Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Harmadik szem meditáció

2018-11-07

Meditációs gyakorlat

7b033d29d58ca391acabeb03cc73257a.jpg

 

Legalább 30-60 perc szükséges a meditációhoz.

Ha csoportban végzitek ezt a meditációt mindenkinek csendben kell lennie kivéve azt aki számol mindenki számára.

Sötétísd el a helyiséget, de szükség lesz egy gyertya fényére úgy hogy nem világítson közvetlenül a szemedbe.Ülj le kényelmes székbe,fotelba és lazíts.Egy kellemes, lágy zene segíthet a meditációban. Kezd el egy imával hogy összegyűjtsd energiád és öszzpontosítsd figyelmed. Gyújts meg egy füstölőt ha általa kellemesebben érzed magad.


Nézz a fenti képre.Engedd hogy figyelmed a kép középpontja felé irényuljon.Nézz a képre és lassan számolj 144-ig. Ezután csukd be a szemed és lassan számolj újra 144-ig.

Megfigyelheted hogy megjelenik a kép amint szemed csukva van csak a színek fordítottak.

Koncentrálj a két szemöldököd közti területre még akkor is ha nem látsz semmit.Ne légy bátortalan, folytasd.Azután hogy elszámoltál 144-ig csukott szemmel nyisd ki a szemed és nézz a kép közepére.

Kezd el újból 144-ig számolni. Majd csukd be a szemed és számolj újból 144-ig ,figyelve a belső fényt.Ez az idő amikor kérhetsz amit szeretnél.Utazhatsz használva a harmadik szemet mint egy távirányítású kamerát.El tud menni bárhova amit el tudsz képzelni,mert a képzeleted irányítja.Ne hagy magad megzavarni bármivel is ebben az időben.A kép amit látsz mozoghat.

Ezen a meditáción keresztül megtanulod interaktív módon használni harmadik szemed.De folytasd a teljes meditációt. Amint befejezted, csukd be a szemed,mardj csöndben ameddig akarsz. Ne erőltesd a szemed soha,ha fáradtnak érzed akkor hagy abba a gyakorlatot.


Egy idő múlva képes leszel látni a fényt fejedben a kép segítsége nélkül is.

 

 paca.jpg