Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

LÉLEKCSILLAG CSAKRA

2024-04-27

A megvilágosodás és a felemelkedés központja

lélekcsillag csakra.jpg

 

LÉLEKCSILLAG CSAKRA

 

A megvilágosodás és a felemelkedés központja

 

Lélekcsillag csakra segít összekapcsolódni az isteni tudattal

 

A lélekcsillag csakra felső lélek központ néven is ismeretes, egyes ősi szövegek ezt a csakrát Vyapininek hívják.

 

A fejünk felett helyezkedik el kb. 30 cm-re a korona csakra fölött. Energetikai funkcióját tekintve a spirituális és finom testek kapcsolódási pontja. Lehetővé teszi, hogy szellemi önvalónk isteni energiákhoz kapcsolódhassunk.

 

Színe: Levendulaszínű/Fehér

 

Hozzákapcsolódó angyal: Metatron arkangyal, Raziel arkangyal, Szerafiel arkangyal

 

Lélekcsillag csakrát aktiváló kristályok:

 

Apofilit, Gyémánt, Lemuriai mag kristály, Tanzanit, Danburit, Berillonit, Elesztiál kvarc, Brandenburgi kvarc és Szelenit

 

A lélekcsillag csakra a megvilágosodás spirituális fényéhez és a felemelkedés isteni energiáihoz kapcsol bennünket. Amennyiben összhangban tud működni a nyitott szív csakrával közvetlenül kapcsol bennünket össze az isteni fényünk forrásával. Azok, akiknek aktív a lélekcsillag csakrájuk a lelküket élik, az életet magasabb spirituális szempontok szerint szemlélik és az emberi önvalójukat isteni énjük szeretet fénye hatja át. 

 

A lélekcsillag csakrán keresztül tudunk kapcsolatba lépni a felsőbb énünkkel, az isteni energia legtisztább és legmagasabb formája itt lép be az auretikus testbe.

 

A Lélekcsillag csakra az isteni gyémánt fehér fény által aktiválható, amelyet ezen a központon keresztül hívhatunk le, hogy egész lényünket áthassa. Így lekérhető azon spirituális energia, mely megtisztít bennünket mindazon régi minőségektől, amelyek visszatartanak bennünket jelenlegi életünkben.

 

A Lélekcsillag csakra által a spirituális önvalónk felső szintjére, az isteni bölcsességünk forrásához emelkedhetünk fel, hogy magasabb szellemi szempontok szerint láthassunk rá az életre. A tudatos elmét összekapcsolja a felső lélekkel, amely által tudatosíthatjuk lelki céljainkat és hozzáférhetünk a karmikus emlékekhez. Az isteni bölcsességhez való hozzáférés által tudatra ébredhetünk a minden létezővel való egységre.

 

A Lélekcsillag csakra szorosan kapcsolódik spirituális fejlődésünk karmikus múltjához. Miután a Lélekcsillag csakra megtisztult és aktiválódott, lehetővé teszi számunkra azt, hogy hozzáférjünk az Akasha feljegyzésekhez.

 

A Lélekcsillag csakra a karmikus emlékezet központja, a személyes akasha krónikánk vagy más néven a lélek feljegyzéseinek adatbázisához kapcsol bennünket. Azok, akik kifejlesztették a magasabb szintű spirituális képességeket a lélekcsillag csakrán keresztül hozzáférhetnek az AKASHA feljegyzésekhez, ami lehetővé teszi, hogy konkrét információkat tölthessenek le önmagukról, életutunkról és a jelenlegi inkarnációjuk fejlődési útjáról. Ez azt jelenti, hogy meditációban beláthatunk a múltba, előző életeinkbe és megláthatjuk a jövő bizonyos lehetőségeit. Aktiválásával képesek vagyunk az asztrál utazásra, a testen kívüli élmények megtapasztalására.  Ez a hozzáférés lehetővé teszi, hogy átlássunk a fátylon, amely megakadályozza, hogy visszaemlékezzünk az előző életeinkre.

 

A Lélekcsillag csakra tulajdonképpen a felsőbb tudathoz emel fel bennünket, ahonnan olyan információkat hívhatunk le, amelyek nagy segítséget adhatnak számunkra abban, hogy a gondolkodásmódunkban és az életszemléletünkben változásokat vihessünk végbe.

 

Nemcsak a jelenlegi életünk fénytervével tudunk kapcsolatba lépni ezen a központon keresztül, hanem az előző életeinkben szerzett tudás fénykódjait is letölthetjük. Ráláthatunk, olyan karmikus okokra és összefüggésekre, amelyek közvetlen hatással vannak a jelenlegi inkarnációnkra, így sok felismerést kaphatunk, hogy ráláthassunk életünk nagy kérdéseire.

 

A Lélekcsillag csakra az a hely, ahol a legtisztább isteni energia átáramlik be, mielőtt elérné a csakrarendszer többi részét és a fizikai testet. Transzformátorként kiegyensúlyozza az isteni energiát a számunkra optimális szintre. 

 

 A lélekcsillag csakra tehát egy kapu a felsőbb énünkhöz és a magasabb tudatossághoz, amelyen keresztül isteni fény és energia tölthető le az energetikai rendszerünkbe. Az isteni energia receptoraként, szűrőként és szabályozóként működik.

 

Ha rendszeresen dolgozunk a lélekcsillag csakrával fejleszteni tudjuk a spirituális és pszichés képességeinket.

 

A Lélekcsillag csakra a magasabb tudat funkcióit aktiválja bennünk, amely által fogékonnyá válhatunk a spirituális eszmékre és nyitottá a magasabb lelki célok felé.

 

Továbbá a szellemi vezetőinkkel és az angyalainkkal való kommunikáció központja is, amely lehetővé teszi, hogy magunkhoz vehessük azon segítő energiákat, fénykódokat és üzeneteket, amelyek támogatják az életutunkat. 

 

A lélekcsillag csakrán keresztül az isteni fehér sugár energiáját hívhatjuk le az éter testbe, amely által lelki békét, érzelmi harmóniát, kiegyensúlyozottságot és stabilitást nyerhetünk. Magasabb szinten pedig visszaállíthatjuk az eredeti isteni tervrajzot és az isteni mintát. Ezen a csakrán keresztül érkező gyémántfény a DNS-ben az isteni kódokat aktiválja, az isteni valónkkal való összeköttetés energetikai hálózatát és fénytesti rétegeit.

 

A lélekcsillag csakrán keresztül léphetünk kapcsolatba a magasabb énünkkel, a szellemi vezetőinkkel és angyalainkkal.

 

Ekkor ugyanis nem ők jönnek le hozzánk, hanem mi emelkedünk fel tudatilag hozzájuk. Ez a kapcsolódás rendkívül fontos ahhoz, hogy megtudhassuk miért vagyunk itt és mi a dolgunk ebben az életben.

 

Amikor meditációval, imádsággal vagy zenével tisztítod meg a lelkedet, ezt a Lélekcsillag csakrán keresztül teszed meg. A tiszta isteni fény leszáll és megújítja a lelket és a szellemet. Ha rendszeresen meditálsz és ráhangolódsz erre a csakrára, az segíthet abban, hogy egyre tudatosabbá válj az életküldetéseddel kapcsolatban.

 

A Lélekcsillag csakra aktiválásának legnagyobb előnye a nyugodt és békés állapot, amely a tudatosság emelkedésével és növekedésével jár. Segíti tudatosítani, hogy az életben minden okkal és céllal történik, az isteni rend szerint.

 

KILENC AFFIRMÁCIÓ A LÉLEKCSAKRA AKTIVÁLÁSÁHOZ:

 

  • Egy vagyok ISTENNEL
  • Hagyom, hogy a lelkem ragyogjon;
  • Meghaladom a karmát és az egóm;
  • Túllépek minden önkorlátozáson;
  • Meghaladom az érzelmeimet;
  • Fizikai tapasztalattal rendelkező spirituális lény vagyok;
  • Az elmém, a testem és a lelkem fényes és tiszta;
  • Egy vagyok mindennel;
  • Jelenlét vagyok;

 

 

Írta: Aysha