Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

JELEK

2023-02-08

Az Univerzum jelei különböző helyzetekben

csill a.jpg

Kép forrása: Pintrerest.com

 

 

Az Univerzum e jeleit nem hagyhatjuk figyelmen kívül!

 

„Mindenki lát jeleket az Univerzumból – bölcs tanácsot Fentről.” Sajnos nem mindenki ismeri fel vagy veszi ezeket észre. A jó hír az, hogy meg tudjuk tanulni, hogyan vehetjük észre ezeket a jeleket. Nem olyan bonyolult ezt megtenni, mivel mindig a megfelelő időpontban jönnek a számunkra a leghozzáférhetőbb módon. A legfontosabb dolog, hogy oda kell figyelni, hogy nehogy lemaradjunk róluk és aztán megfelelő módon kell értelmezni őket.

 

Apró jelek Fentről

 

Az Univerzum ezen jeleit csak akkor hallhatjuk meg, ha lecsendesítjük a gondolatainkat. Hallgasd mit mond a szíved. Érezd az érzelmeket, amelyeket átélsz. Ha félelmet, instabilitást, kényelmetlenséget, apátiát érzel, akkor az, amit teszel nem felel meg a küldetésednek. Ez nem a te választásod, nem az, amit igazán szeretnél. Ha örömet érzel, az életerőd erősödését, azt a vágyat, hogy „hegyeket mozgass meg”, akkor az, amit teszel harmóniában van a küldetéseddel. Lépj tehát előre és folytasd, minden a lehető legjobb módon fog végződni a számodra.


Az Univerzum apró jeleit kaphatjuk látszólag véletlenszerű gondolatokból, feltételezésekből, tippekből, ötletekből, felismerésekből, intuíciókból és álmokból.


Figyelj oda minden apró dologra. Minél gyakrabban kezded észre venni a „Fentről érkező üzeneteket”, annál gyakrabban fog ilyen jellegű információ beérkezni hozzád. Hallgasd meg a belső hangodat, bízz és higgy önmagadban.

 

Ébresztő jelek

 

Ha nem figyelsz oda az intuíciódra, a szívedre, a lelkedre, akkor az Univerzum „ébresztő” jeleket küld.


Az Univerzum ezen üzenetei manifesztálódhatnak apró hibákban és balesetekben, mint pl. véletlenül elcsúszik az ember, lerobban az autó, elkésünk a munkából, lehet eltörik a vízcső és elönti a házat vagy valami enyhe betegség, ami éppen csak elegendő ahhoz, hogy akadályt gördítsen valami elé.


Ilyenkor ne vágj bele abba, hogy rögtön panaszkodj és negatív érzéseket fejezz ki, hagyd ezt azonnal abba és figyeld meg önmagad, mi az, ami történik.


Egyszerűen csak próbálj meg visszaemlékezni a legutolsó eseményekre, félre értésekre, vitákra a körülvevő emberekkel, azon érzelmekre, amelyeket nem régen megtapasztaltál. Ha mindent helyesen értelmezel, akkor megállíthatod az erre utaló Univerzum jelek érkezését.

 

A szinkronicitás nyelve

 

Hogyan működik egy jel?
Egyszerű: Ha találkoznod kell egy konkrét személlyel meg fog történni. Ha szükséged van valamilyen információra, egészen biztosan meg fogod kapni azt – a TV-ből, a könyvből, amit egy véletlenszerű lapon nyitottál ki, egy olyan beszélgetésből, melyet véletlen hallottál meg. Figyelj oda ezekre a szinkronicitásokra. Nincsenek olyan dolgok, mint véletlenszerű egybe esések az életben. Minden a megfelelő időben érkezik a számunkra.

 

Az Univerzum jelei különböző helyzetekben

 

Majdnem mindenki legalább egyszer megtapasztalta azt az érzést, hogy megvédték őt valamilyen tragikus helyzetben. Biztos vagyok benne, hogy hallottatok már ilyen helyzetekről, amikor az emberek lekésték a repülőjüket pl. egy olyan esetben, amikor utána az lezuhant. Vagy olyan emberekről, akik lemondták az útjukat nem sokkal egy természeti katasztrófa előtt, mint pl. egy földrengés. Vagy forgalmi dugó, amely akadályozza a haladást.

 

Ezekre a helyzetekre viszont tekinthetünk úgy is, mint az Univerzum azon vágyára, hogy lelassítson bennünket.

 

Néha rohanásban vagyunk és lemaradunk valami fontosról az életben. Egy ilyen akadály esetén az Univerzum arra próbál kényszeríteni bennünket, hogy lecsendesedjünk picit és meghalljuk a magasabb énünk üzeneteit.
A lényeg az, hogy emlékezzünk erre adott helyzetben és ne kezdjünk el panaszkodni. Emlékezz arra, hogy minden, ami veled történik az szükséges a legmagasabb szintű javad érdekében.
Ugyanilyen jellegű jeleket kapunk olyankor, amikor megszegnek fontos szerződéseket, megcsalnak a szeretteink, gondjaink vannak a munkahelyünkön, az iskolában, komoly egészségügyi problémáink vannak és még sorolhatnánk.


Ha felháborítanak vagy sértenek az ilyen helyzetek és panaszkodsz az élet igazságtalansága miatt, lehet kiderül, hogy nem mentél át az élet ezen vizsgáin és ezért súlyosbítod a helyzeted.

 

A veszteség és a kudarc jelei valamint a komoly egészségügyi problémák

 

Amikor ezen apróbb jeleit az Univerzumnak nem értettük meg a különböző életterületeken, akkor egyszerűen keményebb leckéket kezdünk el kapni. Ez nem azért van, mert az Univerzum mérges vagy dühös rád, hanem azért, mert ezek a leckék szükségesek számodra itt és most. Szükséged van ezen életleckékre ahhoz, hogy elérd azt, ami számodra a lehető legjobb a spirituális fejlődésed és növekedésed érdekében
Megkaphatod ezen Univerzum jeleket azáltal, hogy szakítasz a pároddal, hogy nincs pénzed vagy , hogy betegségek érnek utol.


Ezek a jelek különböző kellemetlen helyzetekben materializálódhatnak:


A legkisebb betegségektől (mint nátha, tüsszögés, megfázás) a legkomolyabb krónikus betegségekig (ideértve azokat, melyet az orvosok „gyógyíthatatlannak” tartanak)
Semmiképp se maradj benne a múltadban azáltal, hogy dédelgeted a panaszaidat, a követeléseidet, a bűntudatot, a kisebbrendűségi érzést, amelyek gyakran krónikus betegségekben manifesztálódnak.
Figyelj oda a testedre!
Ha meg szeretnéd állítani az összes ilyen katasztrófát az életedben, akkor nagy változásokat kell megtegyél.


Tekintsd át az életedet, engedj el mindent, ami többé már nem szolgált téged és maradj pozitív.


Ez az egyetlen módja annak, hogy megállítsd a katasztrófák sorozatát.

 

Olyan Univerzum jelek, amelyek más emberektől érkeznek

 

Ha az Univerzum nem tud elérni bennünket sehogy másképpen, akkor kaphatunk üzeneteket könyveken, mozifilmeken, cikkeken, előadásokon, tréningeken ill. embereken keresztül, akik médiumi képességekkel rendelkeznek vagy akár röpke találkozásokon keresztül.


Ezek olyan időszakok, amikor egy könyv vagy egy film megváltoztathatja az ember egész életét, arra kényszerítve őt, hogy átértékelje a nézőpontjait, a szokásait vagy az egész élet stílusát.


Ha valaki meghív téged tréningekre, tanfolyamokra, spirituális előadásokra vagy jóga műhelybe, ezt értelmezheted úgy, mint egy „segítő kezet” az Univerzumból.
De az teljesen tőled függ, hogy elfogadod mindezt vagy sem (legalábbis a szabad akarat univerzális törvénye szerint).

 

A lényeg

 

Amint már fentebb említettem, mindenki kap jeleket az Univerzumból. Nekünk csak arra van szükségünk, hogy keressük ezeket a jeleket mindenben, ami történik velünk. Ha pedig képesek vagyunk elfogadni, megérteni és felhasználni ezeket a jeleket a saját fejlődésünk érdekében (ahelyett, hogy panaszkodnánk miattuk), akkor az élet sokkal érdekesebb, örömtelibb és tudatosabb lesz számunkra.