Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PSZICHÉS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE

2023-07-24

Két módja annak, hogy pszichés fejlesztéseket kapjunk a Szíriusziaktól

sziriuszi pár.jpg

 

SPIRITUÁLIS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE A SZÍRIUSZIAKKAL

 

Két módja annak, hogy pszichés fejlesztéseket kapjunk a Szíriusziaktól

 

Ebben a bejegyzésben a szeretett Szíriuszi csillagfénylények üzenetét osztom meg a pszichés fejlesztésekkel kapcsolatban! 

 

AZ OROSZLÁNKAPU PORTÁL

 

Ahogy közeledünk az Oroszlán Kapu Portálhoz 8/8, a Föld és a Szíriusz közötti energiák felerősödnek. 

Az Oroszlán Kapu mindig hatalmas portál az évnek ebben az időszakában, amit évről évre megtapasztalhatunk. 

 

A jelenlegi energia tehát enyhén szólva nagyon erős!

 

PSZICHÉS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE A SZÍRIUSZIAKKAL

 

A Nagy Ébredés alatt, amelyben jelenleg vagyunk, a pszichikai fejlődés  nagyon felerősödik. Az emberiségnek szüksége van ezekre a pszichikai fejlesztésekre,  hogy túllépjen  a 3D-s mátrixrendszeren és elavult valóságon.

 

Sok ember számára kihívást jelent, hogy túllépjen ezeken az elavult sablonokon a tudatállapota miatt. Még akkor is, ha valaki az ébredés útján jár és végzi a belső munkát, küzdelmei lehetnek a mentális rendszer uralásával.

 

Fel kell ismernünk, hogy minden a gondolatból indul, minden, amit létrehozunk, először gondolatforma volt. A szíriusziak tanításai nagyon erősen kapcsolódnak ehhez.

 

PSZICHIKAI FEJLESZTÉS

 

1. KÓD: CSENDÍTSD EL AZ ELMÉT

 

A szíriusziak azt akarják, hogy megértsük, hogy a pszichés fejlődéshez a legfontosabb gyakorlat, amit megtehetünk,  az elme elhallgattatása . Ez azt jelenti, hogy erős meditációs gyakorlatot kell végeznünk. Mindig a meditáció fontosságáról beszélnek, és ez azért van, mert ez a pszichés képességek növelésének legalapvetőbb módja.

 

Nem fejleszthetjük pszichés képességeinket, ha nincs gyakorlatunk az elme elhallgattatására. 

 

Csak akkor  hallunk, ha teljesen csendben tudunk lenni. Ha nincs csend, hogyan fogunk valaha is útmutatást kapni a szellemi segítőinktől? Ha állandó zaj van a fejünkben, nagyon nehéz lesz intuitív üzeneteket fogadni a mentális rendszerünkön keresztül.

 

A szíriusziak azt mondják, hogy nem mindegy, milyen meditációt választunk. Válasszunk olyat, ami működik. Mindannyian tudni fogjuk, mi működik, mert utána mindig jobban fogjuk érezni magunkat.

 

A MEDITÁCIÓ KIHÍVÁS LEHET!

 

Néha boldogságállapotban találhatjuk magunkat, hihetetlen kvantumélményekkel gazdagodva, más napokon pedig olyan izgatott az elménk, hogy alig tudunk 10 percig ülni és összpontosítani, ez természetes.

 

Nyugodtan  fogadjuk . Ne támasszunk semmilyen elvárást. Ülünk le az oltárunknál és teremtsünk megfelelő nyugodt környezetet magunk számára. A meditációs zene és a szolfézs frekvenciák rendkívül hasznosak lehetnek az elme elhallgattatásában.

 

Az olyan légző gyakorlatok, amelyek által erősen összpontosítunk a légzésre, mint például az Ujjayi pránayama, egy másik hatékony módja a mentális rendetlenség megnyugtatásának.

 

NAPI 20 PERC MEDITÁCIÓ ELŐFELTÉTELE BÁRMILYEN PSZICHÉS FEJLESZTÉSNEK

 

20 perc a  minimálisan szükséges ahhoz, hogy megtapasztaljuk a pszichés képességek fejlődését és elérjük azokat a szupertudatos  állapotokat, amelyekre mindannyian vágyunk.

 

Amikor szent időt adunk magunknak a meditációra, megengedjük az elmének, hogy eltávolítsa a rendetlenséget, a sűrűséget, az elavult programokat, valamint a  fájdalmat, a traumát és a sűrű  érzelmeket, aminek nem kell ott lenniük!

 

 szíriuszi dns a.jpg

 

A MENTÁLIS RENDSZER CÉLJA, HOGY ÜRES DOBOZ LEGYEN

 

A második dolog, amire a szíriusziak emlékeztetni akarnak bennünket, az  elménk valódi célja,  hogy  üresek  legyünk és semmi se legyen benne.

 

Amikor az elme üres, képes befogadni a szívünkből kivirágzó vágyakat. Ez lehetővé teszi az evolúció egy új útjának aktiválását, hogy a szívvágyak megnyilvánulhassanak a valóságunkban.

 

Amikor az elme üres dobozként működik és megvan a szívünk vágya,  gyorsan  megvalósíthatjuk azt. Ám az emberekben általában az történik hogy, amikor egy szívvágy a felszínre jön, az elme azonnal közbelép a  korlátozó hiedelmek egész sorával, amelyekkel aztán meg kell küzdenünk.

 

„Nem vagy elég jó. Nincs időd, nincs pénzed, nincs energiád. Várnod kell."

 

Aztán az történik, hogy leállítjuk a szívünk vágyát, és soha nem kezdünk vele kísérletezni.

 

ÉRINTŐPONTOK

 

Ahhoz, hogy megtapasztalhassuk a pszichés fejlődést, a szíriusziak azt mondják nekünk, hogy először végezzünk tudatos és elkötelezett meditációs gyakorlatot, másodsorban pedig legyenek  érintési pontok a nap folyamán.  Ezek az érintkezési pontok azért kellenek, hogy naponta többször is ráhangolódjunk az elménkben lévő ürességre.

 

Ezek az érintési pontok lehetnek rövid meditációs szakaszok, 5 percig. Ez lehet 5 perc tudatos szívből történő légzés. Lehet, hogy csendben sétálunk a szabadban, és egyszerűen csak a lábunk alatt lévő talajára és a fákon csiripelő madarakra koncentrálunk.

 

EGYPONTOS FÓKUSZ

 

Ez egy mindfulness technika, ahol egyetlen fókuszpontunk van, ami egy  alapozó ősi tanítás. A jógik évszázadok óta tanítják ezeket az egypontos összpontosítási technikákat. A koncentráció a meditáció előtt áll.

 

Amikor mosogatunk, egyszerűen csak mosogassunk. Amikor sétálni vagy autózni megyünk, zene helyett a körülöttünk lévő hangokat hallgassuk. Amikor dolgozunk, minden figyelmünket arra az egy dologra fordítsuk, amíg az be nem fejeződik, ahelyett, hogy egyik dologról a másikra ugrálnánk.

 

Ez az egypontos fókusz tanítás lényege!

 

AZ EGYPONTOS KONCENTRÁCIÓRÓL A SZÍRIUSOK AZT MONDJÁK NEKÜNK, EMBEREKNEK:

 

„Ha tudnád, milyen mértékű változást érhetsz el a mindennapi életed során ezen érintési ponttechnikák gyakorlásával, leállítanál mindent amit most csinálsz és leülnél meditálni, és mindennap csinálnád.

Folyamatosan ismételgetjük ezt a tanítást különböző kultúrákban, különböző tanításokban, különböző vallásokban és filozófiákban. Azért ismételgetjük újra és újra ezt, mert  ez a legfontosabb a szuverén felhatalmazáshoz, hogy visszaszerezd a tudat magasabb szintjét, a spirituális képességeket és a teremtő erőket.

 

Ezt most újra hangsúlyozzuk, mert amint az emberiség a felgyorsult evolúciós pályájára lép, sok ember egyre jobban magához veszi ezeket a tanításokat.

 

Sok embernek nagyobb ellenállással és sűrűséggel kell szembenéznie, mert az emberek hirtelen engedélyt adnak maguknak, hogy lássák ezt az evolúciós utat. Ők kérték. Többet akarnak. Fel akarnak ébredni. Tudni akarják, kik ők és mi van odakint.

Minden alkalommal, amikor ezek az ellenállások jönnek, a meditáció által transzformálódnak. Az elme kiürítésével alkimizálódnak. Mert akkor jönnek fel az érzelmek és az intenzitás. De ahelyett, hogy felvennénk ezeket az energiákat, és belemennénk egy drámai történetbe a jövőről vagy a múltról,  azt parancsoljuk, hogy a teremtés nullpontja itt és most legyen jelen. "

 

SZUVERENITÁSUNK VISZZASZERZÉSE A MEDITÁCIÓVAL

 

Miközben ülünk, lélegzünk és nyugtatjuk elménket,  visszaszerezzük szuverén hatalmunkat .  Kijelentjük, hogy mi vagyunk a mentális rendszerünk főnöke. A mi mentális rendszerünk nem egy őrült majom , aki körbe-körbe szaladgál és elmondja nekünk az összes őrült dolgot, amitől félnünk kell. NEM!

 

szíriuszi dns 1.jpg

 

PSZICHIKAI FEJLESZTÉS 2. KÓD: MOZGÁS

 

Eddig ez az adás nagyon komoly volt, de a szíriusziak tudnak a transzállapotokról,  a test és a mozgás kimozdító hatalmáról, a közösség erejéről és a bennünk élő vad lényről!

 

A szíriusziak azt akarják, hogy értsük meg, hogy a pszichikai képességek és  a szupertudatos  állapotok magasabb szintjei eléréséhez létfontosságú, hogy a testünket is bele vigyünk a meditációs és légzési gyakorlatainkba.

 

Nem kell bénult szobrokká válnunk az oltárunk előtt! 

 

Mozgást, szórakozást és örömöt is belevihetünk, hogy aktiválhassuk magunkban ezeket a vad állapotokat. A test tudatos mozgatása spirituális gyakorlat, akárcsak az éneklés vagy a tánc. Az ilyen típusú gyakorlatok a test sűrűségének az átalakulásában és felszabadításában segíthetnek.

 

Fizikai testünk a rendszerünk (a többi mentális, érzelmi és spirituális) azon része, amely sűrűsége miatt lassabban mozog. De nem utáljuk ezért a testünket! Szeretjük! Azért jöttünk ide, hogy megszerezzük ezt a testet. Testünk tökéletes, és gondoskodnunk kell róla.

 

A SŰRŰSÉG ELTÁVOLÍTÁSA A TESTBŐL

 

A tudatosságot a sűrűség eltávolításával visszük be a fizikai rendszerünkbe. (Ezt történik most az anyagi síkban)  Ezt úgy érjük el, hogy izzadunk, szaunázunk, intenzív testmozgást végzünk, tiszta, magas vibrációjú ételeket eszünk, masszázsra járunk, hot jógát gyakorolunk és így tovább. Mindent megteszünk, hogy eltávolítsuk a méreganyagokat a szervezetből.

 

Testünk izmait erősen és rugalmasan tartjuk, ízületeinket pedig mozgékonyan, hogy a test a többi rendszerrel együtt magasabb frekvenciákra váltson. Nem akarjuk, hogy a testünk egy fájdalmas poggyász legyen, amit magunkkal kell cipelnünk.  Azt szeretnénk, hogy a tudatosság magasabb fokára jussunk, hogy  szuverén, isteni emberi lényekké fejlődjünk a valóságunkban.

 

A MOZGÁSRÓL

 

Aki sokat mozgott egy bizonyos ideig, az tudja, hogy utána sokkal nyugodtabbnak érzi magát. A testünk jól érzi magát ha megmozgatjuk, és jót tesz az elmének is.

 

A MENTÁLIS RENDSZER ÚJRAPROGRAMOZÁSA E KÉT KÓDDAL

 

A szíriusziak azt mondják, hogy ha csak  az elme elcsendesítését és a mozgás gyakorlatát alkalmaznánk a mindennapi életünkben, akkor  átprogramozhatnánk a mentális rendszerünket .

 

A mentális rendszer az a rendszer, amely lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon csekély ellenállással megváltoztathassuk a valóságunkat. Tehát ha mentális rendszerünk megnyugszik, erős jelenlétérzetünk lesz. Nagyon finom ez az érzés. Ezt az érzést szeretnénk folyamatosan ápolni és érezni!

 

Amikor lehorgonyzunk a tiszta jelenlét érzésében, sokkal könnyebben kapunk üzeneteket a lelkünktől a tudatos tudatba.

 

A lelkünk üzeneteinek nem kell nagy fontosságú üzeneteknek lenniük, mint például az élet célja. Olyan egyszerű is lehet, mint hogy mit egyél, mit csinálj aznap, hogyan rendezd el a bútorokat, milyen frizurát készíts, vagy esetleg üzenetet küldj egy szeretett személynek stb.

 

Amikor az elménk nyugodt, egyre több bölcsesség fog eljutni hozzánk,  ami segíteni fog élettelibbnek és boldogabbnak éreznünk magunkat a mindennapjaink sarán.

 

Ez a tanítás olyan egyszerű és mégis olyan mély. Szíriuszi barátaim és én örülnénk, ha elkezdenéd bevezetni ezeket az eszközöket a napi gyakorlataidba az Oroszlánkapu Portál felvezetése során!

 

 szíriuszi dns 3.jpg

 

Forrás: cendrines-com

Fordította: Aysha