Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Tisztánérzékelés

2018-11-03

A legtöbb ember valamilyen érzelem vagy fizikai érzékelés útján észleli az angyalok jelenlétét

 Tisztánérzékelés.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Lehet, hogy te is hajlamos vagy lebecsülni a megérzéseidet, és nem bízni magadban. Hányszor volt már olyan zsigeri érzésed, hogy ne bonyolódj bele egy bizonyos kapcsolatba, vállalj el egy állást, vagy vezess egy adott útvonalon? És hányszor vetted mégis semmibe a megérzésedet, cselekedtél ellene, majd bántad meg később?


Természetesen akár hallgattál a belső iránymutatásra, akár nem, ezekből a helyzetekből megtanulhatod, hogy legközelebb higgy magadnak, és a magasabb énedet kövesd.


Ez az angyalaiddal való társalgás menete - tehát bíznod kell abban, hogy az érzéseid igazolt és pontos érzékelők, amelyeket Isten állított fel benned.


A spirituális jelenlét megérzésének leggyakoribb jelei:


•    Légnyomásváltozás érzékelése, nyomás a fejed körül, olyan érzés, mintha valaki dörömbölne a homlokodon, vagy mintha valamilyen spirituális lényeg vonulna át a fejeden, vagy mintha víz alá nyomnának.


•    Halvány virágillat érzékelése, amikor nincs virág a közelben.
•    Olyan érzés, mintha valaki megérintett volna, megsimogatta volna a hajadat, megbökött volna, védelmezett vagy bebugyolált volna, vagy megölelt volna.
Tapasztalhatod továbbá az alábbiakat:
•    A levegő hőmérsékletének változása.
•    Hirtelen eláraszt az eufória vagy a boldogság.
•    Zsigeri érzés, hogy az adott élmény bizarr (akkor is, ha nem szeretnéd másokkal megosztani).

A valódi angyali tapasztalások szeretetteljesek, biztonságosak, melegségesek, barátságosak és kellemesek; a hamis élmények után ezzel szemben fázhatsz, ingerlékennyé és szorongóvá válhatsz és félhetsz.


Tesztelésre is használhatod az érzéseidet egy-egy intuitív megérzés esetében, és megfigyelheted, hogyan reagálsz. Tegyük fel például, hogy úgy érzed, el kell költöznöd. Ez azonban ellentmondásos érzéseket szül benned, mert nem tudod, hogyan érintené egy ilyen változás a családodat, a barátaidat és a munkádat. Ha nem látsz is minden tényezőt tisztán, „felpróbálhatod” a jövőt, hogy megragadhasd isteni iránymutatásodat.


Amint elképzeled, hogy milyen lenne továbbra is ott maradni, ahol élsz, figyeld meg az érzéseidet.


Megkönnyebbülés, szomorúság, öröm vagy valamilyen más érzés árasztja el a szívedet? Van-e olyan testrészed, amelyik megfeszül vagy ellazul a mentális kép hatására?


Most pedig mindezeket hasonlítsd össze azokkal az érzelmi és fizikai érzetekkel, amelyek akkor lepnek meg, amikor elképzeled, hogy milyen lenne elköltözni.


Az érzéseid nagyon pontos mércéi lelked vágyának és a te isteni akaratodnak, amely megegyezik Isten akaratával.


Tisztánérzésed fejlesztése


Ha általában nem túl erőteljesek az érzelmeid vagy a fizikai érzeteid, az alábbi módszerek segítségével megnyithatod magadban a mennyei kommunikációnak ezt a fontos csatornáját.


Amint érzékenyebbé válsz érzelmeidre és fizikai érzeteidre, az életed gazdagabbá, a kapcsolataid mélyebbé válnak, együtt érzőbb leszel, és elönt az isteni szeretet, jobban megértesz másokat, kiegyensúlyozottabb leszel, és könnyebben észreveszed és követed az megérzéseidet.


Íme, néhány lépés a tisztánérzés fokozására:


•    Aludj hegyikristályok mellett. Jutányos áron vehetsz hegyes kristály rudat bármilyen ezoterikus könyvesboltban vagy kristályboltban. Legalább négy órára tedd napfényre a kristályodat, hogy megtisztuljon az előző tulajdonosától rajta maradt szellemi/lelki maradványoktól. Majd tegyél egy vagy több ilyen kristályt az éjjeliszekrényedre vagy az ágyad alá.


Ha az éjjeliszekrényen tartod, fektesd őket az oldalukra úgy, hogy a hegyükkel a fejed felé mutassanak.


Ha az ágyad alatt vannak, állítsd fel őket úgy, hogy a hegyükkel a fejedre vagy a szívedre mutassanak.


Ahogy egyre érzékenyebbé válsz, valószínűleg el kell majd fordítanod a hegyüket, hogy ne feléd álljanak. Az is előfordulhat, hogy az ágyadtól messzebb kell majd vinned őket.


A nagyon érzékeny tisztánérzők nem tudnak úgy aludni, hogy túl közel vannak a kristályok az alvóhelyükhöz.

•    Dolgozz rózsaszín rózsa aromájával vagy rózsaolajjal. A rózsaszín rózsa aromája megnyitja a szívcsakrát, a tisztánérzést szabályozó energiaközpontot. Tarts a kezed ügyében egy rózsaszín rózsát, és gyakran lélegezd be az illatát, vagy vegyél jó minőségű, valódi rózsából készült (ne szintetikus!) rózsaolajat. Kend be vele a szíved környékét, és tegyél egy cseppet az orrodhoz is, hogy élvezhesd az illatát.


•    Viselj rózsakvarcot a nyakadban. A rózsakvarc ugyanúgy megnyitja a szívcsakrát, mint a rózsaszín rózsa. A gyönyörű rózsaszín kő erre az energiaközpontra van ráhangolva. A tisztánérzés aktiválása mellett a rózsakvarckristályok életed romantikus áldásait is segítik.


•    Fejleszd a fizikai érintéssel szembeni érzékenységedet. Hunyd be a szemed, és fogj meg valamit az íróasztalodon. Lassan és tudatosan érintsd meg, apró részleteit és anyagát is érzékelve. Húzd végig a kézfejeden és a karodon, és figyeld meg, milyen érzés. Kérd meg egy barátodat, akiben megbízol, hogy kösse be a szemedet, és adjon tárgyakat a kezedbe, vagy egy-egy falat ételt a szádba. Éber tudatossággal figyelj, hogy milyen fizikai érzetek és érzelmek lepnek meg, és próbáld kitalálni az egyes dolgokat.

•    Zsírégető gyakorlatokkal és könnyű ételekkel hangold fel a testedet.


Ha fáradtnak, nehéznek vagy tunyának érzed magad, sokkal nehezebben tudod megkülönböztetni az érzéseidet. A futás, a tempós gyaloglás, a jóga vagy egyéb kardiovaszkuláris gyakorlatok segítségével, sokkal pontosabban meghatározhatod a tisztánérzéseden keresztül érkező üzenetek értelmét. A könnyű, egészséges ételek ugyanígy megakadályozzák az elnehezülést.


A jóllakottságból adódó elnehezültség vagy telítettség érzése akadályozhatja az isteni útmutatásra irányuló tudatosságodat.


Minden, amitől jobban érzed magad a bőrödben - ideértve a masszázst, a szunyókálást vagy egy habfürdőt -, fokozza a saját zsigeri megérzéseiddel kapcsolatos érzékenységedet.


Önvédelem

A tisztánérzők gyakran panaszkodnak fokozott érzékenységre. Két leggyakoribb panaszuk: „magamba szívom a többiek negatív energiáját” és „levert leszek, mert mindenkinek az érzelmeit átérzem”.


   Ironikus módon a tisztánérzők gyakran választanak olyan foglakozást, ahol nagyobb valószínűséggel kerülnek fizikai kontaktusba másokkal.


   Azok, akik az érzéseiken keresztül értik meg a világot, nagyon gyakran lesznek masszőrök, és foglalkoznak energiagyógyítással vagy tanácsadással. És bár rendkívül jó teljesítményt nyújtanak ezeken a területeken, muszáj megtenniük bizonyos óvintézkedéseket, hogy ne szívják magukba pácienseik negatív érzelmeinek hordalékát.Kétféle módon kerülhetik el ezt, "megelőző" intézkedésekkel és tisztítással.


A megelőzés azt jelenti, hogy le kell védened magad a többiek negatív energiájával szemben.


A tisztítás során kiengeded az energiát, amelyet magadba fogadtál, beleértve azt is, amely a saját félelmes gondolataidból származik.


Megelőző védekezés

Ezek a praktikák kicsit a születésszabályozáshoz hasonlítanak, - nem százszázalékos a hatékonyságuk, de számottevő védelmet nyújtanak.


Sokféle módon leárnyékolhatod magad, én itt most csak a két kedvenc módszeremet mutatom be:


1.    Zene.


Az angyalok azt mondják, hogy a zene, - mintegy szellemi árnyékolóként - védő energiával vesz körül minket. Stresszes helyzetekben tehát jól teszed, ha folyamatosan szól a zene ott, ahol vagy. Nemcsak megelőzésre, hanem tisztításra is nagyon alkalmas.


Sandalphon arkangyal a zene angyala, aki Mihály arkangyallal együttműködve söpri le rólad a negatív hatásokat.


Kérd Sandalphon segítségét a különböző helyzeteknek megfelelő zene kiválasztásához. Meditáció közben tégy fel egy CD-t, és kérd meg Sandalphont, hogy a dallammal együtt dolgozva árnyékoljon le és tisztítson meg téged.

Tisztánérzékelés1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com


2.    Rózsaszín fény.


Köszöntem egy nőnek, akit soha nem láttam azelőtt, csak keresztezte egymást az utunk a súlyzók között. Rögtön teljes részletességgel elkezdte mesélni nekem a műtéteket, amelyeken átesett. Tudtam, hogy muszáj beszélnie róla, és baráti hallgatóságot keres. Azt is jól tudtam azonban, hogy a betegségekről szóló végtelen szóáradatával negatív energiát lövell magából.


Gondolatban az angyalaim segítségét kértem. „Vedd körül magad egy rózsaszín fénycsővel!”- jött azonnali tanácsuk. Elképzeltem, amint egy magas, rózsaszínben fénylő hengerben állok, mintha csak egy rúzstok közepébe képzeltem volna magam. Túllógott a fejemen, és lefelé a lábamon is.


„Soha nem szeretted fehér fénnyel körülvenni magad - emlékeztettek az angyalok -, mert úgy érezted, hogy ezzel elvágod magad a többiektől. Mivel az életed küldetése miatt különösen fontos, hogy kapcsolatban légy az emberekkel, és ne szigetelődj el, most sem akartad használnia fehér fénypajzsot.”
Igazat mondtak.


Én nem akartam a fehér fényt használni tanácsadás alatt, mert úgy éreztem, hogy elszigetelem vele magam a páciensektől.Az angyalok így folytatták: „Nézd, ez a rózsaszín fénypajzs mennyire más! Nézd, hogyan sugározza az erős isteni szeretetenergiát erre a nőre. És az sem mellékes, hogy milyen csodálatosan erőtejesen küldi befelé, feléd is a mennyei energiát. Ezen a rózsaszín fénypajzson pedig semmi nem hatolhat át, csak az isteni szeretetből eredő energiák. Ezért ily módon teljesen ott lehetsz e mellett a nő mellett, anélkül hogy a szenvedésről szóló illúzióit magadra vennéd.”


Azóta nagyon jó eredménnyel alkalmazom a rózsaszín fénypajzs technikáját, és azoktól is kapok pozitív visszajelzéseket, akiknek megtanítottam.


Köszönöm nektek, angyalok!TisztításNéha fáradtak, ingerlények vagy lehangoltak vagyunk, anélkül hogy tudnánk az okát. A baj pedig sokszor a negatív beállítottságú embertársainkkal való kölcsönhatásainkból ered.


Ha segítő pályán dolgozol, különösen erősen ki vagy téve a negatív érzelmeknek, és nagyon fontos, hogy ezeket az energiákat rendszeresen kitakarítsd magadból.A megtisztuláshoz használhatod az éteri kötelékek elvágását, vagy a vákumtechnikát, vagy a „porszívózást” .


A szellemi szeméttől azonban természetanyánk segítségével szabadulhatsz meg a legegyszerűbben. Ahogy a növények friss oxigénné alakítják a szén-dioxidot, ugyanúgy képesek feldolgozni az alacsonyabb energiákat is. Különösen sokat segít a növényzet, amikor szeretnéd megszabadítani a testedet az energetikai mérgektől.


Az angyalok arra biztatnak minket, hogy tartsunk növényt az ágyunk mellett, - egy-egy cserepes növény az éjjeliszekrényen csodákat művelhet, miközben alszol. Magába szívja a napközben magadhoz vett nehéz energiát, és kiküldi az éterbe.


Ne aggódj, ettől semmi baja sem lesz a növényednek.Ha bármilyen módon emberekkel dolgozol, de különösen, ha masszázzsal vagy tanácsadással foglalkozol (ahol nyitott vagy a pácienseid által kiengedett negativitásra), tarts növényeket a munkahelyeden.Máris frissebbnek érezheted magad esténként, ha ezt az egyszerű dolgot megteszed!


Az angyalok azt mondják, hogy a széles levelű növények a legjobbak, mert a nagy levélfelülettel nagyobb energiamezőket tudnak magukba fogadni. Jó választás lehet például egy pletyka vagy egy filodendron. Nem szerencsés szúrós vagy hegyes levelű növényekkel körülvenni magad.


Érdekes, hogy a térrendezés ősi kínai tudománya, a feng-shui is azt javasolja, hogy tartózkodjunk az ilyen növényektől. A hegyes, szúrós levelek nyilvánvalóan nem a pozitív energiaáramlást támogatják.

Kapcsolódj az érzéseidhez!


Gyakorlással egyre jobban ráhangolódhatsz a saját érzéseidre, ezért könnyebben megbízhatsz a bölcsességükben.

Érzéssel járó valódi angyali tapasztalás jelei:•    Elönt a melegség és a jóleső érzés, mint egy szerető ölelés során.

•    Biztonságban érzed magad akkor is, ha éppen veszélyre figyelmeztet.

•    Gyakran érezhetsz megmagyarázhatatlan virágillatot.

•    Olyan nyomot találhatsz a kanapén vagy az ágyon, mintha valaki ott ült volna melletted.

•    Megváltozhat a levegő nyomása vagy hőmérséklete.

•    Úgy érezheted, mintha valaki megérintené a fejedet, a hajadat vagy a válladat.

•    Utána álmos vagy egészen éber és aktív lehetsz.

•    Mélységesen „valódinak” érzed az egészet.

•    Ismételten és következetesen zsigeri indíttatást érzel, hogy bizonyos változtatásokat hozz az életedben, vagy megtegyél valamilyen lépéseket.

•    Természetesen érzed magad, mintha az élmény szabadon megérintene.


 
Érzéssel járó hamis iránymutatás:

•    Fázhatsz, és bizsergető viszketést érezhetsz.

•    Elönthet a félelem vagy a pánik.

•    Vagy nem érzel hozzá kapcsolható illatot, vagy ismeretlen és kellemetlen szagot tapasztalsz.

•    Úgy érezheted, mintha valaki erotikusan simogatna. A Jéghidegnek érezheted a szobát.

•    Nagyon magányosnak érezheted magad.

•    Nagyon hamar visszaáll utána a szabályos érzékelésed.

•    Utána erős az érzés, hogy az egész nem volt valódi.

•    Érezhetsz zsigeri indíttatást arra, hogy változtass az életeden, de más téma- és gondolatkörben - inkább kétségbeesett lépések ezek, szemben az isteni iránymutatással.

•    Nem tölt el az ismerősség érzése.

•    Úgy érzed, hogy az élményt vagy útmutatást te magad erőlteted, akarattal.

Tisztánérzékelés2.jpg
  Kép forrása: Pinterest.com