Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TOBOZMIRIGY

2023-09-14

Az isteni tudat portálja

 

Harmadik szem 2 másolata.jpg

 

TOBOZMIRIGY

 

Az isteni tudat portálja

 

A tobozmirigy legfontosabb funkciója az isteni tudattal való kommunikáció és a spirituális látás megnyitásának képessége.

 

A mirigyet okkal nevezik „harmadik szemnek”: az embrionális fejlődés szakaszában valójában lencsés „szem”, amely két félből áll, majd kúpszerűvé olvad össze. A különböző korszakok filozófusai és tudósai a tobozmirigy leírásaiban egyetértettek abban, hogy az ember lelki tudatát hordozza.

A toboz mirigy nevét arról kapta, hogy lucfenyő tobozához hasonlatos. Akkora, mint egy borsó.

 

Legfontosabb funkciója a hormontermelés. Közülük a legfontosabb hormon a melatonin, amely a bioritmus és fiatalság hormonja.

Mindannyian intuitív módon TUDJUK, hogy hol található a tobozmirigy.

A tobozmirigy, amelyet epifízisnek is neveznek, felelős a hétköznapi világ és más valóságok közötti kapcsolatért.

 

A tobozmirigy az isteni tudat kapuja. 

 

Az emberi lény teremtő oldalához kapcsolódik, az elme és az isteni tudat közötti kapcsolatért felelős. Az epifízis összetett, többszintű szerkezettel rendelkezik és szűrőként működik a szándékod és annak megvalósulása között. A tobozmirigy egy „biocsillag-kapu”, amely összeköti a fizikai és nem-fizikai valóságot, a kettősségen túl a magasabb dimenziókkal.

Nagyon kevés embernek van fogalma erről a nagyon fontos szervről és céljáról, mint a tobozmirigy. Még a hagyományos orvoslásban is keveset tanulmányozzák.

 

A tobozmirigy legfontosabb funkciója az isteni tudattal való kommunikáció és a spirituális látás megnyitásának képessége.

 

A tobozmirigy egy kapu a mindannyiunkban rejlő spirituális tudáshoz, amely születésünktől fogva adott. De különféle körülmények miatt egyszerűen megfeledkeztünk róla. Ezt a tudást testünk összes sejtjébe továbbítja, és elősegíti a bio-szisztémánk minden pozitív változását.

A tobozmirigyet bármely egyéni szintű lelki élettel rendelkező személy aktiválhatja, de a magasabb eredményhez, lelki gyakorlatok és tudatos életkép szükséges.

Ha spirituálisan fejlődünk, növeljük tudatosságunkat, tisztán tartjuk érzelmeinket és testünket, megtapasztaljuk az öröm, a boldogság, a harmónia érzéseit, akkor hozzájárulhatunk a tobozmirigy működéséhez.

 

Az epifízis a magasabb rendű tudás közvetítője a valóság megnyilvánulásában. 

 

Az agyalapi miriggyel együttműködve megnyitja a hidat, a kaput a fizikai és a nem fizikai világ, az elme és a szellem között.

A tobozmirigy megnyitja az isteniség kapuját, úgy hogy a gondolkodás frekvenciáját termikus biokémiai elektromos árammá alakítja át a testedben és megnyitja a tudatot. Az emberi agyad minden másodpercben biokémiai [elemek ezreivé] alakítja át az általad létrehozott gondolatokat. 

Az agy nem minden gondolata hatol be a Felsőbb Elmébe.

 

A tobozmirigy kristályszűrő.

 

A legtöbb embernek problémája van a hiedelmeivel, a háromdimenziós mentális programozással.

Gondolkodhatsz pozitívan, elképzelheted a pozitív változásokat, de ha mélyen kételkedsz abban, hogy mindez megtörténik, akkor nem fog megvalósulni.

Minden érzelem, amit megélsz, az öröm és a félelem kémiai enzimeket termel a testedben.

Ezek mindegyike a tobozmirigybe kerül. Némelyikük ugródeszkává, mások akadályokká válnak. 

Az epifízis finoman hangolt kalcitkristály, piezoelektromos jellegű, hasonló a kvarchoz.

Ez egy frekvencia képernyő, egyfajta szűrő.

A gondolat vagy az érzelem minőségétől függően a tobozmirigy őrzője annak, hogy mi lép be az isteni elme teremtő kapujába. Meglehetősen konstruktív módon ez egy védekező mechanizmus is, amely megakadályozza bizonyos negatív gondolatok megnyilvánulását.

Ezenkívül megakadályozza, hogy negatív mezővel rendelkező gondolatok bejussanak.

A negatív gondolatok a félelem, a kétség és hasonlók. Értsd meg, ez mindkét irányban működik. Eszerint minden olyan szándék, amiben erősen vagy enyhén kételkedsz, nem kerülhet be a programozásba. Érted?

A kétség az egyik blokk, amely megakadályozza vágyaid megnyilvánulását.

Ha kételkedsz, nem hiszel.

A kétség biokémiai reakciót vált ki az agyban.

Aktiválja az agy neurális áramlását, amely az agyalapi mirigyből az epifízisbe megy, és blokkolja a „portál” (a tobozmirigyen keresztüli bejárat) nyílását.

Kétség merül fel, mert nem hiszel.

A dualitásban az egyéni személyiség agyi programozásának életfenntartó aspektusa a félelmet használja figyelmeztető rendszerként.

A kettősség azonban kétélű fegyver, mivel az ilyen félelem, ha kiragadjuk a környezetéből, számos negatív érzelemhez vezethet, beleértve a depressziót, a kétséget, a gyűlöletet, a féltékenységet és az önbizalomhiányt.

Ezek alapvetően a félelem negatív aspektusai, a félelem interferenciát hoz létre az auramezőben és aura „szivárgásához” vezethet. A Metatronikus Kulcsok tanítása szerint az emberi aurának egésznek kell lennie ahhoz, hogy kiterjedjen és Fénytestté váljon. A repedésekkel és törésekkel borított energiamező nem képes optimálisan működni a Teremtés Törvényében.

 

Milyen szerepet tölt be a tobozmirigy

 

Talán ez a legfontosabb az összes finom érzékszerved közül, mert magába „szívja” a hatodik és hetedik csakra tulajdonságait, és nem csak asszimilálja, hanem sokszor fel is erősíti azokat.

A „HARMADIK SZEM”, a korona csakra és a tobozmirigy egy bizonyos isteni háromszöget alkotnak, amely mindhárom komponensének aktiválódása esetén az emberi lény spirituális növekedésének legerősebb stimulánsa.

 

Miért NEM része a tobozmirigy a csakra rendszernek?

 

A helyzet az, hogy az emberek túlnyomó többségben alvó állapotban vannak és csak az ébredhet fel, akinek a hatodik és hetedik csakrája teljesen NYITOTT állapotban van, aktív és a mindennapi életének „munkaeszköze”. És akkor a tobozmirigy, amely közvetítőként szolgál az ember és az Univerzum Felsőbb Erői között, magához tér.

 

Azt mondhatjuk, hogy „üzemanyaga” a hatodik és hetedik csakra magas rezgései, amelyek nélkül LEHETETLEN az aktiválása.

 

E két csakra energiái beáramlanak, feltöltik és ott keveredve egy teljesen újfajta energiává alakulnak át, ami lehetővé teszi az ember számára, hogy elérje az Univerzum Felsőbb Erőinek REZGÉSEIT.

Ekkor erőteljes energialökés következik be, ami a Fény Erői számára annak a JELE, hogy van egy ember a Földön, akivel kapcsolatba tudnak lépni.

 

Lehet, hogy ez az érintkezés nem azonnal történik meg vagy egyáltalán nem következik be, ez sok tényezőtől függ, de mindenesetre egy aktivált tobozmiriggyel rendelkező ember soha nem fog úgy élni mint korábban. Tudata, szemlélete, életmódja, környezete és igényei drámaian megváltoznak.

 

ISTENI TUDATTAL ÁTHATOTT EMBER lesz, aki alászállt a harmadik dimenzió világába, amelyen átlát és amelyet megpróbál megváltoztatni – a saját képességei és elhivatottsága alapján.

 

Van, aki teljes értékű Szolgálatba áll, minden erejét és idejét az emberek megvilágosodására irányítja, információkat közvetítve a Felsőbb Erőktől. Van aki Fényt és Szeretetet visz az emberek közé, PÉLDÁT mutatva, hogy minden körülmények között jóságra és jóra törekedjenek. A nehézségeket lehet másképp is átélni, az Univerzum Törvényei szerint és nem a szokásos gondolkodási és viselkedési sztereotípiákat követve, amelyek csak zsákutcába hajtják az embert.

 

Tudnod kell, hogy a tobozmirigy mesterséges úton történő aktiválása LEHETETLEN.

Csak AKKOR ébred fel, AMIKOR KÉSZ vagy elfogadni a Mennyei Ajándékot, vagyis amikor a hatodik és a hetedik csakrád kiváló minőségű „üzemanyaggal” tudja ellátni.

Ezért kérjük, NE tűzd ki magad elé azt a célt, hogy mindenáron aktiváld a tobozmirigyedet.

 

A LEGJOBB, amit tehetsz, hogy békében és szeretetben élsz, az Egyetemes Törvények szerint, összhangban a Legfelsőbb Isteni Tudattal. Uralod a gondolataidat és érzelmeidet, megszabadulsz a kettős világ sztereotípiáitól és a megszokott viselkedési mintáitól. És akkor minden megtörténik magától, természetesen és észrevétlenül és pontosan abban a pillanatban, amikor szükséged lesz rá.

 

A magas dimenziókra való átállás egyik paramétere a SZERVEZETED BEÁLLÍTÁSA, hogy képes legyen befogadni az új NAGY REZGÉSESŰ ENERGIÁKAT.

 

A fő „ANTENNÁK”, amelyek a kozmoszból érkező magas rezgések energiáit fogadják, az emberi lény FELSŐ CSAKRÁI és a toboz mirigye.

 

 

Szeretettel, Liberty

Fordította: Aysha