Spirituális csatorna leföldelése és saját dimenzió kapunk megnyitása

2018-11-02

Ez a gyakorlat az alap, minél többször építjük ki annál erősebb és stabilabb lesz és az életünk minden terén hatalmas változást, hozhat.

 ISTENI ÉNED ÁBRÁJA.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Mindig kérj tőle védelmet, mielőtt spirituális csatornát nyitnál


Spirituális csatorna leföldelése és saját dimenzió kapunk megnyitása

1.    Helyezkedj el kényelmesen, lélegezz mélyeket, nyugtasd meg elmédet és érzéseidet lazítsd el a testedet lábujjadtól a fej tetejéig.
2.    Koncentrálj a két szemöldök közé és minden kilélegzésnél a harmadik szem területén, fújd ki a levegőt, (hogy megnyíljon)
Mond ki 3x magadban: "Béke és nyugalom végtelen óceánjában úszom
3.    Most figyelj a szívedre, hald a dobbanását, érezd, ahogy löktetése berezonálja egész testedet. Minden kilélegzésnél a szív területén, fújd ki a levegőt, (hogy megnyíljon)
Mond ki 3x magadban: " A szeretet végtelen forrása bennem és körülöttem"
4.    Most lélegezd be az Univerzumból a szeretet erejét és a szíved középpontjából, fújd ki,
5.    Ahogy minden kilégzésnél kifújod a levegőt, lásd, hogy a szívedből egy gyönyörű lótuszvirág kezd el kibontakozni sziromról-sziromra.
Addig növeld és tápláld a szereteteddel, amíg akkorára nem nő, hogy egész lényedet körbefogja. Most benne csücsülsz és körülötted a világegyetem.
6. Most lásd a talpaidból növekedő világos zöld gyökereket ahogy a föld belseje felé törekednek, egyre lejjebb és lejjebb és behatolnak a föld legbelsőbb fénymagja felé, amely úgy sugárzik akár egy nap.
7. Horgonyozd le a gyökereidet. Most küldj szeretetet a Föld Anyának annyit amennyit csak bírsz, légy hálás mindenért amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Föld Anya reagálni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.
8. Most lásd a korona csakrát gyönyörű fényszálait, ahogy a fény forrása felé igyekeznek, egyre feljebb és feljebb. Addig nyújtsd őket amíg el nem éred a fény forrását a Mennyei Atya fény esszenciáját. Korona csakrát fényszálait horgonyozd bele mélyen a fényforrásáve.
9. Most küldj annyi szeretetet a Mennyei Atyának amennyit, csak bírsz légy hálás mindenért, amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Mennyei Atya reagálni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.
10. A fény forrásából egy hatalmas fénylő fehér fényoszlop,
fénycsatorna ereszkedik le rád, egész lényed köré és lehatol a gyökereid mentén a föld belsejében.
Rögzítsd ezt a fényoszlopot, képzeletben egy fényszállal és "varrd oda"
Ez a módja a csatorna kiépítésére, így tudunk lehívni különböző energia minőségeket és lehozhatjuk a földbe. A virág egyben szállítóeszköz is, amelyen felfelé és lefelé dimenziók és világok látogathatók.
Ez a gyakorlat az alap, minél többször építjük ki annál erősebb és stabilabb lesz és az életünk minden terén hatalmas változást, hozhat.

A fenti kép segíti a vizualizációt. A középső a földi énünk az Ember a rajta lévő a Krisztusi-ÉN a fenti az isteni részünk aki istennel egy Ő a Vagyok Aki Vagyok jelenlét, a szívünkben egyesülnek. Mindenek forrása a szeretet és bennünk lakozik a szívünkben.