Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály Arkangyal a tisztánlátásról

2019-01-15

Sokan félreértelmezik a tisztánlátás képességét

Michael kék másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Mihály Arkangyal: Sokan elkezditek kifejleszteni tisztánlátó és tisztánhalló képességeiteket, ugyanakkor vagy kényelmetlenül érint titeket nyiladozó érzéken túli érzékelőképességetek, vagy pedig bizalmatlanságotok folytán elutasítjátok a belülről kapott információk nagy részét.

 

Itt az ideje, hogy mindannyian kifejlesszétek és használatba vegyétek magasabb érzékeiteket, és minél hamarabb így tesztek, annál hamarabb váltok önmagatok mestereivé.

 

Sokan félreértelmezik a tisztánlátás képességét, mikor azt hiszik, hogy az kizárólag úgy lehetséges, hogy az ember képeket vagy egy mozgófilmet lát az elméjében. Pedig sok ember gondolat csomagokat vagy holografikus képeket kap az elméjébe, amit meg kell fejtenie.

 

A tisztánlátó képesség általában apró spontán belső meglátásokkal kezdődik, és van, aki elkezdi látni az emberek körül lévő aurát, vagy Fényvillanásokat kezd el látni a szeme sarkából.

 

Amikor a harmadik szem elkezd megnyílni, vagy amikor aktiválódik, gyakran előfordul, hogy meditáció közben geometriai fény alakzatokat, vagy gyönyörűen pulzáló, színes kaleidoszkópot lát az egyén.

 

A tisztánhallás általában egy belső tudásnak tűnő érzéssel kezdődik, valamint kis egybeesésekkel és apró csodákkal.

 

Néha egy belső ihlet felvillanásaként érződik, ami rendszerint új vagy friss fogalmakat illetve információkat von maga után. Úgy tűnhet, mintha gondolatok, szavak áramlanának az elmétekbe, és ezt vagy kíséri egy hang az elméből, vagy nem. Elkezdhettek válaszokat kapni a kérdéseitekre, valamint olyan információkat, amik egyre összetettebbekké válnak, ahogy ti is egyre inkább gyakorlottabbak és bejáratosabbak lesztek a magasabb vibrációs mintákban, vagy a finomabb kozmikus információkban.

 

Ez azt eredményezheti, hogy jelenlegi tudásotokat meghaladó, részletes információkat tudtok majd befogadni; ugyanakkor annak is tudatában kell, hogy legyetek, hogy ezzel elkerülhetetlenné válik, hogy feldolgozzátok és integráljátok, valamint tetté váltsátok a nektek adott magasabb igazságokat vagy fogalmakat, mielőtt további vezettetést kapnátok.

 

Hamarosan megtanuljátok, hogy ezek az ajándékok nem a szórakoztatásotokra vagy az egótok kielégítésére szolgálnak, és ha nem maradtok a saját középpontotokban, és nem mindenki legnagyobb javára fókuszáltok, nagyon rövid idő alatt elveszítitek az így nyert képességeiteket.

 

A Szellem soha nem bőbeszédű vagy negatív, és minden magasabb forrásból származó információ mindig is inspiráló, felemelő, bátorító és vezettetést nyújtó, és soha nem parancsoló, nem hízeleg az egónak, vagy nem követel magának alapvető fennhatóságot.

 

A magasabb vezettetés mindig mindenki legnagyobb javát szolgálja, nem csak a kiválasztott kevesekét. Vezetőitek és angyali segítőitek információkkal szolgálnak majd számotokra a megvilágosodás felé vezető utatokon; de soha nem adnak megoldásokat a problémáitokra,  vagy egy élet leckétek megoldására.

 

Ez ellentétes lenne az univerzum törvényeivel.

 

Itt az ideje, hogy lassan elkezdjétek befogadni saját válaszaitokat és vezettetéseteket belülről, amint arra Isteni Születési Jogotokként igényt tartotok.

 

Itt az ideje, hogy a legmagasabb igazságotok szerint éljetek, hogy Lényetek minden egyes aspektusát tudomásul vegyétek és integráljátok, és elfogadjátok mester köpönyegeteket.

 

 

Mihály Arkangyal (Ronna Herman közvetítésében)