Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Spirituális kommunikáció

2019-07-18

A mentális telepátia a szavak nélküli kommunikáció

michael isteni jelenlét.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Irányelvek melyek segítséget nyújtanak Felsőbb Énetekkel, Spirituális Vezetőitekkel és Angyali Segítőitekkel való kommunikálásra:

 

A mentális telepátia vagy csatornázás nem más mint a szavak nélküli kommunikió, vagyis elmétől-elméig való gondolat áttétel, más értelemben, mint az ismert érzetek. Csak azokat a vibrációs szinteket érhetitek el, amelyekkel ti és Energetikai Szignatúrátok összeegyeztethető. Ezért annyira fontos átmennetek a tisztító folyamaton annak érdekében, hogy Lényetek kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb állapotába kerüljön, mentális és érzelmi testeitekben.

 

Ritka időközönként és az egyik nagy Korszakból a másikba való átmenet idején, a Kozmikus Törvény engedélyezi a Felemelkedett Mestereknek, az angyali birodalmak és a Spirituális Hierarchia Lényeinek, hogy áthaladjanak a “fátylon” és kapcsolatot teremtsenek az emberi faj kiválasztott, “felébredt” tagjaival.

 

Ki kell fejeznetek hajlandóságotokat és vágyatokat az együttműködésre ezekkel a csodálatos, fejlett Lényekkel, mert ők nem fognak áthágni a szabad akaratotokon. Amikor figyelmeteket egy bizonyos mesterre, angyalra vagy a Fény Lényére összpontosítsátok, ők azonnal tudatossá válnak rátok és válaszolnak.

 

Minél erősebb, őszintébb és állandóbb a vágyatok, annál többet ruháznak át rátok ragyogásukból.

 

Őrangyalaitok, spirituális vezetőitek és tanítóitok minden erőfeszítést megtesznek, hogy segítségetekre legyenek és megkaphassátok a bölcsesség magasabb frekvenciáit, melyek életbevágóan fontosak mostanság. Arra törekszenek, hogy felhívják magukra figyelmeteket a Fény felerősítése által a Nap Erő Központotokban és esetleg Szent Szívetekben. Évszázadokat vártatok a meghívásra, hogy tudatosan kommunikáljatok a Felemelkedett Mesterekkel és az angyali birodalmakkal, és úgyszintén ők is türelmesen várták ezt az időt.

 

Néhány módja a gyakorlott, tiszta csatornává válás folyamatának a felgyorsítására:

Mindenkinek van legalább egy életre szóló őrangyala, néha több is. Különböző vezetőitek lesznek, ahogy haladtok előre a többszintű dimenziókon. Képesnek kell lennetek “felemelni a tudatosságotokat” a vezetőitekkel és tanítóitokkal összeegyeztethető szintre. Ők is valamivel lejjebb eresztik frekvenciájukat, hogy egy harmonikus szintet valósítsatok meg.


- Meg kell tanulnotok koncentrálni és összpontosítani figyelmeteket.


- Meg kell tanulnotok elcsendesíteni az elméteket és elengedni saját gondolataitokat, hogy utat nyissatok és befogadjátok vezetőitek és tanítóitok gondolatait és vezetését.


- “Szerződésetek” kell, hogy legyen, Lelketek/Felsőbb Énetek és az entitás között, akit csatornáztok.


- A Fény Lényei soha nem fogják áthágni szabad akaratotokat.


- Vezetőitek segítenek majd elérni a megfelelő frekvencia szintet, egy energia felerősítés által, aminek eredményeként energizálva fogjátok érezni magatokat, és amikor az energia magasabb szintjeit eléritek a kiterjedés érzését adhatja, főleg a fejetekben.


- A csatornázás megteremti a tudatosság kiterjedtebb érzékelését.


- A csatornázás a spirituális növekedés felgyorsított ösvénye.


- Vezetőitek nem fogják megadni a megoldást a leckéitekre, azonban, választási lehetőségeket adnak majd meg, valószínűleg egy kiterjedtebb rálátást a helyzetre.


- Felsőbb vezetőitek nem fogják előre látni a jövőt, mert szabad akaratotok van és túl sok a variáció. Azonban, rámutathatnak a “legerősebb valószínűségű jövőre” az adott helyzetben, és segítenek a legbölcsebb döntést hozni, mindenki legfelsőbb javára.

 

Mi megerősítjük elhatározásotokat, mi inspirációt adunk nektek és lángba borítjuk szíveteket a Teremtés Szent Tüzével, ahogy áthaladtok a megvilágosodás ösvényén.

 

Tudjátok, hogy Atya/Anya Istenünk szívéből Szeretet, Fény és ki nem mondott áldások sugároznak örökre rátok.

 

Mihály Arkangyal vagyok!

 

 

 

Mihály Arkangyal: A kozmikus telepatikussá válás - részlet

Ronna Herman által közvetítve