Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HALLGASS AZ INTUÍCIÓDRA

2024-06-05

Intuíciótok fokozása

medi tudat 8.jpg

 

HALLGASS AZ INTUÍCIÓDRA

 

Az intuíciótok útmutató az egyensúly eléréséhez. 

 

Először is vizsgáljuk meg, mit jelent az intuíció. Ez a magasabb elmétek, amit gyakran 5D-s elmének is neveznek. Az intuíciódra való ráhangolódással az 5D idővonalhoz igazodtok, hatékonyan kilépve a 3D Mátrixból.

 

Az intuíciótok aktiválásához fogadjátok el azt a hitet, hogy minden válasz bennetek rejlik. Kezdjétek kérdésekkel és figyelmes hallgatással. A válaszokat nyugodt állapotban rögzítsétek, mivel a relaxáció elengedhetetlen ehhez a folyamathoz.

 

Az intuíciótok arra irányít benneteket, ami valóban motivál és rezonál a szívetekkel.

 

Azonosítja a blokkjaitokat, és eszközöket javasol ahhoz, hogy megszabaduljatok azoktól az ismétlődő mintáktól, amelyek már nem szolgálnak benneteket. Segít felismerni az ellenállást, lehetővé téve, hogy különbséget tegyetek a hagyományos elméteket korlátozó hiedelmei és az intuitív elmétek meglátásai között. Ezenkívül összeköt benneteket a Felsőbb Énetekkel.

 

Az intuíciótok erősítése magában foglalja, hogy megkülönböztessétek az elmétekből származó félelemvezérelt gondolatokat azoktól, amelyek az örömből fakadnak. Az intuíció elkerüli az olyan bevésődött programozásokat, mint „Ezt meg kell tenned” vagy „Ez a te felelősséged”. Kitartásra bátorít, különösen a spirituális gyakorlatokon belüli fegyelem fenntartásában, elősegítve a toleranciát, a türelmet és az erőt.

 

Az intuíció nem a monoton élet elviseléséről szól, hanem a mozgás és a változás megtalálásáról.

 

Ha úgy érzitek, hogy olyan rutinok csapdájába estek, amelyek nem elégítenek ki benneteket, erősítsétek meg, hogy mindig van egy jobb megoldás, amely elérhető a számotokra. Kerüljétek az olyan tevékenységeket, amelyek nem igazodnak a valódi vágyaitokhoz, és az átmeneti örömökön keresztül szabaduljatok ki a figyelemelterelés körforgásából. Ez a körforgás csak tovább korlátoz benneteket.

 

Itt az ideje, hogy egyensúlyra törekedjetek. Kövessétek az intuíciótokat, hogy azt csináljátok, amit szerettek, ami valódi mosolyt csal az arcotokra. Szánjatok időt a pihenésre, éljetek kevesebbel, és találjátok meg az örömöt az utazásotokban. Így elkerülhetitek, hogy időt vesztegessetek arra, hogy az elégedetlenséget káros szokásokon keresztül próbáljátok ellensúlyozni.

 

Az intuíciótok útmutató az egyensúly eléréséhez.

 

Készen álltok arra, hogy elengedjétek a káros szokásokat, és elfogadjátok valódi célotokat a Földön?

 

Mi továbbra is közel maradunk, készen arra, hogy vezessünk benneteket. Az Andromédához vezető összes portált újra aktiváltuk, így ismét közvetlen kapcsolatot kínálunk számotokra. Nagyra becsüljük és értékeljük elkötelezettségeteket, hogy hűek legyetek önmagatokhoz.

 

 

 

Octavia Vasile