Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TÚLÉRZÉKENYSÉG

2024-04-27

AMIKOR A FÁJDALOM NEM A TIÉD

egység háló másolata.jpg

 

TÚLÉRZÉKENYSÉG

 

AMIKOR A FÁJDALOM NEM A TIÉD

 

A saját energiád, gondolataid, érzéseid, érzelmeid és a kollektív energia közötti különbség megértése.

 

Nagyon fontos tudni, hogy a felébredés és a felemelkedés folyamatának egyik fontos jele az, hogy az életedben érzékenyebbé válsz mindenféle energiára, érzelemre, gondolatra, érzésre minden szinten, más emberekkel, helyekkel és más dimenziókkal kapcsolatban.

 

Felismerni, hogy az energiák, gondolatok, érzések, érzelmek, hangok és viselkedések hogyan befolyásolhatják a mindennapi életünket, elengedhetetlen.

 

Mindenhez kapcsolódunk, a pozitívhoz és a negatívhoz is, és szükségünk van az egyensúly megtalálására. Az energiák átalakítására, megtisztítására és a bennük való navigálásra, hogy megőrizzük a belső békénket és a nyitott, szerető szívet.

 

Azok, akik empatikusak, egész életükben ezt tapasztalták. Gyakran inkább átoknak, mint ajándéknak tekintik érzékeny adottságukat, amikor mások átlépik a határokat.

 

Ez volt az én személyes utam is. Érzékelni mindazt, ami a bolygón, a növény- és állatvilágban és az emberi kollektívában történik, nem volt könnyű. Egy életen át tartó küzdelem volt, hogy önmagam legyek, és ne sérüljek.

 

Az empatikusabbá, telepatikusabbá válás az egész emberiséggel meg fog történni, ahogy felemelkedünk az új 5D életünkbe, így nem lesznek többé titkok, csak szeretet, tisztelet és igazság.

 

Mivel sokan megtisztítottunk minden blokkot, traumát, karmát, átkot, fogadalmat és egyebet a saját személyes életükben, most a kollektívát támogatjuk a globális felébredésben és felemelkedésben.

 

Nagyon is lehetséges, hogy a bánat, a félelem, a gyűlölet elhatalmasodik rajtatok, azt hiszitek, hogy ez a tiétek, azonban ugyanolyan könnyen lehet, hogy ez annak a jele, hogy más, hozzátok közel álló személyektől vagy a kollektívától veszitek át.

 

Ez történt velem is néhányszor az elmúlt héten, és nagyon zavaró és lehangoló volt, mivel nem értettem, mi történik velem. Ez egy hatalmas toronymagas pillanat és magasabb ébredés volt számomra is.

 

Az isteni férfias és az isteni nőies Ikerlángok isteni egyesülése is tovább tart az összes nyomasztó kollektív energia miatt.

 

Az Ikerláng párok még mindig dolgoznak az isteni egyesülésen az isteni párjukkal, megtisztítva minden zavaró tényezőt, félelmet, hogy felemelkedjenek a belső-külső egyesüléshez. Ezzel egyidejűleg megteremtik azt a magasabb szeretetet egységet, a kollektíva számára is.

 

Ezért szerettem volna megosztani ezt az üzenetet, mivel most mindannyian megszabadulunk a múlttól, a 3D nincs többé, és nagyon fontos megérteni, hogy melyek a saját gondolataink, érzelmeink és érzéseink, és azok, amelyeket a kollektívától veszünk át.

 

Ellenőrizzétek magatokat rendszeresen azzal, hogy gyakran megkérdezitek a Felsőbb Éneteket, hogy ez én vagyok, vagy a kollektívából veszem át.

 

Az Isteni Egységgel és az 5D felemelkedéssel a láthatáron.

 

Szeretettel és áldással

 

 

 

David Alexander Lightfoot

Fordítás: Aysha