Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FÜLCSENGÉS

2024-06-16

MINT A FELEMELKEDÉS TÜNETE 

hang 1 másolata.jpg

 

FÜLCSENGÉS

 

A FELEMELKEDÉSI TÜNET LELKI HÁTTERE

 

A fülcsengés a magas frekvenciák érzékelése. Ezeket a frekvenciákat meghallani túlmutat az általános érzékelésen, és a spirituális tudatosság növekedésének köszönhető.

 

Ha a spirituális fejlődés útján jársz, és elkezded megtapasztalni ezt a jelenséget, ne félj, mert ez egy nagyon jó jel.

 

A füledben zajló zümmögés is jelezheti, hogy spirituális képességed megnyílik (pszichikus hallásérzék), vagy hogy angyalaid próbálnak kommunikálni veled. Vannak, akik fülbe suttogásként élik meg az említett spirituális jelenséget, és észreveheted a különbséget a bal fül és a jobb fül között.

 

Annak, hogy képesek vagyunk azonosítani ezeket a nagyon finom energiafrekvenciákat, köze van az energiák fejlett érzékeléséhez. Ez azt jelenti, hogy akik spirituálisan nem fejlettek, nem hallják.

 

Ezek a frekvenciák kódolt üzenetek valakitől, aki megpróbálja felkelteni a figyelmünket. Attól függően, hogy milyen érzéseket váltanak ki, könnyen meg lehet különböztetni, hogy segítő vagy ártó lénytől érkezik.

 

Győződj meg róla, hogy a hang "magas frekvenciájú", ez azt jelenti, hogy az energiád pozitív lesz, nem negatív, mert az ártó jelenlétre utalhat.

 

Legközelebb, ha ez történik veled, maradj nyugton, lélegezz és hangolódj rá. Hogy érzed magad? Kitől vagy honnan jön a hang? Nyugodtnak érzed magad?

 

Légy fogékony bármilyen üzenetre vagy energiaátvitelre. Próbálj meg olyan hangot/mantrát kántálni, mint az "Ommmm" (ami szent rezgés), hogy isteni frekvenciákhoz kapcsolódj.

 

Néha a harang túl hangos tud lenni. Ez annak a jele, hogy rendkívül érzékeny vagy a körülötted lévő energiákra. Ebben az esetben még a hangulatváltozás is nagyon erőteljes lehet.

 

Ilyenkor, csak kérdezd meg a felsőbb éned és a lelked, mit kell tenned, mi az üzenet.

 

Néha meg kell tanulnunk kontrollálni a körülöttünk lévő információk bevitelét, mivel az túl nyomasztó tud lenni.

 

Azonban tudd, hogy ha hallod ezeket a frekvenciákat, irányíthatod őket. Azért hallhatóak, mert már eléggé felnőttél ahhoz, hogy elkezdj kommunikálni velük.

 

Tekintsd őket spirituális fejlődésed fontos részének, és ismerd meg a kódokat, amiket hordoznak. Végül te fogod irányítani a körülötted lévő energiákat, és képes leszel lecsendesíteni a legnagyobb vihart is, amit érzel.