lét kifejezésének végtelen változatait.

Változások az életedben

Az életben bekövetkező nagyobb változások ritkán könnyűek, de létünk oka éppen az, hogy feldolgozzuk az életben bekövetkező változásokat és tapasztalatokat.

Ma a változásokat felgyorsítja az, hogy benne vagyunk a globális átalakulásban, amit a váltásnak nevezünk. Sokan azt mondanák, hogy a mai változások olyan intenzívek, hogy már-már kaotikussá válnak. A fizikában a káosz egy átmeneti fázis a harmónia egy természetes állapota és annak egy magasabb formába való átalakulása között. A két állapot közötti átmeneti fázis nagyon zegzugos lesz, amíg a magasabb formát el nem érjük.

Most a nyugalom előtti viharban vagyunk.

Annyira elárasztanak bennünket a változások, hogy nehéz lehet megkülönböztetni, hogy melyek a fontos változások, és melyek csak társadalmi zajok, amelyeknek kevés közük van a valódi ösvényekhez, amelyeket az életünk során végig kell járnunk. Itt válik a belső irányérzék kiváló értékké.

Navigáció az életen keresztül

Néha a saját életcélunk úgy tűnik, mintha egy örökké tartó keresés lenne. Mint a tengeren való hajós utazás, az életben való utazásodat az iránytű használata teszi biztonságossá és egyenessé. Ezen az utazáson van egy beépített iránytűd, amely segít a legmegfelelőbb irányba navigálni.

Ez az iránytű a legbelsőbb örömérzeted.

 

Belső lényed kifejeződéseként, mint egy iránytű, a legbelsőbb örömöd mutatja az utat. Amikor arra gondolsz, hogy melyik az a cselekvés, amit most megtehetnél, ami a leghosszabb távú belső örömöd felé mozdítana el, akkor azt a cselekvési irányt látod, ami a leginkább kapcsolódik a belső lényedhez.

Mivel az életben a célokat lépésekben vagy szakaszokban érjük el, a belső iránytűd valójában látszólag különböző irányokba mutathat különböző napokon. A kulcs az, hogy felismerd, hogy az a feladat, amellyel minden adott pillanatban a legjobban tudsz foglalkozni, az, amelyik a leginkább összhangban van a legbelsőbb örömöddel.

Az utazás minden egyes lépése más és más; mégis, minden lépés a végső célhoz vezet. Ha ma egy dologra, holnap pedig valami másra inspirálódsz, az azért van, mert ezek a feladatok mindkettő lépések a kívánt cél felé vezető úton. Bízz a belső vezetésed időzítésében. Ez a bölcsesség abból a részedből származik, amely az Univerzummal és a Végtelen Lénnyel való kapcsolatodat jelenti.

Figyelj az inspirációdra és az általa hozott ötletekre. Jegyezd fel ezeket az ötleteket, amint felmerülnek, és utólag meg fogsz lepődni, hogy mennyire éleslátóak voltak. 

 

 íránytű szív.jpg

 

Írta: Owen Waters

 Forrás