Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hogyan hívjuk a Nagyokat

2018-11-02

Orin csatornázás (chanelling)

 Hogyan hívjuk a Nagyokat.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Orin világmeditáció: Hogyan hívjuk a Nagyokat?

csatornázás (chanelling)

Kik a Nagyok? Fénylények ők, mint például a Mesterek és megvilágosodottak, illetve mindazok, akik egyszerűen sokkal fejlettebbek nálunk. Habár ők sosem avatkoznak be a szabad akaratunk működésébe, meghívhatjuk őket az emberiség fejlődésének segítésére, hogy lélekként - Felsőbb Énünkként - élhessünk, és hogy segítsenek felemelni az emberiséget jelenlegi helyzetéből. Ők mindaddig nem segíthetnek, amíg nem kérjük erre őket.

A Nagyok azokon keresztül dolgoznak, akik segítségül hívták őket, meghallják a kérést és válaszul energiákat közvetítenek. Csak a csoport szükségleteire reagálnak, és csak az elég őszinte emberek hívására nyújtanak segítséget. A Fény legmagasabb erőivel vannak kapcsolatban, és ezeken a magas szinteken munkálkodva segítik az emberiséget a hatalmas változások megteremtésében.

Csatlakozz hozzánk és a Fény összes munkásához, és hívjuk együtt a Nagyokat! A meditáció lépései a következők:

1. Lazítsd el a tested, nyugtasd le érzelmeidet, tisztítsd meg az elmédet. Érezd, amint egyre nagyobb, és egyre békésebb leszel.
2. Hívd magadhoz lelkedet - vagy Felsőbb Énedet - érezd szeretetteli jelenlétét, majd vegyülj össze vele.
3. Képzeld el, hogy érzékeled, vagy látod mindazoknak a lelkét, akik csatlakoznak hozzánk ennek a meditációnak ez elvégzésére. Hívd segítségül a fény minden munkásának lelkét. Köszöntsd ezeket a lelkeket, és érezd a közösen létrehozott gyönyörű fényt.
4. Képzeld el, hogy sok fénylény is csatlakozik a meditációt végzők lelkeinek csapatához, és együtt hívjátok a Nagyokat.
5. Mindenki egyszerre hívja segítségül a nagyokat, hogy közvetítsenek energiát az emberiség számára. Kérd a nagyokat, küldjenek Mennyei Szeretetet az emberiségnek. Csatlakozz a híváshoz egy "om" zümmögtetésével.
6. A Nagyok meghallják a kérést és válaszolnak. Fogadd az általuk közvetített energiát és szeretetet a szívközpontodba. Lehet, hogy érzékeled a közvetítést, lehet, hogy nem.
7. Képzelj el pozitív jövőt magad és az emberiség számára. Lásd a jövőbeli emberiséget szeretettel, fénnyel, jóakarattal teljesnek, és egységesnek.
8. Befejezésül ismét hallass egy "om"-ot. Képzeld el, hogy a világszerte hozzád csatlakozott ezrekkel együtt továbbküldöd a fogadott energiát:
- Barátaidnak és családodnak
- Mindazoknak, akik befogadók a közvetített energiára
- A fény minden munkásának ezen a bolygón
- Az egész emberiségnek
- A növényi, állati és ásványi birodalmaknak és magának a Földnek

Ne várj el semmiféle eredményt, számodra felmérhetetlen lehet. Éppen most értékes és fontos segítséget nyújtottál minden életnek

Lord Antar.png
  Kép forrása: Pinterest.com

Forrás: www.orindaben.com
Fordította: Szigeti Antal