Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyalokkal a tisztánlátásért

Ramiel a tisztánlátás angyala

2018-11-20

Ramiel a tisztánlátás angyala különleges tükörszárnyakkal rendelkezik, melyben te is megpillanthatod az igazságot. Ez által tisztább képet kaphatsz önmagadról és a világról.

harmadik szem csók.jpg  

 

Ramiel üzenete: „Enyém az igazság színtiszta fénye, mely felvilágosíthatja látásod. Szárnyaim, mint a lencsék, mutatják meg a való világot. Nézz beléjük, és megtudhatod, milyen is vagy valójában. Segítek felismerni saját csodálatos tulajdonságaidat, mert ha képes vagy önmagadat szeretni és tisztelni, magabiztosabb és higgadtabb leszel. A következő lépés pedig az, hogy engedd meghallani a belső hangodat.”

Ima Ramielhez
Ha úgy érzed, hogy több önbizalomra van szükséged, akkor könyörögj Ramielhez: „ Ramiel, Ramiel, Ramiel, állj mellém és segíts, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, add, hogy legyen elég önbizalmam, hogy nem nyomjam el a bennem lakozó érzéseket. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Meditáció a tisztánlátásért
Ha szeretnél önmagaddal kapcsolatban tisztábban látni, akkor végezd el a következő meditációt. Mindeközben az önbizalomhiányodtól is megszabadulhatsz.

1. Ülj le és lazíts, szánj magadra jó húsz percet, amikor senki sem zavar.

2. Kérd meg Ramielt, hogy legyen veled a lelki üdvödért.

3. Körülbelül 30 másodpercig koncentrálj Ramiel angyalra, és olvasd el az üzenetét magadban, hogy rá tudj hangolódni az energiájára.

4. Hunyd le a szemed, és lélegez mélyeket. Képzeld, hogy minden egyes lélegzetvétellel színtiszta arany energiát (isteni szeretetet) lélegzel be, amely a koronacsakrádtól egészen a gyökércsakrádig átjár.

5. Kilégzéskor próbáld elengedni az önbizalomhiányodat vagy az önmagaddal kapcsolatos aggályaidat.

6. Ha lenyugodtál, és megteltél a szeretet energiáival, képzeld, hogy tudatod lesüllyed a szíved szintjére, hogy tényleg a szeretettel csordultig telt szív adjon tanácsot.

7. Elmédben képzeld magad elé Ramiel angyalt a csodálatos tükörszárnyaival.

8. Kérd Ramielt, hogy tükörszárnyaiban mutassa meg, vagy mondja el a szívednek, milyen lépések szolgálják a lelki üdvösségedet.

9. Amit a következő néhány másodpercben látsz vagy érzel, azon kell először dolgoznod.

10. Köszönd meg Ramielnek a segítséget.

 

Ima a tisztánlátásért

Helyezz el a két szemöldököd közé a harmadik szemed területére, egy tiszta hegyi kristályt és mondd el a következő hatásos fohászt.

Isteni fény, kérlek, hatolj be 3. szemembe, és tölts el világosságoddal, tiszta fényeddel és atisztánlátás képességével, hogy átláthassak a fátyolon.

Hatalmas Apollón, köszönöm, hogy felnyitottad a 3. szemememet!

Hániel, Jeremiel, Rafael és Raziel arkangyalok!

Köszönöm nektek a bűvös isteni energiákat

és  spirituális meglátásaimhozmost nyújtott segítségeteket!

Győzedelmes Hórusz, köszönöm, hogy rajta tartod szemed az enyémen és vezeted a pillantásomon, mert neked hála, hozzád hasonlóan én is sok dimenziósan láthatok.

Kedves Szulisz, köszönöm, hogy imáiddal közbenjársz érdekembena tisztánlátó jóslatokhoz nélkülözhetetlen energiákért és hatalomért!

Szívből köszönömmindannyiótoknak, hogy teljesen nyitottá tettetek az igazságra, szépségre, fényre és az örök létezésre.

 

 

harmadik szem 773.jpg