Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AKTIVÁLÓ GYAKORLAT

2018-11-20

Bizonyos meditatív és légzéstechnikák segítéségével elérhető, hogy a hipofízis vibrálni kezdjen, és aranyszínű fényt sugározzon ki az aurába

harmadik szem 22.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

 

A TISZTÁNLÁTÁS FOLYAMATA ÉS EGY AKTIVÁLÓ GYAKORLAT

A fény a harmadik szemünkön, és két testi szemünkön át lép be a testünkbe, majd a látóidegek mentén áramlik. Ez a fény magasabb rezgésszámú, mint a látható fény, és a bőrön is át tud lépni.

A fény áthalad a látóidegek kereszteződésén, és megkerüli a hipofízist, amely közvetlenül e mögött helyezkedik el. Ezt követően a fény útja kettéválik. Az egyik fénysugár a szokványos látás nyakszirti lebenyeibe irányul, a másik irányítva a szemmozgásokat a thalamuszba.

Bizonyos meditatív és légzéstechnikák segítéségével elérhető, hogy a hipofízis vibrálni kezdjen, és aranyszínű fényt sugározzon ki az aurába. Ez a rezgés és az aranyszínű fény növeli a thalamusz területe felé elágazó fénysugarak mennyiségét. Az általam látottak szerint a  kérgestest alján ível át, és a belső látás detektoraként működő tobozmirigy felé irányul.

Speciális légzéstechnikával lélegezve, melyben a levegőt a hipofízis túloldalán elhelyezkedő hátsó garatfalhoz és lágy szájpadhoz préseljük, ösztönözni tudjuk a hipofízist erre a rezgésre.  Ez a meditációs légzés segít abban is, hogy az elmét összpontosítsuk és megnyugtassuk. A gerinc aljából aranyszínű fényt hoz felfelé annak háti és rózsaszínűt annak mellkasi oldalához. Ez a két áramlat a thalamusban ível át egymáson. Mindez több energiát hoz a homlok közepébe és az agy területeire, melyek segítségével aktiválódik a látás. Az ilyen típusú látás szubjektív érzéklete olyan, mintha valamit (energiát, információt) beengednék a fej harmadikszem régiójába.

Ez a fajta látás magával hozza azt a képességet is, hogy bármilyen, általunk választott mélységbe igen széles skálájú, egészen a sejtszintig, sőt a vírusokig kiterjedő felbontóképességgel vizsgálódjunk.

A „letapogató készülék" a fejben az agy központi részén helyezkedik el, a harmadik szemem mögött kb. 5 cm-nyire.

Gyakorlat: A harmadik szem a férfi kapuja az Adzsnához, a hatodik csakrához. A női bejárat a nyúlt velő. Az ellentétes és egymást kiegészítő energiák egyesítésekor a Kozmikus Tudat igazi színét láthatod meg.

Képzelj egy fel-felcsillanó arany fénylabdát a homlokod elé!  Amint az orrodon keresztül belélegzel, érezd, amint ez az energia a harmadik szemen keresztül fejed közepébe húzódik be, és összes melegét, sugárzását a Brahma Barlangjába viszi.

A tobozmirigy a Koronacsakrával együttesen Brahma Barlangja. Finoman lélegezz ki, és az arany fényt hagyd az agyadban!

Ezt a gyakorlatot még négyszer ismételd meg, minden alkalommal növeld az arany fény erejét! Most képzeld azt, hogy egy ezüst fénylabda van a nyakad hátsó részénél!

Amint belélegzed, érezd, hogy ez az energia a nyúlt velőn (az agyvelő kezdeti szakasza) át a fejed közepébe áramlik, és összekeveredik az arany fénnyel. Ismételd meg még négyszer! Ülj nyugodtan, érezd, hogy egy vagy az Univerzummal!

Különös figyelemmel kísérd a gyakorlatsort követő álmaidat! Tartalmuk gyakran jelentőségteljes.