Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az érzés és az emberi fejlődés

2018-11-03

A HATHOROK ÜZENETE

 Az érzés és az emberi fejlődés.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Az érzések valójában nem negatívak és nem pozitívak. Semleges jelentések, olyanok, mint egy energiát mérő műszer.

 
Az érzelmi test egy energiamező, amely átszövi a fizikai testeteket. Az energia szempontjából a felemelkedési folyamat egyik kulcsa, hogy engedjük megnyílni, és szabadon áramolni az energiamezőinket. Az érző természetetek kiművelésén keresztül juthattok el a képességhez, hogy több energiát mozgassatok, és pozitív módon irányíthassátok ezeket.

            Az érzelmeitek hatással vannak az egészségetekre, amit a tudományotok is egyre világosabban kimutat és alátámaszt. Van egy létfontosságú, egyedülálló és pozitív rezgés, amely akkor jön létre, amikor valaki egy bizonyos érzelmet érez: egy érzelmi rezgéstartomány, amelyet feltétel nélküli elfogadásnak és feltétel nélküli szeretetnek hívnak. Ez a sejtek között olyan harmonikus rezgést hoz létre, amely pozitívan hat a DNS-re, erősíti, lehetővé téve a még pontosabb információtárolást. Ez a pozitív rezgés mindig létrejön a feltétel nélküli elfogadás és szeretet érzésekor. Természetesen minél többször tapasztaljátok ezt az érzelmet, annál kedvezőbben befolyásolja egész lényetek minden szintjét a DNS-től és a testetek fizikai szintjétől kezdve az érzelmi testen át a KÁ pránikus testének erősítéséig, és ettől jobban érzitek magatokat. Ha engeditek végigáradni az érzelmi testeteken a feltétel nélküli elfogadás és szeretet energiáját, akkor ezzel kezdetét veszi a mély gyógyulás és az egyensúly kialakulásának folyamata.

            Az energia KÁ-n keresztüli mozgatásának erőteljes módja, ha engeditek az összes érzést és érzelmet megtapasztalni. A legtöbb emberi lény a nehéz, vagy kihívást jelentő helyzeteket gondolatban „rossznak” bélyegzi, és elhárítja az abból fakadó érzelmeket. Ha ellenálltok egy érzésnek vagy érzelemnek, akkor az érzelmi testetek nem tud megfelelő módon rezegni és megdermed, vagy bezáródik. Ekkor csökken a mentális éberségetek, a gondolataitok kuszák, homályosak és zavartak lesznek.

            A bolygótokon most kialakult élethelyzet és az általa gerjesztett érzelmek valójában egy magasabb tudatszint bevezető szakaszának felelnek meg, amelyek felemelkedéshez és magasabb szintű képességekhez vezetnek. Egyiptom ősi templomaiban a tanítvány a magasabb tudatszintekhez vezető úton haladva egyre mélyebb és mélyebb beavatásokban részesült. Ma a mindennapi életetek ez a beavatási folyamat.

            Nem kell elmennetek sehova a beavatásért, mert maga az élet az, akárhol is legyetek. A dolog nyitja, hogy engedjétek magatoknak átélni az egyes helyzetek által kiváltott érzéseket és érzelmeket, mert így észlelhetitek és kiegyensúlyozhatjátok azokat. Mivel az érzelmi test és a KÁ energetikailag összekapcsolódnak egymást erősítve, illetve az érzéseiteket pozitívan tudatosítva, átélitek és jócskán előrelendítitek a fejlődéseteket.

 

A HATHOROK ÜZENETE