Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Metatron arkangyal üzenete

2022-07-06

VÁLTOZÁSOK ÉS A SZÍV TUDATOSSÁG

sziriuszi-111-81305.jpg
 
METATRON ARKANGYAL 
 
VÁLTOZÁSOK ÉS A SZÍV TUDATOSSÁG
 
Köszöntelek Benneteket fény gyermekei!
 
Metatron arkangyal vagyok és azért érkeztem ma, hogy beszéljek nektek a bolygón jelenleg zajló eseményekkel kapcsolatos észrevételeinkről. Sok változás és átmenet alakul ki jelenleg, és szeretnénk, ha tudnád, hogy ennek meg kell történnie ahhoz, hogy ′′ Új Föld ′′ úgymond megszülethessen.
 
Sok átalakulás és tisztítás történik nagyon gyorsan. Nagy az ellenállás és a káosz.
 
Amit kérünk, hogy maradj szívközpontú és tartsd magasan a rezgésszintedet.
 
Lehet, hogy kaotikussá válhat minden, de tudnod kell, hogy ha a szívedre koncentrálsz és magasabb perspektívából tekintesz a dolgokra, akkor mindent méltóságteljesen tudsz kezelni. Hangold át magad egy magasabb szintre és meditálj több információért. Hasznos lenne számodra, ha napi szinten több időt találnál arra, hogy egyedül legyél és visszatalálj önmagadhoz.
 
Ha zavarodottnak vagy túlterheltnek érzed magad, lélegezz, irányítsd át a fókuszod, térj vissza a középpontodba. Ez a technika segít, hogy visszatalálj a lelkedhez visszatérj a jelen időbe. Ez olyan, mint egy újraindítás.
 
Egy másik dolog, amit szeretnék megemlíteni, hogy gondoskodnod kell a testedről.
 
Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy a megfelelő mennyiségű pihentető alvás, a hidratálás és tiszta ételek fogyasztása sokat segít abban, hogy tested erős és ellenálló maradjon.
 
Lehet, hogy vannak idők, amikor azon kapod magad, hogy kapcsolatba kerültél olyan emberekkel, akik nem a szív értékei szerint élnek, és a velük való kapcsolatod lecsökkenti a rezgésszintedet.
 
Szeretnénk, ha tudnád, hogy ebben az esetben JOBB LENNE HA CSAK MEGFIGYELNÉL ÉS NEM VONNÁD BELE MAGAD AZ ÉLETÜKBE, NEM ENGEDNÉD BE A HATÁSUKAT.
 
Állj meg, lélegezz, koncentrálj magadra és térj vissza a szívteredbe. Képzeld magad egy másik helyen, ami közelebb van a boldog létállapothoz. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni azt, hogy mennyire fontos, hogy mindenek felett tudj maradni.
 
Javasoljuk, hogy a lehető leggyakrabban koncentrálj a szívedre.
 
Ha szívközpontú maradsz, akkor lehetővé válik a számodra, hogy a jelenlegi energiákat szeretetteljes tudatossággal fogad. Folyamatos gyakorlással ez természetessé válik a számodra és így szeretetteljes módon átalakíthatsz át minden nem kívánatos és kellemetlen helyzetet.
 
Itt egy gyakorlat, amit elvégezhetsz, ha nem tudod, hogyan működj a szívközpontodon keresztül. Csukd be a szemed és helyezd el minden figyelmed a szíved terébe. Beszélj és képzeld el, hogy a szavaid a szíved középpontjából jönnek. Ez egy könnyű gyakorlat, amit tudatossággal és gyakorlással folyamatossá tehetsz.
 
 
Áldás a drága fény gyermekeimre
 
ÉN VAGYOK Metatron arkangyal
 
 
 
(Ajánl: Szív koherencia gyakorlat: /angyalok/angyali-technikak/sziv-koherencia-gyakorlat )
 
 
 
 
Csatornáztatta: Kim Cintio
 
Fordította, lektorálta: Aysha