Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A PLATINA SUGÁR

2023-02-28

A Platina Kozmikus Fénye az isteni egyesülés Szent Sugara

platina sugát.jpg

 

A PLATINA SUGÁR

 

A Platina Kozmikus Fénye az isteni egyesülés Szent Sugara, a mindenhatóság, a felemelkedés és az új kezdetek energiája.

 

A Platina Fény a Szentháromság minőségét hordozza. Az isten férfiúi, istennői és isteni gyermek hármas aspektusának egyensúlyát teremti meg, amely tökéletes és teljes egységet hoz létre az „ÉN VAGYOK” jelenléttel.

 

A platina sugár magában foglalja mind a hét planetáris sugár megnyilvánulási tulajdonságait és a szent tűz tevékenységüket. Bizonyos értelemben a teremtés szivárványsugaraként is felfogható, amely a hét elsődleges sugarat és azok tulajdonságait egyesíti.

 

A Platina Kozmikus Fény az élet csodája, amely egyesíti a kettősségeket, a fájdalmat örömmé, a háborút békévé, a gyűlöletet szeretetté változtatja.

 

Az emberiség reménye ezen a csillagfrekvencián keresztül érkezik most hozzánk, mint Isten ajándéka. Ez a fény, amely megvilágítja az isteni ösvényt, újjáteremti a természetet, behatol minden ember szívébe, gyógyít és átalakít, eltávolít minden fájdalmat és szenvedést. Ez a fény egységet hoz a világba.

 

Platina tűz:

 

A platina tűzenergia a hét elsődleges tűzenergia frekvenciáját tartalmazza. Aktiválja a veleszületett intuíciót. Érzelmi probléma vagy betegség metafizikai forrásának felismerésében segít. Támogatja a testet abban, hogy jobban összhangba kerüljön a magasabb frekvenciákkal, és lehetővé teszi, hogy felsőbb dimenziókból könnyebben fogadhassuk be az új információkat és fénykódokat. Erősíti azon a képességünket, hogy isteni "csatornák" legyünk és szorosan együtt tudjunk működni az angyalokkal, a felemelkedett mesterekkel, az elohimokkal és az elemi birodalmakkal, annak érdekében hogy kiterjesszük minőségeinket a Föld minden régiójában.

 

A Szent Tűz e nagyszerű energiájával megtisztulhatunk, átalakulhatunk és harmonikusan egyesíthetjük a polaritás szélsőségeit.

 

A Platina Szent Tűz segíti feloldani az emberi tudat utolsó illúzió fátylait, hogy mindent egységként érzékelhessünk.

 

platina energia.jpg

 

Erősíti az intuíciót, a tisztánlátást és a mentális telepátiát.

 

Minden negatív energiát visszaver, így használható védelemre is. Fel lehet használni gyógyításra és fényerőtér építésérére. Minden beavatási, aktiválási és transzformációs tevékenységben a segítségünkre lehet, mivel támogatja az integráció folyamatát.

 

A Platina Sugár szintetizál, egyesít, harmonizál, összekapcsol és egyensúlyt hoz.

 

A Platina Fény felépíti az Antahkaranánkat.

 

A Platina Kozmikus Fény által tudjuk felépíteni az ANTAHKARANA-t, a szivárványfény hidat, amely eggyé olvasztja a személyes energiánkat az isteni energiával. Összekapcsolja az emberi részünket az isteni énünkkel és a Forrás fényével. Antahkarana összeköti a személyiséget a lélekkel, a lelket pedig a Monád ÉN VAGYOK Jelenlétével.

 

Az Antahkarana felépítése a tudatosság kiterjesztésének folyamata, amely a platina frekvencián keresztül valósulhat meg, hogy megteremtse a teljes egyesülést a tudat és az isteni forrás között. Ezt nevezzük Metatroni tudat hullámnak. Amikor ez a híd teljesen felépül a tudat akadálytalan áramlását tapasztalhatjuk az Isteni Forrás felé. Ez véget vethet a halálfélelemnek, a szenvedésnek, az elkülönülés érzésének és a megosztottság tudatosságának.

 

Elősegíti, hogy mindent egységként érzékeljünk. Segít abban is, hogy a bal és a jobb agyféltekénket egyesítsük úgy, hogy valóságérzékelésünk többdimenziós és sokrétű legyen. Segít abban, hogy megalapozottabbak legyünk, ha túlságosan álmodozók vagyunk, vagy intuitívabbak, ha túl logikusan gondolkozunk.

 

A platina sugár megvilágítja a továbbhaladásunk útját, segít a lelki, fizikai és érzelmi problémák és akadályok megtisztításában és feloldásában, mivel új ajtókat nyit és megvilágítja az utat a jövő felé.

 

A Platina Sugár használata:

 

Hívd le a Vagyok aki Vagyok nevében  a Platina sugarat közvetlenül a Forrásból, vagy Metatron arkangyal, Melchizedek és Mahatma által. Lásd amint a platina sugár energiája gömb alakú koncentrikus körök formájában leereszkedik hozzád és lehorgonyzódik a fényoszlopodba.

 

Mond hangosan:

 

Kérem Metatron arkangyalt, hogy rögzítse és aktiválja a Platina Sugarat teljes lényemben, szellemi, lelki és fizikai szinten, a négy alsó testemben. Elrendelem, hogy a platina sugár és láng söpörjön végig rajtam, megtisztítva a csakráimat és az összes finom testemet: ÍGY LEGYEN 3x

 

Engedd, hogy a Platina Sugár áthaladjon az egész lényeden, ezzel megemelve a rezgésedet, és eltávolítva minden alacsonyabb rezgésű energiát, beleértve a vírusokat és a káros baktériumokat is.

 

 

Írta: Aysha