Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SPIRITUÁLIS FÉNYCSATORNA KIÉPÍTÉSE

2021-06-12

Az egyéni belső dimenzió kapu megnyitása

 ISTENI ÉNED ÁBRÁJA.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

SPIRITUÁLIS FÉNYCSATORNA KIÉPÍTÉSE  


Spirituális fénycsatorna lehorgonyzása és egyéni dimenzió kapu megnyitása1.    Helyezkedj el kényelmesen, lélegezz mélyeket, nyugtasd meg elmédet és érzéseidet lazítsd el a testedet lábujjadtól a fej tetejéig.

 

2.    Koncentrálj a két szemöldök közé és minden kilélegzésnél a harmadik szem területén, fújd ki a levegőt, (hogy megnyíljon)
Mond ki 3x magadban: "Béke és nyugalom végtelen óceánjában úszom

 

3.    Most figyelj a szívedre, halld a dobbanását, érezd, ahogy lüktetése berezonálja egész testedet. Minden kilélegzésnél a szív területén, fújd ki a levegőt, (hogy megnyíljon)
Mond ki 3x magadban: " A szeretet végtelen forrása bennem és körülöttem"

 

4.    Most lélegezd be az Univerzumból a szeretet erejét és a szíved középpontjából, fújd ki,

 

5.    Ahogy minden kilégzésnél kifújod a levegőt, lásd, hogy a szívedből egy gyönyörű lótuszvirág kezd el kibontakozni sziromról-sziromra.
Addig növeld és tápláld a szereteteddel, amíg akkorára nem nő, hogy egész lényedet körbefogja. Most benne csücsülsz és körülötted a világegyetem.

 

6. Most lásd a talpaidból növekedő világos zöld gyökereket ahogy a föld belseje felé törekednek, egyre lejjebb és lejjebb és behatolnak a föld legbelsőbb fénymagja felé, amely úgy sugárzik akár egy nap.

 

7. Horgonyozd le a gyökereidet. Most küldj szeretetet a Föld Anyának annyit amennyit csak bírsz, légy hálás mindenért amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Föld Anya válaszolni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára

 

8. Most lásd a korona csakrát gyönyörű fényszálait, ahogy a fény forrása felé igyekeznek, egyre feljebb és feljebb. Addig nyújtsd őket amíg el nem éred a fény forrását a Mennyei Atya fény esszenciáját. A Korona csakrád fényszálait terjeszd ki és kapcsolódj általuk össze a Forrással.

 

9. Most küldj annyi szeretetet a Mennyei Atyának amennyit, csak bírsz légy hálás mindenért, amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Mennyei Atya válaszolni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.

 

10. A fény forrásából egy hatalmas fénylő fehér fényoszlop,
fénycsatorna ereszkedik le rád, egész lényed köré és lehatol a gyökereid mentén a föld belsejében.


Rögzítsd ezt a fényoszlopot, képzeletben egy fényszállal (varrd oda)


Ez a módja a fénycsatorna kiépítésére, így tudunk lehívni különböző energia minőségeket, fénykódokat és isteni erőket.

 

A szív virága egyben szállítóeszköz is, a Mer-Ka-Ba aktiválásának jobb agyféltekés módja, amelyen keresztül utazhatunk dimenziók és világok között. (ám ez csak akkor valósulhat meg, ha magunkban hordozzuk az egyetemes isteni szeretetet.)


Ez a gyakorlat az alap, minél többször építjük ki annál erősebb és stabilabb lesz és az életünk minden terén hatalmas változást, hozhat.A fenti kép segíti a vizualizációt, lineárisan mutatja be az összekapcsolódást, a valóságban viszont egymást átfedő síkok. Az alsó alak a földi énünk az Ember, felette a Krisztusi-ÉN aki emberi és isteni szintek között közvetít. ( A krisztusi ént hívjuk le mindig magunkra, hogy áthasson) Legfelül az Isteni Énünk a Vagyok Aki Vagyok jelenlét aki a Forrás erőterében van. ( Ezen Forrás erőt a szívünkben is hordozzuk, ahol a mikro- és makro- kozmosz összeér, ez a lélek mag misztériuma) A Forrás a mindenható egy igaz Isten kiáradó erőtere, a fény és szeretet központja, a kozmikus tudat, a minden bölcsesség és erő Forrása. Körülötte a hét teremtő sugár kiáradása.

 

Középen a fehér fénysugár, amely összeköti a szívünk kristályában lakozó gyémánt magot az isteni forrással.

 

A Szent Lélek energiája, mely alászáll az anyagba, összekapcsol Istennek, felemel és visszavezet hozzá.

 

(Ha úgy érzed, hogy a spirituális fénycsatornád le van blokkolva, vagy valami leszívja a fényerejét hívd be Michael arkangyalt és Asztrea Elohimot, hogy kék-fehér tűzerejű karddal és lángoló körrel letisztítsák, felszabadítsák. )

 

 

Írta: Aysha