Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A MAGASABB ÉN

2023-08-06

HOGYAN KAPCSOLÓDJ A FELSŐBB ÉNEDHEZ

isteni én 221.jpg

 

HOGYAN KAPCSOLÓDJ A FELSŐBB ÉNEDHEZ

 

A felsőbb éned az emberi lét felett létezik, a magasabb tudati szinten, a dualitáson túl. Összekapcsol a krisztusi tudattal, az isteni éneddel és a Forrással. Önvalód azon aspektusa, amely nem kötődik az emberi érzésekhez, gondolatokhoz és negatív tapasztalatokhoz. Vezet, tanít, védelmez és segíti a fejlődésedet, hogy az emberi tapasztalás útján magasabb tudati szintre emelkedhess. A szeretet és az együttérzés magasabb igazságához emel, ahol felől tudsz emelkedni az alsó én berögzülésein, hiedelem mintáin és érzelmi reakcióin.  A félelmeken túl, az ego fölé emel és kivezet az elme programok labirintusából.

 

A felsőbb éned a legfőbb tanítod, aki közvetlenül vezet téged az életutadon.

 

Egy magasabb perspektívából ad bölcs útmutatást, segít emlékezni arra, hogy mi a feladatod, rendeltetésed, amiért leszülettél a Földre. Az egységtudat valóságához kapcsol, ahol képes vagy lényed különböző részét egyesíteni.

 

A magasabb tudatosság a felsőbb éned által érhető el, minél inkább integrálod, annál jobban éled azt, aki valójában vagy, az emberi egón, a megosztottságon és a polaritáson túl.

Általában az intuíciódon és a belső hangon keresztül ad útmutatásokat, de előfordul, hogy a külvilágban megelevenedő események által jelzi számodra, azt amit észre kell venned.   

 

A felsőbb éned a lélekterved és életcélod felismerésében és megvalósításában segít.

 

Általa tudsz ráhangolódni életed sokrétű valóságára és kiválasztani a legmegfelelőbb utat, amely a legjobban igazodik, ahhoz, amit meg szeretnél élni. Minden választás és döntés idővonalakat nyit meg a jövő szövetében, emberi szintekről nem tudsz mindent átlátni, csak egy felsőbb szempontból lehet ráhangolódni arra az útra, ami a legjobb a számodra.

 

A 3. D tudatosság legnagyobb kihívása, hogy a magasabb szintektől való elszakadást eredményezi. A 4. D a szellemi világ asztrális vetülete. Az 5. D tudatosság a felsőbb énnel való szeretetegység létsíkja. A 6. D. önvalód a Krisztusi éned. Az isteni énedet a 7. D –n keresztül érheted el. Az egyik dimenzió áthatja a másikat és egyben átjárót biztosít a magasabb létvalóságok felé.

 

A felsőbb éned mindig elérhető a számodra, minél magasabb tudatossági szinten létezel, annál erősebb a kapcsolatod. Az ötödik dimenzió tudati szintjén már nem különölünk el tőle.

 

A felsőbb énedhez a meditáción keresztül tudsz a legeredményesebben kapcsolódni, azáltal, hogy tudatosan megnyílsz felé és kéred az útmutatását. Mivel ez a felső tudatossági szint a szív központon keresztül érhető el, törekedj a szeretet, béke és harmónia megteremtésére, ami megfelelő frekvenciát teremt a kapcsolat felvételhez. Felül kell emelkedned a hétköznapi éned gondjain, gondolatain, érzésein, vágyain és elvárásain, mert ezzel csak befolyásolnád a folyamatot. Szállj ki a fejedből és lépj be a szívedbe, hogy a szeretet fénytere körbeöleljen és összekapcsoljon a felsőbb éneddel.

 

Sokszor a puszta szándék is elég a kapcsolatfelvételhez, minél többször nyitsz tudati átjárót, annál erősebb lesz a kapcsolatod vele.

 

Minden kapcsolat alapja a szeretet, az őszinteség és a kommunikáció.

 

A felsőbb éned sokkal tisztábban lát téged, mint te önmagadat és mindent tud rólad. Ennek ellenére őszintének kell lenned vele, kérned kell a segítségét, a bölcsebb rálátást, a felismerést és az útbaigazítást. Nem elég elvárni, törekedni kell az egységre. A kapcsolódás lényege, hogy te felemelkedsz hozzá, ő pedig a felsőbb szintekről száll alá. A köztes térben tudtok találkozni, ahol a két világ összeér, ez pedig a szív tér energiamezején keresztül érhető el.

 

A felsőbb énnel való kommunikáció és kapcsolat felvétel minden ember természetes és veleszületett adottsága. A metafizikai érzékszerveken keresztül érhető el. Elsődleges formája a tisztán érzés és a tisztán hallás (belső hang). Magasabb szintjei a tisztán látás és a tisztán tudás, amely a telepatikus képi- és gondolatátvitel eredménye.

 

A magasabb éned a felsőbb intelligenciád és erőd forrása, annál tisztább minél jobban el tudod csendesíteni az elméd.

 

A külső világtól való elvonulás és a belső világod felé való megnyílás teszi lehetővé, hogy összekapcsolódj vele és érzékeld az útmutatását. 

 

Kérd meg a Felsőbb énedet, hogy küldjön világos és egyértelmű üzeneteket, hogy megértsd az útbaigazítást.  Azután figyeld a szimbolikus üzeneteket, jeleket, álmokat, örömteli érzelmeket, bevillanó képeket, gondolatokat és a szinkronicitást.

Ahhoz, hogy felismerd az üzeneteket a szívedre kell hangolódnod, mert ott fogsz visszaigazolást nyerni azzal kapcsolatban, hogy mely irányba terel téged. Ha a szívedben jó érzés születik meg, öröm és szeretet, akkor az útmutatás helyes.

 

Az örömteli lélekrezonancia mutatja az utat. A lelkesedés és az öröm érzése hoz rezonanciába a felsőbb éned vezettetésével. 

 

Ezen képesség kibontakozásának legnagyobb akadálya a külvilágból eredő hatások, befolyások és ingerek kizárása, valamint a saját kivetített vágyak, gondolatok és elvárások kikapcsolása. Ezt szükséges elsősorban gyakorolnod, hogy minél tisztábban tudj ráhangolódni és érzékelni a magasabb önvalód vezettetését.

 

Áldással és szeretettel

Írta: Aysha