Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Harmadik szem megnyitása

2018-11-03

Felettes Én-ed automatikusan megnyitja majd a harmadik szemed, ha tested megfelelően stabil állapotba kerül, hogy az ilyen típusú lehetőségeket használhasd

 A Harmadik szem megnyitása.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Először is szükséges leszögezni, hogy a szervezet küszöbrendszere, csakrák /energetikai pontok nyitottsága/zártsága/egyensúlya tökéletesen együttműködik a tudattal, tehát pontosan a megfelelő időben történik ’megnyitásuk’, amikor szükség van rá és a tudat képes ezt kezelni. Ez a megnyitás nem tudatos szándékkal megy végbe. Nincs közvetlen aktuális szükség, hogy célba vegyünk egy csakrát vagy, hogy megnyissuk, hacsak nem szeretnél játszani ezzel az élménnyel és a mulatság kedvéért nyitod meg.


A tisztánérzékelés egy erős képesség, amivel rendelkezhetünk


A tisztánérzékelés és a képesség, hogy észleljük az energia felsőbb spektrumait, a harmadik szemhez avagy a 6. csakrához köthető. Ez azt jelenti, ha ez a csakra egyensúlyba kerül, akkor visszaszerezzük képességünket, hogy a 3D-s világon túl érzékeljünk. Kezdetben színeket láthatunk vagy kis fényvillámokat. Vízióink támadnak vagy képek vetülnek az elménkbe vagy még arra is képesek lehetünk, hogy fizikai szemünkkel lássunk más világokba. Ez nagy dolog, és nagyon erős és sokkoló élmény lehet, hogy a „valósnak” tanított világon túlit érzékeljük. Ebből az okból kifolyólag a harmadik szemed és minden képességed, amit képvisel, csak akkor tűnik elő, ha testedben jelen van a megfelelő összhang vagy egyensúly. Ez azért van így, hogy megvédjen téged a pszichés sokktól vagy, hogy bármilyen károsodás következzen be, ha túl gyorsan nyitnánk ki.


Egyensúlyod diktálja, mikor működik újra harmadik szemed


Ha állandósult az egyensúly mély szintje a tudatunkban, különösen, ha stresszes helyzeteken megyünk keresztül vagy ha a felsőbb Én-ünk stabilnak lát minket, hogy boldoguljunk több képességgel, akkor elkezdi kiterjeszteni és meggyógyítani azokat a területeket a fizikai és éteri testben, ami lehetővé teszi számunkra, hogy több pszichés energiát vegyünk magunkhoz. Nos, más szavakkal, Felettes Én-ed automatikusan megnyitja majd a harmadik szemed, ha tested megfelelően stabil állapotba kerül, hogy az ilyen típusú lehetőségeket használhasd.


A földelés elvezethet a felsőbb dimenziós energiákhoz, amik a harmadik szemmel állnak kapcsolatban


Sokszor, amikor közvetlenül fókuszálunk egy csakrára, amiről azt hisszük meg kell nyitnunk, frusztráltnak érezhetjük magunkat, mert annyit fáradoztunk rajta és úgy tűnik, mégsem történik semmi. Ez azért van, mert az egész energetikai rendszerünk összefonódott. Minden csakránk, energetikai testeink, fizikai testünk és köztük minden kapcsolatban áll egymással. Láncreakcióban működnek, azzal a céllal, hogy az egyik emelésével a másikban is megteremtsük az egyensúlyt, hogy a rendszerünk megfelelően áramolhasson. Lehet, tudatosan nem vesszük észre, hogy szakrális csakránkat meg kell nyitnunk/tisztítanunk, mielőtt megnyithatnánk a harmadik szemünket. Sok esetben, azoknak az egyéneknek, akik nagy spirituális energiát hordoznak, földelésre van szükségük és az alsóbb csakrákkal kell dolgozniuk, mielőtt tovább léphetnének a felsőbb energetikai rendszerükkel való munkához. Amint elkezdenek fókuszálni a földelésre és fizikai világra való tudatosságra, elkezdenek kitörni a magasabb tudatosság és kreativitás szintjei felé. Mély gyökereket kell eresztenünk, hogy a magasba törhessünk.


Nos, amit próbálok elmondani a harmadik szem felnyitásáról, hogy a közvetlen megnyitásához a leghatékonyabb módszer az összpontosítás, hogy a lehető legmagasabb szintű egyensúlyba emeld fel magad. Ez jelentheti azt, hogy egy olyan életterületedet veszed szemügyre, ami látszólag teljesen elkülönült attól, ami felé törekszünk, amit látunk, hogy minden mindennel összefügg. Felsorolhatnék ételeket, melyek fogyasztása összhangban van a tobozmiriggyel, vagy mondhatnám, hogy mereven bámulj egy indigó színű kristályt 6 perc 6 másodpercig, de valójában egy csakra megnyitása vagy az intuitív képességek megszerzése akkor a leghatékonyabb, ha önmagadra fókuszálsz, mint teljes egész, megértve, ha őszintén teszed, amit AKARSZ, akkor az a legszebb úton fog feltárulni előtted. Több képességet is megszerzel és életed a számodra tökéletes irányt fogja felvenni. Ez ilyen egyszerű. A felébredés egyszerű, harmadik szemmel vagy anélkül: egyél tiszta ételeket, meditálj, játssz, légy kedves, igyál sok vizet, mozgasd meg a testedet, szeresd önmagad, kövesd a szívedet. Ha képes vagy ezekre a dolgokra, akkor a harmadik szemed képtelen lesz csukott állapotban maradni, elkerülhetetlen lesz megnyílása boldogságoddal együtt.

A Harmadik szem megnyitása1.jpg
  Kép forrása: Pinterest.com


Szerző: Gigi Young
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://gigiyoung.wordpress.com/2013/11/21/opening-the-third-eye/
http://kristalyhang.wordpress.com