Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A LÉLEK FÉNYSZÁLAI

2024-05-08

Spirituális sablon - Az ősi isteni eredet

felemelkedés 01 másolata.jpg
 
 
A LÉLEK FÉNYSZÁLAI
 
A LELKED sok szálból áll, amelyek feltárják ősi isteni gyökereidet - Lélekenergiádat az isteni tapasztalatok faliszőnyegének tekintheted: egy szőtt sablon, amely több szent birodalomból származó szálakból áll.
Például rezonálhatsz a „Földi Angyal”, „Csillagmag”, „Istennő vagy Papnő”, „Bölcs vagy Varázsló” kifejezésekkel.
 
Vannak kapcsolataid korábbi földi életekkel, és olyan tapasztalataid is, amelyek más dimenziós birodalmakban, például az angyali vagy csillagkonstellációkban való jelenlétről szólnak. Amikor ráébredsz lelked igazságára, és elindulsz a spirituális örökséged feltárásának útján, ez mindig egy kanyargós út lesz, amely fokozatosan megnyitja előtted energetikai sablonodat. Természetes és véletlenszerű módon vonzod majd magadhoz azokat a tapasztalatokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy aktiváld a lelked kárpitjának szálaiban rejlő Fényt.
 
Olyan tanítókkal fogsz találkozni (akik néha kihívást jelentő kapcsolatok formájában jelennek meg az életedben), akik arra fognak késztetni, hogy magadba nézz és keresd valódi lényedet. Elkezded majd vonzani a legbecsesebb isteni tapasztalataidból származó Szakrális Vezetőket, és elkezdesz velük dolgozni. Ha például erős kapcsolatod van az angyali birodalommal, és inkarnálódott angyal vagy, akkor egészen biztosan angyali vezetőkkel fogsz kapcsolódni, akik felébreszthetik szunnyadó vagy elfojtott energiáidat.
 
Ugyanez vonatkozik azokra is, akiknek vonaluk van az Istennőkkel és Papnőkkel, a Templomi Gyógyítókkal, a Földi Bölcsesség Vezetőkkel és még sok mindenkivel. Valahogyan felfedezitek azokat a tanítókat és vezetőket (mind földi, mind kozmikus), akik képesek aktiválni a „lélekszálaitokat” és megnyitni a korábban lezárt vagy elzáródott csatornákat.
 
Nem mindig kényelmes élmény felébredni a bennetek lévő „Fénykárpitra”. Szembe kell néznetek elfojtott érzelmekkel, amelyek valószínűleg abból erednek, hogy oly sokáig el voltatok választva a Lélekcsaládotoktól és saját autentikus Fényetektől.
 
Legyetek azonban biztosak abban, hogy amikor lélekszinten egyetértetek a spirituális sablonotok visszaszerzésével, az Univerzum teljes mértékben támogatni fog benneteket - és mindent, amire a terjeszkedésetekhez szükségetek van, elküldünk nektek
 
 
Sophie Bashford